• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gumiabroncsgyártó- és futózógépek

A keresés eredménye

Gumiabroncsgyártó- és futózógépek - Import export

 1. NEUMÁTICOS RODACAN

  Spanyolország

  A NEUMÁTICOS RODACAN, tevékenységi ágazata Futózott gumik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, Kerekek és görgők, gumibevonatos, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Telde-Las Palmas, Spanyolország.

 2. ZEALOUS IMPORT AND EXPORT TRADING CO., LTD.

  Kína

  A ZEALOUS IMPORT AND EXPORT TRADING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 3. QINGDAO DOUBLESTAR TIRE INDUSTRIAL CO., LTD

  Kína

  A QINGDAO DOUBLESTAR TIRE INDUSTRIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Abroncsok és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, truck tyres, offroad tyre, Abroncsok, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Qingdao, Kína.

 4. ITALMATIC S.R.L.

  Olaszország

  A ITALMATIC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tyre retreads. Székhelye Cassina De' Pecchi, Olaszország.

 5. RENOP SPOL. S R.O.

  Szlovákia

  A RENOP SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Liptovská Teplá , Szlovákia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SHANDONG HOMERUN TIRES CO.,LTD

  Kína

  A SHANDONG HOMERUN TIRES CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Qingdao, Kína.

 2. ACTEN GROUP

  Malaysia

  A ACTEN GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye nsdk, Malaysia.

 3. FINIXX GLOBAL INDUSTRY CO.,LTD.

  Thaiföld

  A FINIXX GLOBAL INDUSTRY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tyres, és snow tyres. Székhelye Bangkok, Thaiföld.

 4. JIANGYIN HAIXIANG MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A JIANGYIN HAIXIANG MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Wuxi, Kína.

 5. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Románia

  A RUELLE SERVICES S.R.L., tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Abroncsok, Abroncsok - javítóeszközök, Abroncsok és tartozékok, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Abroncsok, Abroncsok - javítóeszközök, és Abroncsok és tartozékok. Székhelye Buftea, Románia.

 1. RESEM GROUP CHINA

  Kína

  A RESEM GROUP CHINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tyre recycling, és plastic resins. Székhelye shangqiu, Kína.

 2. GAOTANG XINGLU BENDAK TYRE RETREAD CO.,LTD

  Kína

  A GAOTANG XINGLU BENDAK TYRE RETREAD CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tyre inspection. Székhelye Jinan, Kína.

 1. VERGOM DI FAVERO LORELLA

  Olaszország

  A VERGOM DI FAVERO LORELLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for tyre retreading, és aluminium moulds. Székhelye Trino, Olaszország.

 2. KIRKBY TYRES LTD

  Egyesült Királyság

  A KIRKBY TYRES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Liverpool, Egyesült Királyság.

 3. REIFEN CHWOLKA E.K.

  Németország

  A REIFEN CHWOLKA E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok és tartozékok, Futózott gumik, Abroncsok, Abroncsok és tartozékok, Futózott gumik, és Abroncsok. Székhelye Bad Kissingen, Németország.

 4. SHENGTAI GROUP CO., LTD.

  Kína

  A SHENGTAI GROUP CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Dongying, Kína.

 5. SHANDONG WANDA BOTO TYRE CO.,

  Kína

  A SHANDONG WANDA BOTO TYRE CO.,, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is offroad tyre. Székhelye Dongying, Kína.

 6. SOFTAOGLU TYRE RETREADING MACHINE

  Törökország

  A SOFTAOGLU TYRE RETREADING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tyre retreads. Székhelye Isparta, Törökország.

 7. DAHMEN GMBH

  Németország

  A DAHMEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Alsdorf, Németország.

 8. QINGDAO BROWNSTONE TYRE CO.,LTD.

  Kína

  A QINGDAO BROWNSTONE TYRE CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Qingdao, Kína.

 1. ABT AG

  Svájc

  A ABT AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Dietlikon, Svájc.

 2. FAGA TYRES (PVT) LTD

  Srí Lanka

  A FAGA TYRES (PVT) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Bandaragama, Srí Lanka.

 3. SENEEN CO

  Szíria

  A SENEEN CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Aleppo, Szíria.

 4. TYREPRO BANDAG LIMITED

  Írország

  A TYREPRO BANDAG LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Dublin, Írország.

 5. NOVA - S A.S.

  Szlovákia

  A NOVA - S A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Brezová Pod Bradlom , Szlovákia.

 6. QINGDAO LAKESEA TYRE CO., LTD

  Kína

  A QINGDAO LAKESEA TYRE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Weihai, Kína.

 7. SPB KRAN D.O.O.

  Szerbia

  A SPB KRAN D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Belgrade, Szerbia.

 8. SALSONS IMPEX PVT. LTD.

  India

  A SALSONS IMPEX PVT. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Delhi, India.

 9. MIRO GAYDOS

  Amerikai Egyesült Államok

  A MIRO GAYDOS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is additives for the textile industry. Székhelye Minneapolis, Amerikai Egyesült Államok.

 10. PRAGOINTER, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PRAGOINTER, SPOL. S R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Praha 2, Cseh Köztársaság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes