• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gumiabroncsgyártó- és futózógépek

A keresés eredménye

Gumiabroncsgyártó- és futózógépek - Import export

 1. NEUMÁTICOS RODACAN

  Spanyolország

  A NEUMÁTICOS RODACAN, tevékenységi ágazata Futózott gumik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, Kerekek és görgők, gumibevonatos, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Telde-Las Palmas, Spanyolország.

 2. ITALMATIC S.R.L.

  Olaszország

  A ITALMATIC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tyre retreads. Székhelye Cassina De' Pecchi, Olaszország.

 3. RENOP SPOL. S R.O.

  Szlovákia

  A RENOP SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Liptovská Teplá , Szlovákia.

 4. VERGOM DI FAVERO LORELLA

  Olaszország

  A VERGOM DI FAVERO LORELLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for tyre retreading, és aluminium moulds. Székhelye Trino, Olaszország.

 5. REIFEN CHWOLKA E.K.

  Németország

  A REIFEN CHWOLKA E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok és tartozékok, Futózott gumik, Abroncsok, Abroncsok és tartozékok, Futózott gumik, és Abroncsok. Székhelye Bad Kissingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KIRKBY TYRES LTD

  Egyesült Királyság

  A KIRKBY TYRES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Liverpool, Egyesült Királyság.

 2. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Románia

  A RUELLE SERVICES S.R.L., tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Abroncsok, Abroncsok - javítóeszközök, Abroncsok és tartozékok, Abroncsok, kerekekhez és görgőkhöz, Abroncsok, Abroncsok - javítóeszközök, és Abroncsok és tartozékok. Székhelye Buftea, Románia.

 3. DAHMEN GMBH

  Németország

  A DAHMEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Alsdorf, Németország.

 4. NOVA - S A.S.

  Szlovákia

  A NOVA - S A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Brezová Pod Bradlom , Szlovákia.

 5. SOFTAOGLU TYRE RETREADING MACHINE

  Törökország

  A SOFTAOGLU TYRE RETREADING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tyre retreads. Székhelye Isparta, Törökország.

 1. ABT AG

  Svájc

  A ABT AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Dietlikon, Svájc.

 2. TYREPRO BANDAG LIMITED

  Írország

  A TYREPRO BANDAG LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Dublin, Írország.

 1. ROTARY UNION

  India

  A ROTARY UNION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Mumbai, India.

 2. AUTO GRIP AS

  Norvégia

  A AUTO GRIP AS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Keréktárcsák, járművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Oslo, Norvégia.

 3. SIO APS

  Dánia

  A SIO APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Soendersoe, Dánia.

 4. SPB KRAN D.O.O.

  Szerbia

  A SPB KRAN D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Belgrade, Szerbia.

 5. PRAGOINTER, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PRAGOINTER, SPOL. S R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Praha 2, Cseh Köztársaság.

 6. UPRUC RAMA SA

  Románia

  A UPRUC RAMA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Fagaras, Románia.

 7. RECAUCHUTAGEM MONTEIRO, LDA.

  Portugália

  A RECAUCHUTAGEM MONTEIRO, LDA., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Argoncilhe, Portugália.

 8. P-PASZTOY KFT

  Magyarország

  A P-PASZTOY KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiabroncsgyártó- és futózógépek, és Gumiabroncsgyártó- és futózógépek. Székhelye Budapest, Magyarország.

 1. PNEUS DO ALCAIDE-INDUSTRIA E COMÉRCIO DE PNEUS, S.A

  Portugália

 2. GUMITECH GUMITECHNOLOGIAI KFT

  Magyarország

 3. BANDAGUE-SOCIEDADE DE RECAUCHUTAGEM DE PNEUS A FRIO, S.A.

  Portugália

 4. SILVA & CARVALHAS, LDA.

  Portugália

 5. BITBURGER MASCHINEN-FABRIK GMBH & CO. KG

  Németország

 6. WYTWORCZO USLUGOWA SPOLDZIELNIA PRACY

  Lengyelország

 7. PNEUMATIC CONTROL SL

  Spanyolország

 8. HARBURG-FREUDENBERGER BELISCE D.O.O.

  Horvátország

 9. RECAUCHUTAGEM 31, S.A

  Portugália

 10. TAUFORM ABRONCSFORMAGYARTO KFT

  Magyarország