• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gumi-fröccsöntőgépek

A keresés eredménye

Gumi-fröccsöntőgépek - Import export

 1. MAPLAN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MAPLAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumi-fröccsöntőgépek, Gumi - gépek és eszközök, ipari, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Chambery, Franciaország.

 2. PHILPLAST LTD.

  Bulgária

  Verified by europages badge

  A PHILPLAST LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, extrusion blow-molding, Öntőformák, precíziós, blow-molding machines, injection-molded articles, injection moulding, blow moulding plastic materials, assembling of plastic articles, és embedding of metal inserts linings. Székhelye Yagodovo, Bulgária.

 3. HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Ebermannsdorf, Németország.

 4. MASCHINEN-HANDEL.EU

  Németország

  A MASCHINEN-HANDEL.EU, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Erősített műanyagok - feldolgozás, Műanyagok - ipari gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, Erősített műanyagok - feldolgozás, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Schwaigern/stetten, Németország.

 5. QINGDAO XINCHENG YIMING RUBBER MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO XINCHENG YIMING RUBBER MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Qingdao, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAPAG MASCHINEN AG

  Svájc

  A MAPAG MASCHINEN AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Bern, Svájc.

 2. CHRISTMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH SERVICE UND VERTRIEB BABYPLAST

  Németország

  A CHRISTMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH SERVICE UND VERTRIEB BABYPLAST, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Kierspe, Németország.

 3. ABDECT

  Marokkó

  A ABDECT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber, és presses for vulcanizing rubber. Székhelye El Jadida, Marokkó.

 4. SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A SUZHOU BESTAR BLOW MOLDING MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregestest fúvás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, Műanyag fröccsöntés, Erősített műanyagok - feldolgozás, Öntőformák, precíziós, Gumi-fröccsöntőgépek, Műanyag fröccsöntés, Erősített műanyagok - feldolgozás, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Zhangjiagang City, Kína.

 5. QINGDAO ENCHENG RUBBER CO., LTD

  Amerikai Egyesült Államok

  A QINGDAO ENCHENG RUBBER CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for moulding rubber, és machinery and equipment for mixing rubber. Székhelye Qingdao, Amerikai Egyesült Államok.

 1. INTERCARAT

  Franciaország

  A INTERCARAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és származékok, Gumi-fröccsöntőgépek, Gumi és származékok, Gumi-fröccsöntőgépek, és rubber membranes. Székhelye Duppigheim, Franciaország.

 2. KC KESICI TAKIM

  Törökország

  A KC KESICI TAKIM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutting tools, drills, punches, és Mould components. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. HANS ARNOLD GMBH

  Németország

  A HANS ARNOLD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Gumi-fröccsöntőgépek, Plastic parts, Plastic parts for the automobile industry, Műanyagfröccsöntő gépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Mühlhausen, Németország.

 2. JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND

  Németország

  A JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is injection moulding, tool manufacturing, és injection moulds. Székhelye Empfingen, Németország.

 3. SILGEM S.R.L.

  Olaszország

  A SILGEM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rubber silicone seals, silicone, silicone membranes, és technical articles. Székhelye Val Della Torre, Olaszország.

 4. WITTMANN BATTENFELD GMBH

  Ausztria

  A WITTMANN BATTENFELD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Gumi-fröccsöntőgépek, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Műanyagfröccsöntő gépek, Gumi-fröccsöntőgépek, Árazó- és címkézőgépek, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Kottingbrunn, Ausztria.

 5. BERND GRIGAT GMBH

  Németország

  A BERND GRIGAT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagfröccsöntő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, injection moulding of plastics, air purification plants, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Pegnitz, Németország.

 6. FERROMATIK MILACRON GMBH

  Németország

  A FERROMATIK MILACRON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagfröccsöntő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, injection moulding of plastics, Gumi-fröccsöntőgépek, és moulding of plastic materials. Székhelye Malterdingen, Németország.

 7. ROEMAC MAKINE

  Törökország

  A ROEMAC MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. SUMMIT ENGINEERS AND CONSULTANTS PVT LTD

  India

  A SUMMIT ENGINEERS AND CONSULTANTS PVT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Nashik, India.

 1. TIANJIN JINFAN MOULD CO., LTD.

  Kína

  A TIANJIN JINFAN MOULD CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Tianjin, Kína.

 2. PROFILE DEFLASHING COMPOUNDS LTD (DIEBLAST)

  Egyesült Királyság

  A PROFILE DEFLASHING COMPOUNDS LTD (DIEBLAST), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye ELLESMERE PORT, Egyesült Királyság.

 3. CEREN

  Törökország

  A CEREN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulding, machinery and equipment for moulding rubber, machinery and equipment for moulding rubber, és machines and equipment for molding rubber. Székhelye ISTANBUL, Törökország.

 4. KAIAO RAPID MANUFACTURING CO., LIMITED

  Kína

  A KAIAO RAPID MANUFACTURING CO., LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye ShenZhen City, Kína.

 5. DONGGUAN PALUM CO.,LTD

  Kína

  A DONGGUAN PALUM CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Dongguan, Kína.

 6. CME

  Franciaország

  A CME, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Compiegne, Franciaország.

 7. AWM PLASTPACK AG

  Svájc

  A AWM PLASTPACK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Muri, Svájc.

 8. ZHEJIANG ZHONGYA INDUSTRIAL CO., LTD

  Kína

  A ZHEJIANG ZHONGYA INDUSTRIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Taizhou, Kína.

 9. DAYWELL MOULD CO., LTD

  Kína

  A DAYWELL MOULD CO., LTD, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cast mould design, és solid plastic bars. Székhelye Shenzhen, Kína.

 10. GDO B.V.

  Hollandia

  A GDO B.V., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, és Gumiformázógépek. Székhelye Eygelshoven, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes