• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gumi-fröccsöntőgépek

A keresés eredménye

Gumi-fröccsöntőgépek - Import export

 1. WINDUS ENTERPRISES INC.

  Kína

  Verified by europages badge

  Founded in 1998, WINDUS stands as a global OEM/ODM powerhouse, delivering excellence in castings, metal stampings, fabricated and machined parts, as well as assemblies and testing across diverse industries like Water Treatment, Agriculture, Offshore Oil, Construction, Railroad, and Automotive. Our commitment to quality is evident through our ISO9001 accreditation by TUV in 2003. Implementing an ERP system and Office Automation system has streamlined our business and workflow, significantly boosting internal efficiency and customer responsiveness. Rigorous inspection requirements are meticulously recorded in our Quality Information System, empowering us to measure performance and continually enhance our services. Backed by a seasoned engineering and service team, WINDUS is your 'one-stop service' provider. From design assistance and 3D rapid prototyping to production methods, engineering, and project management, we offer a comprehensive suite of services. Embracing flexible business approaches such as Kanban and Consignment, we cater to your unique needs. Over the years, our unwavering commitment to quality and value has earned us accolades from customers, industry associations, and communities alike.

 2. MAPLAN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MAPLAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumi-fröccsöntőgépek, Gumi - gépek és eszközök, ipari, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Chambery, Franciaország.

 3. HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAITIAN INTERNATIONAL GERMANY GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Ebermannsdorf, Németország.

 4. MASCHINEN-HANDEL.EU

  Németország

  A MASCHINEN-HANDEL.EU, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Erősített műanyagok - feldolgozás, Műanyagok - ipari gépek, Műanyagfröccsöntő gépek, Erősített műanyagok - feldolgozás, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Schwaigern/stetten, Németország.

 5. MAPAG MASCHINEN AG

  Svájc

  A MAPAG MASCHINEN AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Bern, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CHRISTMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH SERVICE UND VERTRIEB BABYPLAST

  Németország

  A CHRISTMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH SERVICE UND VERTRIEB BABYPLAST, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Kierspe, Németország.

 2. SILGEM S.R.L.

  Olaszország

  A SILGEM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rubber silicone seals, silicone, silicone membranes, és technical articles. Székhelye Val Della Torre, Olaszország.

 3. HANS ARNOLD GMBH

  Németország

  A HANS ARNOLD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Gumi-fröccsöntőgépek, Plastic parts, Plastic parts for the automobile industry, Műanyagfröccsöntő gépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Mühlhausen, Németország.

 4. JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND

  Németország

  A JETMOLD GMBH DEUTSCHLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is injection moulding, tool manufacturing, és injection moulds. Székhelye Empfingen, Németország.

 5. INTERCARAT

  Franciaország

  A INTERCARAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és származékok, Gumi-fröccsöntőgépek, Gumi és származékok, Gumi-fröccsöntőgépek, és rubber membranes. Székhelye Duppigheim, Franciaország.

 1. KC KESICI TAKIM

  Törökország

  A KC KESICI TAKIM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutting tools, drills, punches, és Mould components. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. FERROMATIK MILACRON GMBH

  Németország

  A FERROMATIK MILACRON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagfröccsöntő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, injection moulding of plastics, Gumi-fröccsöntőgépek, és moulding of plastic materials. Székhelye Malterdingen, Németország.

 1. WITTMANN BATTENFELD GMBH

  Ausztria

  A WITTMANN BATTENFELD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Gumi-fröccsöntőgépek, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Műanyagfröccsöntő gépek, Gumi-fröccsöntőgépek, Árazó- és címkézőgépek, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Kottingbrunn, Ausztria.

 2. BERND GRIGAT GMBH

  Németország

  A BERND GRIGAT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagfröccsöntő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, injection moulding of plastics, air purification plants, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Pegnitz, Németország.

 3. ROEMAC MAKINE

  Törökország

  A ROEMAC MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. CEREN

  Törökország

  A CEREN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulding, machinery and equipment for moulding rubber, machinery and equipment for moulding rubber, és machines and equipment for molding rubber. Székhelye ISTANBUL, Törökország.

 5. PROFILE DEFLASHING COMPOUNDS LTD (DIEBLAST)

  Egyesült Királyság

  A PROFILE DEFLASHING COMPOUNDS LTD (DIEBLAST), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye ELLESMERE PORT, Egyesült Királyság.

 6. CME

  Franciaország

  A CME, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Compiegne, Franciaország.

 7. MARTIN'S RUBBER COMPANY LTD

  Egyesült Királyság

  A MARTIN'S RUBBER COMPANY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber moulding. Székhelye Southampton, Egyesült Királyság.

 8. MAPLAN MASCHINEN UND TECHNISCHE ANLAGEN, PLANUNGS- UND FERTIGUNGS GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A MAPLAN MASCHINEN UND TECHNISCHE ANLAGEN, PLANUNGS- UND FERTIGUNGS GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Ternitz, Ausztria.

 1. MOULAGES INDUSTRIELS DU HAUT BUGEY

  Franciaország

  A MOULAGES INDUSTRIELS DU HAUT BUGEY, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Arbent, Franciaország.

 2. ETS MANUTHIERS

  Franciaország

  A ETS MANUTHIERS, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Peschadoires, Franciaország.

 3. BEAUBURY PRECISION MOULDS LTD

  Egyesült Királyság

  A BEAUBURY PRECISION MOULDS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Aylesbury, Egyesült Királyság.

 4. PLASTICS INDUSTRIES LTD

  Egyesült Királyság

  A PLASTICS INDUSTRIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Irvine, Egyesült Királyság.

 5. BLAS MOLINER S.L.

  Spanyolország

  A BLAS MOLINER S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Sant Adria De Besos, Spanyolország.

 6. CIRUS PLAST

  Románia

  A CIRUS PLAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Constanta, Románia.

 7. OLET INDUSTRIGUMMI A/S

  Dánia

  A OLET INDUSTRIGUMMI A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Vejen, Dánia.

 8. EASTERN PLASTICS MACHINERY LTD

  Egyesült Királyság

  A EASTERN PLASTICS MACHINERY LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Colchester, Egyesült Királyság.

 9. AWM PLASTPACK AG

  Svájc

  A AWM PLASTPACK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi-fröccsöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Muri, Svájc.

 10. BUZULUK KOMAROV,A.S. NQ

  Cseh Köztársaság

  A BUZULUK KOMAROV,A.S. NQ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi-fröccsöntőgépek, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Komarov, Cseh Köztársaság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes