• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gumi - gépek és eszközök- ipari

A keresés eredménye

Gumi - gépek és eszközök- ipari - Import export

 1. REP INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Supplier of solutions for the rubber and other polymers industry, REP international manufactures and markets rubber injection and compression machines. The REP company has been selling injection molding machines since 1948. Very early on, REP understood the importance of polymers and elastomers to industry and decided to specialize in the rubber injection technology. Our advantages ? Exclusive solutions and an international network of sales and aftersales agents. Our core knowhow? A high-technology range of vertical and horizontal rubber injection molding machines. With over 60 years experience of building rubber injection presses, the REP GROUP now has an extremely broad understanding of rubber molding. We put our know-how to work for you! Join the community of thousands of users in the world who have chosen authenticity with REP injection molding machines!

 2. HUBER+SUHNER AG INJECTION MOULDING

  Svájc

  Verified by europages badge

  A HUBER+SUHNER AG INJECTION MOULDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Herisau, Svájc.

 3. MAPLAN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MAPLAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumi-fröccsöntőgépek, Gumi - gépek és eszközök, ipari, és Gumi-fröccsöntőgépek. Székhelye Chambery, Franciaország.

 4. FEKO MAKINA YEDEK PARCA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A FEKO MAKINA YEDEK PARCA SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. RPM KAUÇUK PLASTIK MAKINA SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A RPM KAUÇUK PLASTIK MAKINA SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műszaki gumiáruk, ipari használatra, rubber, Rubber and plastic machining, development of models from customer specifications, és Műszaki gumiáruk, ipari használatra. Székhelye Bursa, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EEP MASCHINENBAU E. PLÖMACHER GMBH

  Németország

  A EEP MASCHINENBAU E. PLÖMACHER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precision washing installations, equipment for surface treatment, és cryogenic plants. Székhelye Wiehl, Németország.

 2. ECOMAXXI COMERCIAL E IMPORTADORA

  Brazília

  A ECOMAXXI COMERCIAL E IMPORTADORA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for the rubber industry. Székhelye São Paulo, Brazília.

 3. BONADDIO ARTICOLI IN GOMMA

  Olaszország

  A BONADDIO ARTICOLI IN GOMMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for cutting rubber. Székhelye Lamezia Terme, Olaszország.

 4. OLBRICH GMBH

  Németország

  A OLBRICH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus prések (présgépek), Műszaki textíliák, Hidraulikus prések (présgépek), hydraulic punch cutters, Műszaki textíliák, és Installations for films. Székhelye Bocholt, Németország.

 5. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Dánia

  A A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumiáruk, építőipari, Nyílt tengeri szolgáltatások, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumiáruk, építőipari, Nyílt tengeri szolgáltatások, és rubber articles for the mining industry. Székhelye Nørresundby, Dánia.

 1. ALFA STAMPI

  Olaszország

  A ALFA STAMPI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Adrara San Martino, Olaszország.

 2. INTERCARAT

  Franciaország

  A INTERCARAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és származékok, Gumi-fröccsöntőgépek, Gumi és származékok, Gumi-fröccsöntőgépek, és rubber membranes. Székhelye Duppigheim, Franciaország.

 1. BORFLEX HERMES - GROUPE BORFLEX

  Franciaország

  A BORFLEX HERMES - GROUPE BORFLEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műszaki gumiáruk, ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumitermékek, Gumi és származékok, Gumiáruk, gépjárműgyártás és szállítóeszköz-ipar, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumitermékek, Gumi és származékok, és Gumiáruk, gépjárműgyártás és szállítóeszköz-ipar. Székhelye Hermes, Franciaország.

 2. KERLING KUNSTSTOFF UND KOMPONENTENFERTIGUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  A KERLING KUNSTSTOFF UND KOMPONENTENFERTIGUNG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, ipari célokra, plastic materials in pellet form, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Rednitzhembach, Németország.

 3. GIWA KUNSTSTOFF UND METALLVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  A GIWA KUNSTSTOFF UND METALLVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivacsgumi és műgyantahab, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Műanyagok - ipari gépek, Szivacsgumi és műgyantahab, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Westendorf, Németország.

 4. ALFA ROLLER

  Törökország

  A ALFA ROLLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extruded rubber products, extruders for extrusion machines, és machinery and equipment for extruding rubber. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. RUBBERKING GROUP

  Taiwan Kínai köztársaság

  A RUBBERKING GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lengéscsillapító tartók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műszaki gumiáruk, ipari használatra, Import-export - gumi és műanyagok, Gumitermékek, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Műszaki gumiáruk, ipari használatra, Import-export - gumi és műanyagok, Gumitermékek, és Gumi - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Kaohsiung, Taiwan Kínai köztársaság.

 6. PRIMAPLAST

  Franciaország

  A PRIMAPLAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumi - gépek és eszközök, ipari, conveyors, és thermoregulators. Székhelye Libercourt, Franciaország.

 7. KOMAX

  Franciaország

  A KOMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Extruderek, műanyagipari, Műanyagok - ipari gépek, Extruderek, műanyagipari, és extruders. Székhelye Wittenheim, Franciaország.

 8. POMMEREIT GMBH

  Németország

  A POMMEREIT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rugók, working rubber, Moulded rubber parts, rubber-metal connections, és Rugók. Székhelye Altdorf, Németország.

 1. S. E. NÜNDEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Németország

  A S. E. NÜNDEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagipar - termékek a gépipar számára, Műanyag csomagolások, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyagipar - termékek a gépipar számára, Műanyag csomagolások, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Wendelstein, Németország.

 2. ADVANCED INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE MÁQUINAS LTDA.

  Brazília

  A ADVANCED INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE MÁQUINAS LTDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber extruders, és mixers. Székhelye Novo Hamburgo, Brazília.

 3. OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH

  Németország

  A OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivacsgumi és műgyantahab. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Műanyagok - ipari gépek, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Műanyagok - ipari gépek, és Csövek és tömlők gumiból és műanyagból. Székhelye Winhöring, Németország.

 4. WALTER ZINK GMBH

  Németország

  A WALTER ZINK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Műanyagok - ipari gépek, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, és Gumi - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Jettingen-Scheppach, Németország.

 5. EMQTEC AG

  Németország

  A EMQTEC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyagok - ipari gépek, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Friedberg, Németország.

 6. MULTIPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Németország

  A MULTIPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag termékek, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Műanyag csomagolások, Műanyagipar - termékek a gépipar számára, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Műanyag csomagolások, és Műanyagipar - termékek a gépipar számára. Székhelye Schönberg, Németország.

 7. AMKON GMBH

  Németország

  A AMKON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Gumiformázógépek, Ipari berendezések javítása, és Gumiformázógépek. Székhelye Vilshofen an der Donau, Németország.

 8. SAHLBERG GMBH & CO. KG

  Németország

  A SAHLBERG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Szivacsgumi és műgyantahab, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Szivacsgumi és műgyantahab, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Feldkirchen, Németország.

 9. BILLION SAS

  Franciaország

  A BILLION SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Gumi - gépek és eszközök, ipari, injection press for plastics, injection presses, és Plastic injection. Székhelye Oyonnax Cedex, Franciaország.

 10. DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG

  Németország

  A DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyagok - ipari gépek, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Niederwinkling, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gumi - gépek és eszközök- ipari - Import export

Találatok száma

4251 Vállalat