• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • grillsütők- vendéglátóipari

A keresés eredménye

Grillsütők- vendéglátóipari - Import export

 1. FASTCONCEPTS.FR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FASTCONCEPTS.FR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállodák és éttermek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, Hűtővitrinek és -bútorok, Grillsütők, vendéglátóipari, és Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS

  Franciaország

  A GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas stoves, dishwashers, glass washers for institutions, és Refrigerated freezer cabinets. Székhelye Le Plessis-Trévise, Franciaország.

 3. EKOROAST

  Törökország

  A EKOROAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, és Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY

  Törökország

  A OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasting machines. Székhelye Denizli, Törökország.

 5. GAMATECH AG

  Svájc

  A GAMATECH AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Illnau, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GROSSKÜCHEN WENZEL

  Németország

  A GROSSKÜCHEN WENZEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Ansbach, Németország.

 2. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Törökország

  A BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Grillsütők, vendéglátóipari, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Grillsütők, vendéglátóipari, fryers for institutions, és machines and equipment for hotels, catering and public premises. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. ROTISOL

  Franciaország

  A ROTISOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, roasting spits for communities, Grillsütők, vendéglátóipari, fan-assisted rotisseries, és gas rotisseries. Székhelye Chelles, Franciaország.

 4. FRITZ RAULWING GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRITZ RAULWING GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery for slaughterhouses, és gas rotisseries. Székhelye Porta Westfalica, Németország.

 5. LA CORNUE

  Franciaország

  A LA CORNUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos háztartási gépek - nagy gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konyhai tűzhelyek, Grillsütők, vendéglátóipari, Konyhai tűzhelyek, wood ranges, domestic water heaters and cookers, és Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Saint-Ouen L'Aumône, Franciaország.

 1. DOREGRILL

  Franciaország

  A DOREGRILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, Grillsütők, vendéglátóipari, roasting spits for communities, fan-assisted rotisseries, és gas rotisseries. Székhelye Sautron, Franciaország.

 2. CRZ MAKINA

  Törökország

  A CRZ MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasting machines. Székhelye Denizli, Törökország.

 1. MIRACOR-EUROPA, S.L.

  Spanyolország

  A MIRACOR-EUROPA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, Grillsütők, kerti grillsütők és tartozékok, stainless steel conduits, baking pans for institutions, Grillsütők, vendéglátóipari, és Grillsütők, kerti grillsütők és tartozékok. Székhelye Enguera, Spanyolország.

 2. FRYER BASKET TURKEY

  Törökország

  A FRYER BASKET TURKEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, és systems and equipment for frying for the food and conserving industry. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. CHII JANN ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A CHII JANN ENTERPRISE CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Chiayi City, Taiwan Kínai köztársaság.

 4. MOONICH PRODUKTKONZEPTE & -REALISIERUNG GMBH

  Németország

  A MOONICH PRODUKTKONZEPTE & -REALISIERUNG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Grillsütők, vendéglátóipari, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, és Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Sauerlach, Németország.

 5. GIRARROSTO DA ANTONIO DI GRANATA ANNAMARIA

  Olaszország

  A GIRARROSTO DA ANTONIO DI GRANATA ANNAMARIA, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, Fémrácsok, Grillsütők, vendéglátóipari, és Fémrácsok. Székhelye Qualiano, Olaszország.

 6. FERRABOLI & C.

  Olaszország

  A FERRABOLI & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric food warmers for the home, és roasting spits for communities. Székhelye Prevalle, Olaszország.

 7. VEICULOS DE OCASIÓN MIGUEL ALEMÁN

  Spanyolország

  A VEICULOS DE OCASIÓN MIGUEL ALEMÁN, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 8. FEUERDESIGN GMBH & CO KG

  Németország

  A FEUERDESIGN GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, és Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Bad Salzuflen, Németország.

 1. HERTELS - BRATHÄHNCHEN GMBH

  Németország

  A HERTELS - BRATHÄHNCHEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, és Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Schwarzenbach A.D. Saale, Németország.

 2. POLYPROM SCIENCE AND PRODUCTION LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukrajna

  A POLYPROM SCIENCE AND PRODUCTION LIMITED LIABILITY COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Visable supports the Ukrainian companies, Grillsütők, vendéglátóipari, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Dnipropetrovsk, Ukrajna.

 3. POLYDOR GIROS-GRILLGERÄTE GMBH

  Németország

  A POLYDOR GIROS-GRILLGERÄTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, és Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Lübbecke, Németország.

 4. METALLTECHNIK WILM E. K.

  Németország

  A METALLTECHNIK WILM E. K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. F.LLI POLLINI EN.PA.ER. DI POLLINI ENZO & C. ( S.N.C. )

  Olaszország

  A F.LLI POLLINI EN.PA.ER. DI POLLINI ENZO & C. ( S.N.C. ), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cipőfényesítő gépek, Grillsütők, vendéglátóipari, Cipőfényesítő gépek, és Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Montiano, Olaszország.

 6. MAX WEISHAUPT A/S

  Dánia

  A MAX WEISHAUPT A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égőfejek lakásfűtésekhez, és Égőfejek lakásfűtésekhez. Székhelye Glostrup, Dánia.

 7. BMS BURGER & MÜLLER GMBH

  Németország

  A BMS BURGER & MÜLLER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, és Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Kieselbronn, Németország.

 8. ELECTROTHERM PLC

  Bulgária

  A ELECTROTHERM PLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási vízmelegítők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, és Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Varna, Bulgária.

 9. P + S METALLTECHNIK GMBH

  Németország

  A P + S METALLTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, és Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Oederan, Németország.

 10. 'HELLAS' TSEKME BROS. S.A.

  Görögország

  A 'HELLAS' TSEKME BROS. S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Székhelye Perama, Görögország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes