• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • granulálógépek műanyagokhoz

A keresés eredménye

Granulálógépek műanyagokhoz - Import export

 1. YUMEX PLASTIC

  Törökország

  A YUMEX PLASTIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is granulation of plastic materials, recycled materials, thermoplastic granulates, és machines and equipment for granulating and grinding plastic materials. Székhelye Adana, Törökország.

 2. ORENDA AUTOMATION TECHNOLOGIES INC.

  Kanada

  A ORENDA AUTOMATION TECHNOLOGIES INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Markham, Kanada.

 3. USG UWE STÜCKE GRANULIERTECHNIK GMBH

  Németország

  A USG UWE STÜCKE GRANULIERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chipping machines, granulators, pneumatic knife holders, és lime and cement crushers and granulators. Székhelye Bönen, Németország.

 4. MÜLLER MASCHINEN GMBH

  Németország

  A MÜLLER MASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Frankfurt Am Main, Németország.

 5. COPERION PELLETIZING TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A COPERION PELLETIZING TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chipping machines, és granulation of plastic materials. Székhelye Offenbach, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NORDSON BKG GMBH

  Németország

  A NORDSON BKG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtószivattyúk, és Hajtószivattyúk. Székhelye Münster, Németország.

 2. BRATKE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Németország

  A BRATKE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic materials in pellet form, Secondary processing of rubber and plastic, és injection compound. Székhelye Burgbernheim, Németország.

 3. MACHTEK

  Lengyelország

  A MACHTEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Będzino, Lengyelország.

 4. MAAG GERMANY GMBH

  Németország

  A MAAG GERMANY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Großostheim, Németország.

 5. UNTHA SHREDDING TECHNOLOGY GMBH

  Ausztria

  A UNTHA SHREDDING TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Kuchl, Ausztria.

 1. SUMMIT SYSTEMS LTD

  Egyesült Királyság

  A SUMMIT SYSTEMS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Granulálógépek műanyagokhoz, és Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Tamworth, Egyesült Királyság.

 2. EUROTEC IMPIANTI SRL

  Olaszország

  A EUROTEC IMPIANTI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Busto Arszio, Olaszország.

 1. CMG SPA

  Olaszország

  A CMG SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is granulators, és pounders. Székhelye Budrio, Olaszország.

 2. A. KNORR GMBH

  Németország

  A A. KNORR GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Extruderek, műanyagipari, Granulálógépek műanyagokhoz, Extruderek, műanyagipari, és Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Bocholt, Németország.

 3. GALA KUNSTSTOFF- UND KAUTSCHUKMASCHINEN GMBH

  Németország

  A GALA KUNSTSTOFF- UND KAUTSCHUKMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulátum, műanyaggyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Granulálógépek műanyagokhoz, Granulálógépek műanyagokhoz, pellet coolers, granulators, és underwater granulators. Székhelye Xanten, Németország.

 4. BLACKFRIARS GRANULATORS SYSTEMS

  Egyesült Királyság

  A BLACKFRIARS GRANULATORS SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for granulating and grinding rubber, machines and equipment for granulating and grinding plastic materials, és plastics recycling. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 5. GRUPO COMERCIALIZADOR JORANI SA DE CV

  Mexikó

  A GRUPO COMERCIALIZADOR JORANI SA DE CV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic materials in pellet form, és plastic materials and resins. Székhelye León, Mexikó.

 6. PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA.

  Portugália

  A PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyagok vágására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Granulálógépek műanyagokhoz, Extruderek, műanyagipari, Műanyagfröccsöntő gépek, Granulálógépek műanyagokhoz, és Extruderek, műanyagipari. Székhelye Leiria, Portugália.

 7. PLASTICOS BENEDICTO

  Spanyolország

  A PLASTICOS BENEDICTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 8. FEYDAS MAKINA&MUH LTD STI

  Törökország

  A FEYDAS MAKINA&MUH LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Adana, Törökország.

 1. AOP INTERNATIONAL

  Franciaország

  A AOP INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is crushing and pulverising plant and equipment, és knife sharpeners. Székhelye Chateau Gaillard, Franciaország.

 2. PLASTIC RECYCLING MACHINERY APS

  Dánia

  A PLASTIC RECYCLING MACHINERY APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újrahasznosítás - gépek és berendezések, és Újrahasznosítás - gépek és berendezések. Székhelye Tranekaer, Dánia.

 3. FO SHAN SHUN DE JIA YUAN BO CHUANG PLASTICS MACHINERY COM.,LTD

  Kína

  A FO SHAN SHUN DE JIA YUAN BO CHUANG PLASTICS MACHINERY COM.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Crushers. Székhelye SHUN DE, Kína.

 4. DE.GA. SPA

  Olaszország

  A DE.GA. SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Granulálógépek műanyagokhoz, és Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Iseo (BS), Olaszország.

 5. NINGBO BEILUN RHONG MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Kína

  A NINGBO BEILUN RHONG MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Ningbo, Kína.

 6. NINGBO BEILUN ELH MACHINERY INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kína

  A NINGBO BEILUN ELH MACHINERY INTERNATIONAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Ningbo, Kína.

 7. SKR

  Tunézia

  A SKR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulálógépek műanyagokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is recycling. Székhelye sousse, Tunézia.

 8. NET PLASMAK PLASTIK MAKINA GIDA TEKSTIL INSAAT SANAYII TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A NET PLASMAK PLASTIK MAKINA GIDA TEKSTIL INSAAT SANAYII TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Granulálógépek műanyagokhoz, és Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. INAN MAKINA SAN TIC. LTD STI.

  Törökország

  A INAN MAKINA SAN TIC. LTD STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagfröccsöntő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Granulálógépek műanyagokhoz, és Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. INPA LTD STI.

  Törökország

  A INPA LTD STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Granulálógépek műanyagokhoz, és Granulálógépek műanyagokhoz. Székhelye Bursa, Törökország.