• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gránit

A keresés eredménye

Gránit - Import export

 1. XIAMEN HERISING ARCHITECTURALS CO.,LTD

  Kína

  Verified by europages badge

  Xiamen Herising Architecturals Co., Ltd, equivalent to experts in monuments mason, has been enjoying enviable reputation in this industry for more than 2-decade in supplying assorted general granite monuments & bespoke ones worldwide due to our good workmanship, shorter delivery time, prompt & caring services. All our current customers, who used to be monument retailers in their countries have become wholesalers in the shortest time since they moved orders done in our premise. Choosing Herising is a good guarantee & worry free, for we always have this concept in mind that your success is also ours. Contact us today!

 2. SEMKON STONE GRANITE SINK

  Törökország

  Verified by europages badge

  A SEMKON STONE GRANITE SINK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is granite sink, sinks, Kitchen Sink, bathroom tiles, Granite Sink Kitchen, Granite Sink Bathroom, Handmade Granite Sink, bathroom tops, és Granite drop-in sink. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. MÜLLER NATURSTEINWERK AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A MÜLLER NATURSTEINWERK AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gránit. Székhelye Neuhaus, Svájc.

 4. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kövek és ércek, Malomkövek, Gránit, marketing of granite, Granite sales, Granite Guides, provision of labor, subcontracting staff management, és Granite cubes. Székhelye Penafiel, Portugália.

 5. STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gránit. Székhelye Groß-Enzersdorf, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GRANITI BUA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GRANITI BUA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Terrazzo, granite fireplaces, Sardinian granite, column, Terrazzo, handcrafted working of granite, blocks of granite for paving streets, granite curb, és granite aggregates. Székhelye Budduso', Olaszország.

 2. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Terrazzo, marble, natural stone, Gránit, international natural stones, Terrazzo, working of marble and granite, és granite floors. Székhelye Cavaion Veronese, Olaszország.

 3. HAIGIS & SCHULTZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAIGIS & SCHULTZ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gránit. Székhelye Otterndorf, Németország.

 4. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Magyarország

  A Rocas Decor Hungary Kft Magyarországon kiemelkedő szerepet tölt be gránit, márvány, travertin és minden természetes kő feldolgozásában és értékesítésében. A Rocas Decor Hungary Kft vállalja konyhapultok, ablak párkányok, fedlapok egyedi méretre gyártását, ezen kívül készleten tart homlokzati travertin burkolatokat, márvány és gránit burkoló lapokat, roppantott díszburkoló köveket. Ragasztók és impregnálószerek ugyanúgy megvásárolhatók az Ürömi bemutatóteremben. Ezen kívül burkolást, konyhapult beépítést, kerítés fedlap elhelyezését vállaljuk rövid határidővel. Egyedi travertin zuhanytálcák, kőmosdók és medalionok a kínálatban. Természetes kő gyártója és importőreként a Rocas Decor Románia rendelkezika a legnagyobb raktárkészlettel. Több mint 400 000 négyzetméter márvány, travertin pala és mészkő áll rendelkezésre. Többféle méret és felület: antikolt, matt, csiszolt vagy polírozott. Valamint gránit, márvány, travertin és pala nagytáblás anyagok.Igény szerint gyártunk ablakpárkányokat, konyhai és fürdőszoba pultokat, márvány lépcsőket és pultokat, gránit belső és külső ablakpárkányokat. Minden egyedi elképzelést megvalósítunk. Bármelyik telephelyünkön mindig megtalálja a legjobb árú természetes követ és vonzó akciókat.A Rocas Decor minden alkalmazásra ötletet kínál, legyen az természetes díszítő kő, travertin burkoló lap, fényes gránit vagy lila gránit , elegáns márvány, merész színtartományban, fekete vagy többszínű pala.

 5. WZ STEIN

  Kína

  A WZ STEIN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gránit. Székhelye Qingdao, Kína.

 1. HEBEI SHUNLEI IM&EX CO., LTD.

  Kína

  A HEBEI SHUNLEI IM&EX CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Székhelye Shijiazhuang, Kína.

 2. DESENVOLMENTE UNIPESSOAL LDA

  Portugália

  A DESENVOLMENTE UNIPESSOAL LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is granite floors, marketing of granite, natural stone, és granite for construction work. Székhelye Penafiel, Portugália.

 1. ROYAL PARS STONE

  Irán

  A ROYAL PARS STONE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Márvány és természetes kő, travertine, marble slabs, és limestone. Székhelye Isfahan, Irán.

 2. LYM JAR

  Spanyolország

  A LYM JAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, crema marfil quarry, marble blocks, és Gránit. Székhelye El Rodriguillo-Pinoso-Alicante, Spanyolország.

 3. THOMASTONE

  Franciaország

  A THOMASTONE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Márványlépcsők, Gránit, Márványlépcsők, granite covering, és marble coverings. Székhelye Mondelange, Franciaország.

 4. GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT

  Törökország

  A GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is basalt, és stair treads. Székhelye Usak, Törökország.

 5. AZIENDA MOHAMED CHABAANE

  Ausztria

  A AZIENDA MOHAMED CHABAANE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is s/steel strip, Refuse containers, wood, és disposable articles. Székhelye Wien, Ausztria.

 6. ANTONIO ROSALES ARTE EN PIEDRA

  Spanyolország

  A ANTONIO ROSALES ARTE EN PIEDRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobrok, Ornamental stones, natural stone fireplaces, Szobrok, és handcrafted working of granite. Székhelye Covas (cotobade)-Pontevedra, Spanyolország.

 7. MARBOLUX

  Luxemburg

  A MARBOLUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kvarc és kvarchomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Márvány és természetes kő, kitchen counters, Gránit, Márvány és természetes kő, és ceramic. Székhelye Pétange, Luxemburg.

 8. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanyolország

  A MÁRMOLES RONIMAR SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, és Gránit. Székhelye Novelda-Alicante, Spanyolország.

 1. GRANIJARDIM - GRANITOS PARA EXTERIORES LDA

  Portugália

  A GRANIJARDIM - GRANITOS PARA EXTERIORES LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Székhelye Vilar Formoso, Portugália.

 2. CM GRANIT

  Törökország

  A CM GRANIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cut granite. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. BMS MADEN

  Törökország

  A BMS MADEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dolomite, és natural stone. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. LCC UNIKUM

  Ukrajna

  A LCC UNIKUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is granite polishing, granite floors, granite blocks, és granite fireplaces. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 5. GRANITE-SERVICE

  Ukrajna

  A GRANITE-SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Natural wainscot stones, és Natural stone tiles. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 6. GNS MACIEJ ZYLINSKI

  Lengyelország

  A GNS MACIEJ ZYLINSKI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gránit. Székhelye Swidnica, Lengyelország.

 7. UNIKOM-PROM GMBH

  Ukrajna

  A UNIKOM-PROM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural stone, és stone paving stones. Székhelye Zhytomyr, Ukrajna.

 8. LLCCOUNTRY TRADE COMPANY

  Ukrajna

  A LLCCOUNTRY TRADE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is granite covering, road kerbs, granite for funeral art, és Natural stone tiles. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 9. DP REMZAVOD

  Ukrajna

  A DP REMZAVOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Natural stone tiles, granite for construction work, és blocks of granite for paving streets. Székhelye Nova Borova Village, Ukrajna.

 10. OMEGA MERMER MADENCILIK LTD.STI.

  Törökország

  A OMEGA MERMER MADENCILIK LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Cserép és csempe, Gránit, travertine, marble slabs, és Cserép és csempe. Székhelye Elazig, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gránit - Import export

Találatok száma

1020 Vállalat