• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök - Import export

 1. PLATROTEC

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A PLATROTEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Thieux, Franciaország.

 2. ALPHAPLATRE

  Franciaország

  A ALPHAPLATRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gipsz és gipsztermékek, Anyagmozgatás - eszközök és berendezések, Gypsum, Gipsz és gipsztermékek, baking oven, és Anyagmozgatás - eszközök és berendezések. Székhelye Verrieres En Anjou, Franciaország.

 3. TORYAP GRUP

  Törökország

  A TORYAP GRUP, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. DMT DISTRIBUTION

  Algéria

  A DMT DISTRIBUTION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is concrete-mixing units, shotcreting for concrete and mortars, és lime granite. Székhelye Oran, Algéria.

 5. EIWA LEHM

  Németország

  A EIWA LEHM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Bisterschied, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ERISIM A.S.

  Törökország

  A ERISIM A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. PORTUGAL-NATURA

  Portugália

  A PORTUGAL-NATURA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Selho. S. Jorge Pevidém, Portugália.

 3. BIG INSAN KAYNAKLARI

  Törökország

  A BIG INSAN KAYNAKLARI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Elektromos áram termelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Áramfejlesztők, artificial breathing apparatus, wholesale of heating materials, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, és Áramfejlesztők. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. BUTTI S.R.L.

  Olaszország

  A BUTTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Cisano Bergamasco, Olaszország.

 5. G.S.G. GLOBAL SERVIZI GENERALI S.R.L.

  Olaszország

  A G.S.G. GLOBAL SERVIZI GENERALI S.R.L., tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Imperia, Olaszország.

 1. TECNOEDILIZIA S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOEDILIZIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Solbiate Arno, Olaszország.

 2. AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A.

  Olaszország

  A AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Maniago, Olaszország.

 1. NUOVA EDILPERRONE S.A.S. DI PERRONE ALFREDO & C.

  Olaszország

  A NUOVA EDILPERRONE S.A.S. DI PERRONE ALFREDO & C., tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Lecce, Olaszország.

 2. PUGLIA LEGNAMI S.R.L.

  Olaszország

  A PUGLIA LEGNAMI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Apricena, Olaszország.

 3. SPIC S.R.L.

  Olaszország

  A SPIC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Riese Pio X, Olaszország.

 4. LA FOR.M.I.CA.

  Olaszország

  A LA FOR.M.I.CA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Eboli, Olaszország.

 5. SIGMA

  Olaszország

  A SIGMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Bellaria Igea Marina, Olaszország.

 6. PAC CNC MAKINA

  Törökország

  A PAC CNC MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cnc tools. Székhelye Izmir, Törökország.

 7. STORRI S.R.L.

  Olaszország

  A STORRI S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 8. BEIJING WANJINLONG COLOR-COATED STEEL PRODUCTS CO.,LTD

  Kína

  A BEIJING WANJINLONG COLOR-COATED STEEL PRODUCTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Beijing, Kína.

 1. HEBEI LVJOE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kína

  A HEBEI LVJOE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Shijiazhuang, Kína.

 2. EXCELLENT (HONG KONG) LIMITED

  Kína

  A EXCELLENT (HONG KONG) LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Guang Dong, Kína.

 3. DYWIT

  Olaszország

  A DYWIT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Cusago, Olaszország.

 4. BATTIFERRO DI MANIAGO

  Olaszország

  A BATTIFERRO DI MANIAGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Maniago, Olaszország.

 5. DECOTANGER, SARL

  Marokkó

  A DECOTANGER, SARL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is single-layer mortar, és painting. Székhelye Tanger, Marokkó.

 6. POZZATO S.R.L.

  Olaszország

  A POZZATO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Sandrigo, Olaszország.

 7. LOMAR S.R.L.

  Olaszország

  A LOMAR S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Milano, Olaszország.

 8. SOLETRA

  Olaszország

  A SOLETRA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Solferino, Olaszország.

 9. SPITTEX ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A SPITTEX ITALIA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Bari, Olaszország.

 10. DI.MA S.R.L.

  Olaszország

  A DI.MA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cementgyártás - gépek és eszközök, Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök, Cementgyártás - gépek és eszközök, és Gipsz és gipsztermékgyártás - gépek és eszközök. Székhelye Rozzano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes