• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gesztenye

A keresés eredménye

Gesztenye - Import export

 1. CONCEPT FRUITS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  CONCEPT FRUITS is a company based in the heart of the Monts de l'Ardèche that has specialized in processing chestnuts and sweet chestnuts since 1975. It is a member of the ROGER DESCOURS Group, the French leader and main European player in frozen fruit sector. Concept Fruits relies on a team of professional fruit processing experts thanks to its policy of sourcing its chestnuts from the best producers. We carry an essential range of chestnut preparations for professional players in the restaurant and food-processing sectors: • Chestnut cream • Sweet chestnut paste • Sweet chestnut purée • Sweet chestnut in syrup. CONCEPT FRUITS offers you authentically-flavoured sweet chestnut cream and purée recipes drawn from the traditions of Ardèche for traditional, generous cuisine. - 100% natural ingredients, without flavourings, preservatives, colourants - A 100% "CLEAN LABEL" sweet chestnut cream has no glucose syrup - A sweet chestnut paste with a strong chestnutty taste, lightly sugared and with no vanilla - A sweet chestnut purée available in Doypacks for easy fast use - Sweet chestnuts in natural syrup for many uses: as decoration, pieces to sprinkle. The company has received ECOCERT FR-BIO-01 accreditation for processing Organically Grown sweet chestnuts. Concept Fruits also has IFS and BRC certification.

 2. CLEMENT FAUGIER

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Clément Faugier at Privas in the Ardèche: we've been producing and selling all chestnut based products since 1882: : chestnut ice cream, Ardèche chestnut cream. We produce and sell Marpom's, a mix of chestnut cream and mashed potato. Range of organic products. Clément Faugier now provides frozen fruit and vegetable puree, plain portionable frozen chestnut purée, in the form of 8 or 15 pallets.

 3. RAFFAEL S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A RAFFAEL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karamellás cukorkák, marrons glaces, chestnut chocolates, panettone, Karamellás cukorkák, whole iced chestnuts, chestnut cream, chestnut bars, és whole chestnuts, natural. Székhelye Montoro, Olaszország.

 4. CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A.

  Spanyolország

  A CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chestnut meal, frozen fruit, cutters, és berries. Székhelye Ourense, Spanyolország.

 5. ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA

  Olaszország

  A ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chestnut meal, processing of fresh chestnuts, és chickpea flour. Székhelye Scagnello, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DILETTO PASQUALE & C. SAS

  Olaszország

  A DILETTO PASQUALE & C. SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chestnuts, és chestnut meal. Székhelye Cutro, Olaszország.

 2. EGE KAPTAN LTD. ŞTI.

  Törökország

  A EGE KAPTAN LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chestnuts, fresh fruit, packaged chestnuts, és processing of fresh chestnuts. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS)

  Spanyolország

  A CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dehydrated flours, dehydrated products, garlic, és chestnuts. Székhelye Villafranca Del Bierzo (león), Spanyolország.

 4. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Németország

  A NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lombos fák és bokrok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gesztenye, Nurseries, hazelnut trees, Gesztenye, és walnut trees. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE

  Olaszország

  A ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gesztenye, chestnuts, packaged chestnuts, Gesztenye, és Sweet chestnut cream. Székhelye Canepina, Olaszország.

 1. COMMODITIES TRADING UK LTD

  Egyesült Királyság

  A COMMODITIES TRADING UK LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sunflower oil, agricultural products, fertilizer, és energy drinks. Székhelye Oakham, Egyesült Királyság.

 2. MARRONS IMBERT

  Franciaország

  A MARRONS IMBERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagylalt és parfé, Gesztenye, Fagylalt és parfé, Gesztenye, Sweet chestnut purée, és marrons glaces. Székhelye Aubenas Cedex, Franciaország.

 1. SORESA - PORTUGAL

  Portugália

  A SORESA - PORTUGAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gesztenye, Bogyós gyümölcsök, olive oil, almonds, Gesztenye, és Bogyós gyümölcsök. Székhelye Valpaços, Portugália.

 2. HERMANOS GARZA

  Spanyolország

  A HERMANOS GARZA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is potatoes, chestnuts, és mushrooms. Székhelye Riós, Ourense, Spanyolország.

 3. AGROHOUSE.GR

  Görögország

  A AGROHOUSE.GR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gesztenye, dried fruit, olives, és Gesztenye. Székhelye Larissa, Görögország.

 4. AZ. AGR. "CAVAGRANDE"

  Olaszország

  A AZ. AGR. "CAVAGRANDE", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chestnuts, és packaged chestnuts. Székhelye Sant'alfio, Olaszország.

 5. KEVRON GLOBAL

  Egyesült Királyság

  A KEVRON GLOBAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is charcoal, wood, used auto spares, és Diesel. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 6. TARKIM GIDA PLASTIK TARIM INS. TURIZM SAN. TIC. LTD. STI

  Törökország

  A TARKIM GIDA PLASTIK TARIM INS. TURIZM SAN. TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shade net, és supplies for agriculture. Székhelye Sanliurfa, Törökország.

 7. INOVFRUIT

  Franciaország

  A INOVFRUIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Székhelye Mussidan, Franciaország.

 8. IL BOCCETTO

  Olaszország

  A IL BOCCETTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marrons glaces, és Sweet chestnut purée. Székhelye Acquasanta Terme, Olaszország.

 1. GAROFALO ALFONSO

  Olaszország

  A GAROFALO ALFONSO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chestnuts. Székhelye montella, Olaszország.

 2. CC TOURISM, AGRICULTURE EXP IMP LTD.

  Törökország

  A CC TOURISM, AGRICULTURE EXP IMP LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chestnuts, chestnut meal, dried figs, és Fresh figs. Székhelye Aydin, Törökország.

 3. FERMA DE ALUNE SRL

  Románia

  A FERMA DE ALUNE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mogyoró, Gesztenye, Biológiai - élelmiszerek, Anyacsavar, Mogyoró, Gesztenye, Biológiai - élelmiszerek, és Anyacsavar. Székhelye Cluj-Napoca, Románia.

 4. PATRONE S.R.L

  Olaszország

  A PATRONE S.R.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gombák, chestnuts, truffles, és Gombák. Székhelye Montella, Olaszország.

 5. E2W INTERNATIONAL CONSULTING & FOREIGN TRADE

  Törökország

  A E2W INTERNATIONAL CONSULTING & FOREIGN TRADE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás táplálék, Olívaolaj, figs, export, Diétás táplálék, és Olívaolaj. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. NOCCIOLE MARCHISIO S.P.A.

  Olaszország

  A NOCCIOLE MARCHISIO S.P.A., tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gesztenye, Aszaltgyümölcs, Gesztenye, és Aszaltgyümölcs. Székhelye Cortemilia, Olaszország.

 7. CAPUZZO S.R.L.

  Olaszország

  A CAPUZZO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gesztenye, Aszaltgyümölcs, Gesztenye, és Aszaltgyümölcs. Székhelye Roveredo Di Gua', Olaszország.

 8. BENVENUTO S.N.C.

  Olaszország

  A BENVENUTO S.N.C., tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gesztenye, Aszaltgyümölcs, Gesztenye, és Aszaltgyümölcs. Székhelye Cortemilia, Olaszország.

 9. GHHDSKJDII

  Portugália

  A GHHDSKJDII, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gesztenye. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított (aszalt) gyümölcsök, chestnuts, és Szárított (aszalt) gyümölcsök. Székhelye Bragança, Portugália.

 10. EURO COMPANY S.R.L.

  Olaszország

  A EURO COMPANY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gesztenye, Aszaltgyümölcs, Gesztenye, és Aszaltgyümölcs. Székhelye Russi, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes