• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • geotermikus berendezések

A keresés eredménye

Geotermikus berendezések - Import export

 1. PERFOITALIA S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A PERFOITALIA S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Centrifugális szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazánok, ipari fűtéshez, Vezérlő panelek - elektromos, Geotermikus berendezések, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, underwater pumps, wall-fitted boilers, electropumps, Kazánok, ipari fűtéshez, és electric compressors for air. Székhelye Bari, Olaszország.

 2. BURKHARDT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BURKHARDT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Székhelye Neuweiler, Németország.

 3. TERAMEX AUSTRIA GMBH

  Ausztria

  A TERAMEX AUSTRIA GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Székhelye Radenthein, Ausztria.

 4. RAINER GMBH & CO KG

  Ausztria

  A RAINER GMBH & CO KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Székhelye Villach, Ausztria.

 5. POWERSAFE SRL

  Olaszország

  A POWERSAFE SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Napenergia - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radioaktív hulladék - előkészítés és tárolás, Napenergia, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Geotermikus berendezések, Radioaktív hulladék - előkészítés és tárolás, Napenergia, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, és Geotermikus berendezések. Székhelye Limbadi, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SCHELDIMMO

  Belgium

  A SCHELDIMMO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, villa design, és Geotermikus berendezések. Székhelye Schelderode, Belgium.

 2. TERRAVOLT

  Belgium

  A TERRAVOLT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat pumps, household air conditioners, és air conditioning system installation. Székhelye Zele, Belgium.

 3. NAVEN INGENIEROS

  Spanyolország

  A NAVEN INGENIEROS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari tervezőirodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, air-conditioning system design, industrial system design, és Geotermikus berendezések. Székhelye Mutilva, Spanyolország.

 4. POMPES A CHALEUR - VELUM

  Franciaország

  A POMPES A CHALEUR - VELUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, és Geotermikus berendezések. Székhelye Bischoffsheim, Franciaország.

 5. WE PLUS GROUP

  Törökország

  A WE PLUS GROUP, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, Geotermikus berendezések, Pellet heating, pellet heaters, és electric generators. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 1. EPD

  Franciaország

  A EPD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, special foundations, well drilling, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Boring auger. Székhelye Brest, Franciaország.

 2. CHIARINI E FERRARI ENERGIA

  Olaszország

  A CHIARINI E FERRARI ENERGIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, photovoltaic systems, solar panel maintenance, Geotermikus berendezések, és solar power. Székhelye Anzola Dell'emilia, Olaszország.

 1. GEOTERMIA Y BIOMASA

  Spanyolország

  A GEOTERMIA Y BIOMASA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biomass, air heater, advice for solar energy, és prefabricated heated floors. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 2. AQUALE

  Belgium

  A AQUALE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Környezet - tanácsadás és ellenőrzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, hydrogeology, és Geotermikus berendezések. Székhelye Noville-Les-Bois, Belgium.

 3. GEOPARTNER

  Luxemburg

  A GEOPARTNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajjavítás, Talajvizsgálat és vízelemzés, Talajjavítás, Talajvizsgálat és vízelemzés, geotechnical surveys, és Geotechnical solutions for ground surfaces. Székhelye Niederanven, Luxemburg.

 4. VERHELST LUC

  Belgium

  A VERHELST LUC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöző- és esőztetőberendezések, Geotermikus berendezések, Öntöző- és esőztetőberendezések, horizontal drilling operations, és Geotermikus berendezések. Székhelye Warneton, Belgium.

 5. HIFI WIND SPA

  Olaszország

  A HIFI WIND SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szélenergia - termelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, wind power generator, environmental protection, Geotermikus berendezések, és alternative energy sources. Székhelye Salerno, Olaszország.

 6. GUILLE ONTIVERO

  Spanyolország

  A GUILLE ONTIVERO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűtő- és légkondicionáló berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, air conditioned, Air conditioning and heating, és Geotermikus berendezések. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 7. TIPFOR SRL

  Románia

  A TIPFOR SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Ivóvízszolgáltató berendezések, Geotermikus berendezések, Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Ivóvízszolgáltató berendezések, Geotermikus berendezések, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Timisoara, Románia.

 8. SANTORO DM

  Olaszország

  A SANTORO DM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, Geology - studies and research, artesian well maintenance, Geotermikus berendezések, és water lifting systems. Székhelye Milano, Olaszország.

 1. AM CONSTRUCTIONS

  Görögország

  A AM CONSTRUCTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 2. MCCOMMONS GEOTHERMAL

  Amerikai Egyesült Államok

  A MCCOMMONS GEOTHERMAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geothermal heating, és geothermal energy consultants. Székhelye Mechanicsburg, Amerikai Egyesült Államok.

 3. HOLVEN LTD

  Ukrajna

  A HOLVEN LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 4. LOGOTECH

  Franciaország

  A LOGOTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geothermics. Székhelye Faulquemont, Franciaország.

 5. GALAICONTROL S.L.

  Spanyolország

  A GALAICONTROL S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geothermics. Székhelye Vigo, Spanyolország.

 6. SARL DASSONVILLE

  Franciaország

  A SARL DASSONVILLE, tevékenységi ágazata Megújuló energiák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Geotermikus berendezések, és Fűtő- és légkondicionáló berendezések. Székhelye Fleurbaix, Franciaország.

 7. GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS

  Olaszország

  A GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Székhelye Soave, Olaszország.

 8. KRAFT GEOTHERMIE

  Franciaország

  A KRAFT GEOTHERMIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geothermics, és heat pump heating. Székhelye gigean, Franciaország.

 9. SOLAMBIENTE-SISTEMAS TERMICOS,LDA.

  Portugália

  A SOLAMBIENTE-SISTEMAS TERMICOS,LDA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alternatív energia - berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geotermikus berendezések, és Geotermikus berendezések. Székhelye Alagoas Brancas, Portugália.

 10. JONSTAR ENERGY BROKERS

  Egyesült Királyság

  A JONSTAR ENERGY BROKERS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes