• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gemma

A keresés eredménye

Gemma - Import export

 1. PHOENIX IMPORT

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A PHOENIX IMPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyertyák, Ékszerészet, incense burners, bracelets, semi-precious stones, essential oils, incense, Body care - products, és Gyertyák. Székhelye Dalfsen, Hollandia.

 2. AWGIFTS EUROPE

  Szlovákia

  Verified by europages badge

  A AWGIFTS EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyertyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, wholesale gift items, Aromatherapy Supplier, Bio Essential Oil Wholesale, soaps, Wholesale Jute and Cotton Bags, Himalayan Salt Supplier, Wholesale Nag Champa, és massage candles. Székhelye Zavar, Szlovákia.

 3. ZENVOL

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A ZENVOL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drágakövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet, Gemma, Gyertyák, Illatanyagok, crystals for jewellery, Ékszerészet, wellness products, Gemma, és Gyertyák. Székhelye Groningen, Hollandia.

 4. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Franciaország

  A FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakövek, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, Gemma és ásványi kövek, Drágakövek, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Nice, Franciaország.

 5. ROCK STAR CRYSTALS

  Amerikai Egyesült Államok

  A ROCK STAR CRYSTALS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ásványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, és Gemma. Székhelye New York, Amerikai Egyesült Államok.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD.

  Kína

  A MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Guangzhou, Kína.

 2. GOPIKA EXPORTS

  India

  A GOPIKA EXPORTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, Gemma, Tourmaline, és Emeralds. Székhelye Jaipur, India.

 3. JASMINE EXPORTS

  India

  A JASMINE EXPORTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, gemstones for jewellery, semi-precious stone, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Jaipur, India.

 4. LA VIA DELL'AMBRA DI RAMUNE KUPSYTE

  Olaszország

  A LA VIA DELL'AMBRA DI RAMUNE KUPSYTE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery with amber. Székhelye Cavaso Del Tomba, Olaszország.

 5. KÄMMERLING VIKTOR

  Németország

  A KÄMMERLING VIKTOR, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, diamonds cut, Gemma, jewellery with emeralds, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

 1. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Nigéria

  A EMIGON GEMS AND LAPIDARY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, gemstones for jewellery, working of precious gems, és Gemma. Székhelye Akure, Nigéria.

 2. STEIN-INSEL

  Németország

  A STEIN-INSEL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, healing amulets, minerals, gems, és Gemma. Székhelye Berlin, Németország.

 1. KK S.R.L.

  Olaszország

  A KK S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakövek, articles in coral, jewellery with semi-precious stones, Cultured pearls, és Drágakövek. Székhelye Torre Del Greco, Olaszország.

 2. OTANTIK TAŞ

  Törökország

  A OTANTIK TAŞ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precious stones, silver jewellery sets, és natural stone. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. FOREVER ONE

  Törökország

  A FOREVER ONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond chokers, advice on buying-selling precious stones, és collectors' gems. Székhelye Antalya, Törökország.

 4. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Amerikai Egyesült Államok

  A BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, és Gemma. Székhelye Atlanta, Amerikai Egyesült Államok.

 5. MUSA ALTINKAYA

  Törökország

  A MUSA ALTINKAYA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Artvin, Törökország.

 6. NITYA.INC

  India

  A NITYA.INC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Jaipur, India.

 7. KOMAL GEMS

  Belgium

  A KOMAL GEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersgyémántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, Gyémántok, jewellery, Gemma, Gyémántok, és working of precious gems. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 8. LAURETUM PREZIOSI

  Olaszország

  A LAURETUM PREZIOSI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamonds, és gemmology laboratories. Székhelye Pescara, Olaszország.

 1. CHINA YIN XIN GEMS CO. LTD

  Kína

  A CHINA YIN XIN GEMS CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Changsha, Kína.

 2. KRASOTI.BG

  Bulgária

  A KRASOTI.BG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Varna, Bulgária.

 3. ARDOISIERES D'HERBEUMONT

  Belgium

  A ARDOISIERES D'HERBEUMONT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőlépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, Cserép és csempe, Gemma, és Cserép és csempe. Székhelye Bertrix, Belgium.

 4. TRANQUILLITÉ D'ESPRIT ET BIEN ÊTRE

  Belgium

  A TRANQUILLITÉ D'ESPRIT ET BIEN ÊTRE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lithotherapy treatment using stones. Székhelye Morlanwez, Belgium.

 5. SDRUZENÍ MINERAL METAL RNDR. JAROSLAV KUBÍK

  Cseh Köztársaság

  A SDRUZENÍ MINERAL METAL RNDR. JAROSLAV KUBÍK, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, Gemma, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, és Gemma. Székhelye Praha 9 , Cseh Köztársaság.

 6. JET INTERNATIONAL

  India

  A JET INTERNATIONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Vadodara, India.

 7. INBAR, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A INBAR, S.R.O., tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, Gemma, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, és Gemma. Székhelye Praha 1 , Cseh Köztársaság.

 8. SPIRITO GEMS

  Izrael

  A SPIRITO GEMS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Netanya, Izrael.

 9. MAYRAIN CRAFT & GIFT CO., LTD

  Kína

  A MAYRAIN CRAFT & GIFT CO., LTD, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Divatékszerek, Drágakő és ékszerek, Divatékszerek, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Xinan, Kína.

 10. GEMS EXPORT CENTRE

  India

  A GEMS EXPORT CENTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precious and semi precious stones. Székhelye JAIPUR, Rajasthan, India.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gemma - Import export

Találatok száma

328 Vállalat