• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gemma

A keresés eredménye

Gemma - Import export

 1. PHOENIX IMPORT

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A PHOENIX IMPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyertyák, Ékszerészet, incense burners, bracelets, semi-precious stones, essential oils, incense, Body care - products, és Gyertyák. Székhelye Dalfsen, Hollandia.

 2. AWGIFTS EUROPE

  Szlovákia

  Verified by europages badge

  A AWGIFTS EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyertyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, wholesale gift items, Aromatherapy Supplier, Bio Essential Oil Wholesale, soaps, Wholesale Jute and Cotton Bags, Himalayan Salt Supplier, Wholesale Nag Champa, és massage candles. Székhelye Zavar, Szlovákia.

 3. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Franciaország

  A FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakövek, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, Gemma és ásványi kövek, Drágakövek, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Nice, Franciaország.

 4. GOPIKA EXPORTS

  India

  A GOPIKA EXPORTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, Gemma, Tourmaline, és Emeralds. Székhelye Jaipur, India.

 5. ZENVOL

  Hollandia

  A ZENVOL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Drágakövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet, Gemma, crystals for jewellery, Ékszerészet, wellness products, és Gemma. Székhelye Groningen, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LA VIA DELL'AMBRA DI RAMUNE KUPSYTE

  Olaszország

  A LA VIA DELL'AMBRA DI RAMUNE KUPSYTE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery with amber. Székhelye Cavaso Del Tomba, Olaszország.

 2. STEIN-INSEL

  Németország

  A STEIN-INSEL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, healing amulets, minerals, gems, és Gemma. Székhelye Berlin, Németország.

 3. FOREVER ONE

  Törökország

  A FOREVER ONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamond chokers, advice on buying-selling precious stones, és collectors' gems. Székhelye Antalya, Törökország.

 4. KK S.R.L.

  Olaszország

  A KK S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakövek, articles in coral, jewellery with semi-precious stones, Cultured pearls, és Drágakövek. Székhelye Torre Del Greco, Olaszország.

 5. OTANTIK TAŞ

  Törökország

  A OTANTIK TAŞ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precious stones, silver jewellery sets, és natural stone. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. KRASOTI.BG

  Bulgária

  A KRASOTI.BG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Varna, Bulgária.

 2. KOMAL GEMS

  Belgium

  A KOMAL GEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersgyémántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, Gyémántok, jewellery, Gemma, Gyémántok, és working of precious gems. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 1. KÄMMERLING VIKTOR

  Németország

  A KÄMMERLING VIKTOR, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, diamonds cut, Gemma, jewellery with emeralds, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

 2. ARDOISIERES D'HERBEUMONT

  Belgium

  A ARDOISIERES D'HERBEUMONT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőlépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, Cserép és csempe, Gemma, és Cserép és csempe. Székhelye Bertrix, Belgium.

 3. LAURETUM PREZIOSI

  Olaszország

  A LAURETUM PREZIOSI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diamonds, és gemmology laboratories. Székhelye Pescara, Olaszország.

 4. MUSA ALTINKAYA

  Törökország

  A MUSA ALTINKAYA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Artvin, Törökország.

 5. TRANQUILLITÉ D'ESPRIT ET BIEN ÊTRE

  Belgium

  A TRANQUILLITÉ D'ESPRIT ET BIEN ÊTRE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lithotherapy treatment using stones. Székhelye Morlanwez, Belgium.

 6. GEMMA

  Egyesült Királyság

  A GEMMA, tevékenységi ágazata Csillárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Világító oszlopok, Pontfénylámpák, Világító oszlopok, és Pontfénylámpák. Székhelye Portsmouth, Egyesült Királyság.

 7. INBAR, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A INBAR, S.R.O., tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, Gemma, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, és Gemma. Székhelye Praha 1 , Cseh Köztársaság.

 8. SDRUZENÍ MINERAL METAL RNDR. JAROSLAV KUBÍK

  Cseh Köztársaság

  A SDRUZENÍ MINERAL METAL RNDR. JAROSLAV KUBÍK, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, Gemma, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, és Gemma. Székhelye Praha 9 , Cseh Köztársaság.

 1. PAMOGEMS S.L

  Spanyolország

  A PAMOGEMS S.L, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jewellery with semi-precious stones. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 2. NATURJOYA SL

  Spanyolország

  A NATURJOYA SL, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Calle Montera 24 2 c, Spanyolország.

 3. COMMERCIALE ALEXANDER BLAU E.K.

  Németország

  A COMMERCIALE ALEXANDER BLAU E.K., tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, és Gemma. Székhelye Leipzig, Németország.

 4. GEMMA LTD

  Egyesült Királyság

  A GEMMA LTD, tevékenységi ágazata Import-export - ékszeráruk, ötvösmunkák és óragyártás. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. EDELSTENEN EN MINERALEN

  Belgium

  A EDELSTENEN EN MINERALEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma. Székhelye Brugge, Belgium.

 6. ACQUA ET GIARDINI

  Belgium

 7. GEMMA S.R.L.

  Olaszország

 8. GEMMA S.P.A.

  Olaszország

 9. G.E.M.M.A.

  Olaszország

 10. GEMMA S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes