• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gemma és ásványi kövek

A keresés eredménye

Gemma és ásványi kövek - Import export

 1. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Franciaország

  A FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakövek, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, Gemma és ásványi kövek, Drágakövek, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Nice, Franciaország.

 2. BALTICAMBRE

  Franciaország

  A BALTICAMBRE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Divatékszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, Gemma és ásványi kövek, Drágakövek, féldrágakövek és gyöngyök, amber, és Amber jewellery. Székhelye Paris, Franciaország.

 3. KAT SAPPHIRES LTD

  Mauritius

  A KAT SAPPHIRES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sapphires. Székhelye Port Louis, Mauritius.

 4. DOSTKAR MINING

  Törökország

  A DOSTKAR MINING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ércbányászás, Ércbányászás, opals, bentonite, és cornelian. Székhelye Torbali, Izmir, Törökország.

 5. GOLD AND GEMS SRL

  Románia

  A GOLD AND GEMS SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - ékszeráruk, ötvösmunkák és óragyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, Gemma és ásványi kövek, és sapphires. Székhelye Ramnicu Valcea, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MINERAMA BENELUX

  Belgium

  A MINERAMA BENELUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Divatékszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, Gemma és ásványi kövek, és semi-precious stones. Székhelye Avennes, Belgium.

 2. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Olaszország

  A NEW YORK COLLECTION S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany- és ezüstműves munkák, Drágakő és ékszerek, Arany- és ezüstműves munkák, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. STEIN DESIGN SAAR

  Németország

  A STEIN DESIGN SAAR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Székhelye Spiesen Elversberg, Németország.

 4. REYON

  Srí Lanka

  A REYON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Biológiai - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, Gemma és ásványi kövek, és cinnamon. Székhelye Kandy, Srí Lanka.

 5. ABBIN

  Belgium

  A ABBIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatkő, working with natural stones, kitchens, bathroom tops, és Homlokzatkő. Székhelye Essen, Belgium.

 1. ROYAUME MINÉRAUX

  Marokkó

  A ROYAUME MINÉRAUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványok, és Ásványok. Székhelye Meknes, Marokkó.

 2. JASMINE EXPORTS

  India

  A JASMINE EXPORTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, gemstones for jewellery, semi-precious stone, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Jaipur, India.

 1. ASYA YATIRIM DANISMANLIK

  Törökország

  A ASYA YATIRIM DANISMANLIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Beruházási tanácsadás, Beruházási tanácsadás, és natural stone. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. A BIJOUX

  Franciaország

  A A BIJOUX, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Drágakövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, gems, jewellery, Gemma és ásványi kövek, és Costume jewellery. Székhelye Paris, Franciaország.

 3. BELTRAMI

  Belgium

  A BELTRAMI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Gemma és ásványi kövek, Nyers (megmunkálatlan) fa, natural stone, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Harelbeke, Belgium.

 4. SIGMUND LINDNER GMBH

  Németország

  A SIGMUND LINDNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is crystal balls, és Polishing balls. Székhelye Warmensteinach, Németország.

 5. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Törökország

  A ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kövek és ércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Izmir, Törökország.

 6. COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A.

  Guatemala

  A COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Onix. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Féldrágakövek, Gemma és ásványi kövek, Ornamental stones, Féldrágakövek, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Guatemala, Guatemala.

 7. STEIN-INSEL

  Németország

  A STEIN-INSEL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, healing amulets, minerals, gems, és Gemma. Székhelye Berlin, Németország.

 8. AMBER RAW GROUP

  Ukrajna

  A AMBER RAW GROUP, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Székhelye Rivne, Ukrajna.

 1. YOOLIM GEMSTONE

  Thaiföld

  A YOOLIM GEMSTONE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Marketing - tanulmányok és elemzések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma és ásványi kövek, gemstones for jewellery, precious and semi precious stones, és Gemma és ásványi kövek. Székhelye Bangkok, Thaiföld.

 2. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Egyesült Királyság

  A NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Gyémántok, sale of petroleum products, Arany, és Gyémántok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K

  Németország

  A SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványok, és Ásványok. Székhelye Erdweg, Németország.

 4. KÄMMERLING VIKTOR

  Németország

  A KÄMMERLING VIKTOR, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, diamonds cut, Gemma, jewellery with emeralds, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

 5. LEIPFINGERBADER KG

  Németország

  A LEIPFINGERBADER KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványok, és Ásványok. Székhelye Vatersdorf, Németország.

 6. MINERALS BASE AGENCY LIMITED

  Uganda

  A MINERALS BASE AGENCY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Székhelye Kampala, Uganda.

 7. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Nigéria

  A EMIGON GEMS AND LAPIDARY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, gemstones for jewellery, working of precious gems, és Gemma. Székhelye Akure, Nigéria.

 8. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Amerikai Egyesült Államok

  A BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gemma, és Gemma. Székhelye Atlanta, Amerikai Egyesült Államok.

 9. MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA

  Németország

  A MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványok, és Ásványok. Székhelye Freiburg Im Breisgau, Németország.

 10. GEMFRANCE

  Franciaország

  A GEMFRANCE, tevékenységi ágazata Gemma és ásványi kövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakövek, Ékszerészet, Drágakövek, és Ékszerészet. Székhelye Saint Ismier, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gemma és ásványi kövek - Import export

Találatok száma

206 Vállalat