• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • galván horganyzás

A keresés eredménye

Galván horganyzás - Import export

 1. ROSCIC

  Belgium

  Verified by europages badge

  A ROSCIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, és Galván horganyzás. Székhelye Alleur, Belgium.

 2. GLORIA KEY

  Belorusszia

  A GLORIA KEY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Korróziógátló bevonatok, Galván horganyzás, Korróziógátló bevonatok, és galvanising. Székhelye Zhodino, Belorusszia.

 3. DODGSTEEL

  Kína

  A DODGSTEEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Székhelye Jinan, Kína.

 4. HELCO METAL

  Görögország

  A HELCO METAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nikkelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Krómozás, Galván horganyzás, Krómozás, electroplating, Galván horganyzás, és metal copper-plating. Székhelye Ritsona, Görögország.

 5. ZINCOGAM SPA

  Olaszország

  A ZINCOGAM SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, hot galvanizing, beams, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, és metal galvanising. Székhelye Km 14,5-Soleto, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GT GALVANOTECNICA SRL

  Olaszország

  A GT GALVANOTECNICA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electroplating, polished chrome plating, galvanising, és metal chromium-plating. Székhelye Medole, Olaszország.

 2. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A EURO-BOX SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, és Galván horganyzás. Székhelye Swiebodzin, Lengyelország.

 3. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Németország

  A RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Székhelye Walsrode, Németország.

 4. GALVANOTECNICA SNC

  Olaszország

  A GALVANOTECNICA SNC, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanizálás, acélok és fémek, electro-galvanizing, cold white galvanizing, Galvanizálás, acélok és fémek, és barrel galvanizing. Székhelye Padova, Olaszország.

 5. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A GALWANIZER SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galvanizálás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, galvanised treatment with nickel coating, copper galvanising treatment, és Galván horganyzás. Székhelye Dzierżoniów, Lengyelország.

 1. GALVACO

  Belgium

  A GALVACO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanizálás, acélok és fémek, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Korróziógátló bevonatok, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galvanizálás, acélok és fémek, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Korróziógátló bevonatok, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Ouffet, Belgium.

 2. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Franciaország

  A SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galván horganyzás, chroming, és industrial painting. Székhelye Bouligny, Franciaország.

 1. SONEL

  Franciaország

  A SONEL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galván horganyzás, és chemical nickel plating. Székhelye Nyoiseau, Franciaország.

 2. ZINQ DRESDEN GMBH

  Németország

  A ZINQ DRESDEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, és Korrózióvédelem - vegyi termékek. Székhelye Dresden, Németország.

 3. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Portugália

  A ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek hőkezelése, Galván horganyzás, Acélok és fémek hőkezelése, és Galván horganyzás. Székhelye Marinha Grande, Portugália.

 4. MITHIEUX

  Franciaország

  A MITHIEUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, metal treatments, galvanic treatment of metals, Galván horganyzás, és Tantalum electrolytic capacitors. Székhelye Chambery Cedex 9, Franciaország.

 5. ZINQ LAUSITZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A ZINQ LAUSITZ GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Rögzítőanyagok, Szaniter szerelvények, Vas- és fémáruk, Galván horganyzás, Rögzítőanyagok, Szaniter szerelvények, és Vas- és fémáruk. Székhelye Großräschen, Németország.

 6. PROTEXSUR

  Franciaország

  A PROTEXSUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, cataphoretic paints, Galván horganyzás, és metal plastification. Székhelye Saint Pierre Les Nemours, Franciaország.

 7. ZINCATUR RODIGHIERO SRL

  Olaszország

  A ZINCATUR RODIGHIERO SRL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

 8. JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE

  Franciaország

  A JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, galvanisation, metal galvanising, Galván horganyzás, és alkaline electrolytic galvanizing. Székhelye Altkirch, Franciaország.

 1. REVÊTIS

  Franciaország

  A REVÊTIS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Elektrolízis - (felületkezelés). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, chroming and nickel plating, Galván horganyzás, metal burnishing, és metal phosphatisation. Székhelye Villette-Lès-Arbois, Franciaország.

 2. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

  Németország

  A ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Galván horganyzás, Ipari épületépítés, Vas- és fémáruk, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Galván horganyzás, Ipari épületépítés, és Vas- és fémáruk. Székhelye Bruchsal, Németország.

 3. GALVAMETAL SA

  Franciaország

  A GALVAMETAL SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Krómozás, galvanisation, Galván horganyzás, degreasing, és Krómozás. Székhelye Embreville, Franciaország.

 4. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Franciaország

  A DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Nikkelezés, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, galvanisation, phosphating, és Nikkelezés. Székhelye Nocé, Franciaország.

 5. ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA.

  Portugália

  A ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is galvanizing treatments, metal nickel plating, és tinning of metals. Székhelye Murtosa, Portugália.

 6. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Németország

  A ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanizálás, acélok és fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Terpeszrácsok, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Galvanizálás, acélok és fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Terpeszrácsok, és Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Székhelye Neunkirchen, Németország.

 7. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Németország

  A ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Ipari épületépítés, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Duisburg, Németország.

 8. ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH

  Németország

  A ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Korrózióvédelem - vegyi termékek. Székhelye Landsberg, Németország.

 9. KARAS PLATING

  Egyesült Királyság

  A KARAS PLATING, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal surface finishes and treatments, barrel silver-plating, és metal nickel plating. Székhelye Leigh, Egyesült Királyság.

 10. ZINQ NETZSCHKAU GMBH

  Németország

  A ZINQ NETZSCHKAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galván horganyzás, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galván horganyzás, Ipari épületépítés, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Netzschkau, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: