• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • galván horganyzás

A keresés eredménye

Galván horganyzás - Import export

 1. ROSCIC

  Belgium

  Verified by europages badge

  A ROSCIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, és Galván horganyzás. Székhelye Alleur, Belgium.

 2. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Motorizált sportok - kellékek, Galvanizálás, acélok és fémek, Kis fém alkatrészek, Galván horganyzás, Motorizált sportok - kellékek, Galvanizálás, acélok és fémek, Kis fém alkatrészek, és automotive industry. Székhelye Stari Trg Pri Ložu, Szlovénia.

 3. GLORIA KEY

  Belorusszia

  A GLORIA KEY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Horgany és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Korróziógátló bevonatok, Galván horganyzás, Korróziógátló bevonatok, és galvanising. Székhelye Zhodino, Belorusszia.

 4. HELCO METAL

  Görögország

  A HELCO METAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nikkelezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Krómozás, Galván horganyzás, Krómozás, electroplating, Galván horganyzás, és metal copper-plating. Székhelye Ritsona, Görögország.

 5. DODGSTEEL

  Kína

  A DODGSTEEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Székhelye Jinan, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ZINCOGAM SPA

  Olaszország

  A ZINCOGAM SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, hot galvanizing, beams, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, és metal galvanising. Székhelye Km 14,5-Soleto, Olaszország.

 2. GT GALVANOTECNICA SRL

  Olaszország

  A GT GALVANOTECNICA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electroplating, polished chrome plating, galvanising, és metal chromium-plating. Székhelye Medole, Olaszország.

 3. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Németország

  A RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Székhelye Walsrode, Németország.

 4. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A EURO-BOX SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, és Galván horganyzás. Székhelye Swiebodzin, Lengyelország.

 5. GALVANOTECNICA SNC

  Olaszország

  A GALVANOTECNICA SNC, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanizálás, acélok és fémek, electro-galvanizing, cold white galvanizing, Galvanizálás, acélok és fémek, és barrel galvanizing. Székhelye Padova, Olaszország.

 1. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A GALWANIZER SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galvanizálás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, galvanised treatment with nickel coating, copper galvanising treatment, és Galván horganyzás. Székhelye Dzierżoniów, Lengyelország.

 2. ZINQ LAUSITZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A ZINQ LAUSITZ GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Rögzítőanyagok, Szaniter szerelvények, Vas- és fémáruk, Galván horganyzás, Rögzítőanyagok, Szaniter szerelvények, és Vas- és fémáruk. Székhelye Großräschen, Németország.

 1. REVÊTIS

  Franciaország

  A REVÊTIS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Elektrolízis - (felületkezelés). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, chroming and nickel plating, Galván horganyzás, metal burnishing, és metal phosphatisation. Székhelye Villette-Lès-Arbois, Franciaország.

 2. LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG

  Németország

  A LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari berendezések, Mérnöki munka - ipari berendezések, és galvanising. Székhelye Mülheim, Németország.

 3. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Portugália

  A ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek hőkezelése, Galván horganyzás, Acélok és fémek hőkezelése, és Galván horganyzás. Székhelye Marinha Grande, Portugália.

 4. MITHIEUX

  Franciaország

  A MITHIEUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, metal treatments, galvanic treatment of metals, Galván horganyzás, és Tantalum electrolytic capacitors. Székhelye Chambery Cedex 9, Franciaország.

 5. HNK SERVICE

  Franciaország

  A HNK SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marató-berendezések fémfelület-kezelésre, Fémbevonógépek, Felületellenőrzés, Galván horganyzás, Marató-berendezések fémfelület-kezelésre, Fémbevonógépek, Felületellenőrzés, és Galván horganyzás. Székhelye Villeurbanne, Franciaország.

 6. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Németország

  A ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanizálás, acélok és fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Terpeszrácsok, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Galvanizálás, acélok és fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Terpeszrácsok, és Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Székhelye Neunkirchen, Németország.

 7. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

  Németország

  A ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Galván horganyzás, Ipari épületépítés, Vas- és fémáruk, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Galván horganyzás, Ipari épületépítés, és Vas- és fémáruk. Székhelye Bruchsal, Németország.

 8. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Franciaország

  A DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Nikkelezés, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, galvanisation, phosphating, és Nikkelezés. Székhelye Nocé, Franciaország.

 1. ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG

  Németország

  A ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Terpeszrácsok, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, és Terpeszrácsok. Székhelye Castrop-Rauxel, Németország.

 2. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Németország

  A ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Ipari épületépítés, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Duisburg, Németország.

 3. METAL PROTECTION

  Franciaország

  A METAL PROTECTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galván horganyzás, galvanisation, hot galvanizing, és metal galvanising. Székhelye Bléneau, Franciaország.

 4. ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH

  Németország

  A ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Korrózióvédelem - vegyi termékek. Székhelye Landsberg, Németország.

 5. KARAS PLATING

  Egyesült Királyság

  A KARAS PLATING, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal surface finishes and treatments, barrel silver-plating, és metal nickel plating. Székhelye Leigh, Egyesült Királyság.

 6. ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL

  Németország

  A ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Ipari épületépítés, Galvanikus felületmegmunkáló gépek, Galván horganyzás, Galvanizálás, acélok és fémek, Ipari épületépítés, és Galvanikus felületmegmunkáló gépek. Székhelye Maintal, Németország.

 7. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Franciaország

  A SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, Galván horganyzás, chroming, és industrial painting. Székhelye Bouligny, Franciaország.

 8. ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL

  Olaszország

  A ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Galván horganyzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is alkaline electrolytic galvanizing, cold white galvanizing, galvanising, és metal galvanising. Székhelye Lainate, Olaszország.

 9. PAS

  Belgium

  A PAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, galvanisation, metal galvanising, galvanizing treatments, és Galván horganyzás. Székhelye Londerzeel, Belgium.

 10. JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE

  Franciaország

  A JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galván horganyzás, galvanisation, metal galvanising, Galván horganyzás, és alkaline electrolytic galvanizing. Székhelye Altkirch, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes