• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • galambok

A keresés eredménye

Galambok - Import export

 1. ERAX GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  For more than 17 years, ERAX GmbH has been providing its clients with the ideal defence products to protect their buildings from pigeons and other birds. Direct from the manufacturer – low-cost anti-pigeon systems such as spikes from ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (electronic systems), BIRDWIRE (tension wire system) and CABLE BIRD.

 2. MONDORAPACI

  Olaszország

  A MONDORAPACI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Galambok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pigeons, bird breeding, aviaries, és animal accessories. Székhelye Cirie', Olaszország.

 3. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Hollandia

  A TILDUIVENBOND ONS BELANG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Galambok. Székhelye Den Haag, Hollandia.

 4. GIROPROTEC

  Spanyolország

  A GIROPROTEC, tevékenységi ágazata Galambok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, és pigeon deterrence. Székhelye Girona, Spanyolország.

 5. NATURAL GRANEN

  Belgium

  A NATURAL GRANEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galambok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, és pigeon food supplements. Székhelye Schoten, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AGROMARKET S.R.L.

  Olaszország

  A AGROMARKET S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kisállattartási szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kert- és tájépítés, Galambok, Kert- és tájépítés, és Galambok. Székhelye Todi, Olaszország.

 2. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Olaszország

  A SADOCCO ISEO S.N.C., tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galambok, Állatok és állattenyésztés, Galambok, és Állatok és állattenyésztés. Székhelye Due Carrare, Olaszország.

 3. KALU A/S

  Dánia

  A KALU A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Galambok. Székhelye Koebenhavn V, Dánia.

 4. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugália

 5. CINCINELLI PAOLO

  Olaszország

 1. BANTESZ SZÖVETKEZET

  Magyarország

  Magyar vidék által előállított Vágóhidunkon levágott nyúl húst kínálunk eladásra. Egészben, fagyasztva, darabolva.Vágóhidunkon 2015 harmadik negyed évében indul meg a vágás.Első évben 2-3 millió db/év .Majd fokozatosan elérjük a 10 millió db/év menyiséget.Törekedve a Bio minőség eléréséhez.Növeljük a feldolgozottsági szintet. Érdekel bennünket az Ázsiai, Afrikai, Arab piacon való részvétel.Mind a Uniós és Arab elvárásoknak megfelelő árut kínálunk.Második ütemben baromfi vágóhíd indítását tervezzük.Liba, kacsa, gyöngytyúk, galamb baromfi vágása.Rendelkezünk termelő bázissal.Folyamatos árú ellátásra törekszünk. Élő állat kivitel is lehetséges gondolunk bárányra, birkára, szarvas marhára.Kereskedelem árucsere formájában is érdekel bennünket.Magyarország egész területén érdekeltek vagyunk.Együtt működés minden formája akár befektető társ csatlakozásával is érdekel bennünket.Várjuk vásárlási szándéknyilatkozatok és más érdeklődők jelentkezését.