• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gőzturbinák

A keresés eredménye

Gőzturbinák - Import export

 1. JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH

  Németország

  A JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Székhelye Köln, Németország.

 2. FRANK GMBH

  Németország

  A FRANK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Székhelye Sinn, Németország.

 3. PROMPRIVOD

  Belorusszia

  A PROMPRIVOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steam ejector, vacuum pumps, Heat exchangers-savers, és cooling systems for communities. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 4. G-TEAM A.S.

  Cseh Köztársaság

  A G-TEAM A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Székhelye Plzen, Cseh Köztársaság.

 5. INNCO

  Irán

  A INNCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steam turbines, turbines, és gas turbines. Székhelye Tehran, Irán.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NORMANDY CONTROL GROUP SAS

  Franciaország

  A NORMANDY CONTROL GROUP SAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Székhelye Harfleur, Franciaország.

 2. SPIRAX SARCO

  Belgium

  A SPIRAX SARCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steam machines, gas flow metering instruments, flow gauges, és servo motors. Székhelye Zwijnaarde, Belgium.

 3. G-TEAM A.S.

  Cseh Köztársaság

  A G-TEAM A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, és Turbinák. Székhelye Praha, Cseh Köztársaság.

 4. TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE

  Németország

  A TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is system maintenance. Székhelye Auerbach, Németország.

 5. DRESSER RAND SA

  Franciaország

  A DRESSER RAND SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gazdasági és szakmai szövetségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, Gázturbinák, Gőzturbinák, Kompresszorok, Centrifuges, Gázturbinák, és Gőzturbinák. Székhelye Le Havre, Franciaország.

 1. REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH

  Németország

  A REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Áramellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionáló berendezések, Gőzturbinák, Légkondicionáló berendezések, és Gőzturbinák. Székhelye Vilshofen an der Donau, Németország.

 2. SCHARR TEC GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCHARR TEC GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Áramellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionáló berendezések, Gőzturbinák, Légkondicionáló berendezések, és Gőzturbinák. Székhelye Neukirchen, Németország.

 1. ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN

  Németország

  A ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Áramellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionáló berendezések, Gőzturbinák, Légkondicionáló berendezések, és Gőzturbinák. Székhelye Kronach, Németország.

 2. LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG

  Németország

  A LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, Elektromos kemencék, ipari, Tárolótartályok, és Elektromos kemencék, ipari. Székhelye Landshut, Németország.

 3. ENKOTHERM GMBH

  Németország

  A ENKOTHERM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Hőcserélők, Gőzturbinák, Gázhűtőszerek, Rozsdamentes kazánok, Hőcserélők, Gőzturbinák, és Gázhűtőszerek. Székhelye Merkendorf, Németország.

 4. COGEFROID

  Franciaország

  A COGEFROID, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hűtőcellák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gőzturbinák, Gőzturbinák, Cogeneration, és heat pump heating. Székhelye Vaux Et Chantegrue, Franciaország.

 5. VAPOR

  Belgium

  A VAPOR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steam boilers for industrial use, és hot air generators for industrial use. Székhelye Oudenaarde, Belgium.

 6. SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD

  Kína

  A SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Székhelye Shanghai, Kína.

 7. TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionáló berendezések, Áramellátás, Légkondicionáló berendezések, és Áramellátás. Székhelye Holzkirchen, Németország.

 8. STANDART BUHAR KAZANI

  Törökország

  A STANDART BUHAR KAZANI, tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steam machines, és steaming machines. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. ROPATEC S.R.L.

  Olaszország

  A ROPATEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Gőzturbinák, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Gőzturbinák. Székhelye Bolzano, Olaszország.

 2. TURBINE S.A.S.

  Olaszország

  A TURBINE S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Gőzturbinák, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Gőzturbinák. Székhelye Como, Olaszország.

 3. TURBOLUB

  Franciaország

  A TURBOLUB, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gőzturbinák, Petrokémia - berendezések és eszközök, Gőzturbinák, és Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Commentry, Franciaország.

 4. SORA' S.R.L.

  Olaszország

  A SORA' S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Gőzturbinák, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Gőzturbinák. Székhelye Chienes, Olaszország.

 5. ENERGETICKÉ OPRAVNY, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A ENERGETICKÉ OPRAVNY, A.S., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Nehézáru-szállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gőzturbinák, Pipe-line, Gőzturbinák, és Pipe-line. Székhelye Kadan, Cseh Köztársaság.

 6. EXMONT-ENERGO, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A EXMONT-ENERGO, A.S., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, Gőzturbinák, Turbinák, és Gőzturbinák. Székhelye Brno , Cseh Köztársaság.

 7. CINK HYDRO - ENERGY S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A CINK HYDRO - ENERGY S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vízierőművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gőzturbinák, Turbinák, Gőzturbinák, és Turbinák. Székhelye Sadov, Cseh Köztársaság.

 8. CNC TVAR S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A CNC TVAR S.R.O., tevékenységi ágazata Gőzturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízturbinák, milling machines, és Vízturbinák. Székhelye Liberec 7, Cseh Köztársaság.

 9. PJ DIESEL ENGINEERING A/S

  Dánia

  A PJ DIESEL ENGINEERING A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázturbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, Gőzturbinák, Turbinák, és Gőzturbinák. Székhelye Koebenhavn Oe, Dánia.

 10. D&D MARINE ENGINEERING GMBH

  Németország

  A D&D MARINE ENGINEERING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Turbinák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gőzturbinák, és Gőzturbinák. Székhelye Bremen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes