• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • görgők- bútorokhoz

A keresés eredménye

Görgők- bútorokhoz - Import export

 1. BS ROLLEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BS ROLLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Görgők, bútorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők, Heavy-duty castors, Light-duty castors, Lifting castors, Conveyor rollers, Table castors, plastic wheels, és Pneumatic tyres. Székhelye Remscheid, Németország.

 2. RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Görgők, bútorokhoz. Székhelye Sundern, Németország.

 3. MAGIGLIDE DEUTSCHLAND

  Németország

  Verified by europages badge

  A MAGIGLIDE DEUTSCHLAND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Görgők, bútorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Workplace floor coverings, Bamboo flooring, Runners (rugs), Felt gliders, earthenware tiles, Flooring, Vinyl floor coverings, Wooden furniture legs, és Plastic furniture legs. Székhelye Viersen, Németország.

 4. CÉH KFT.

  Magyarország

  Cégünk nagy referenciával rendelkezik a raktártechnika területén. Budapest egyik első, és vezető nagykereskedelme vagyunk, 80%-ban hazai beszállítók termékeit kínáljuk üzletünkben és webáruházunkban.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Németország

  A ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kormányzó görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, gumibevonatos, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Görgők, bútorokhoz. Székhelye Hückeswagen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HTS CASTER SYSTEMS

  Törökország

  A HTS CASTER SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, és wheels for industrial trolleys. Székhelye iSTANBUL, Törökország.

 2. CSG EDELSTAHL GMBH

  Németország

  A CSG EDELSTAHL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Görgők, bútorokhoz. Székhelye Ratingen, Németország.

 3. L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG

  Németország

  A L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Görgők, bútorokhoz. Székhelye Olfen, Németország.

 4. HTS EKER

  Törökország

  A HTS EKER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Görgők, bútorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wheels and castors, ornementation wheels, high-temperature resistant castors, és Industrial castors and wheels. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. NOVALVENT D.O.O.

  Szlovénia

  A NOVALVENT D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futógörgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kormányzó görgők, Görgők, bútorokhoz, Bútorok - beszállított cikkek és tartozékok, Wheels for furniture, Kormányzó görgők, Görgők, bútorokhoz, és Bútorok - beszállított cikkek és tartozékok. Székhelye Jesenice, Szlovénia.

 1. WICKE FRANCE

  Franciaország

  A WICKE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Görgők, bútorokhoz, Görgők, bútorokhoz, industrial wheels, és chassis for semitrailers. Székhelye Heric, Franciaország.

 2. BLICKLE, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A BLICKLE, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Görgők, bútorokhoz, és Görgők, bútorokhoz. Székhelye Brno, Cseh Köztársaság.

 1. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Németország

  A TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Zárak, reteszek és kulcsok, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Mülheim, Németország.

 2. KARL RIEDEL GMBH

  Németország

  A KARL RIEDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Schutterwald, Németország.

 3. DELEX-ROLLEN

  Németország

  A DELEX-ROLLEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Zárak, reteszek és kulcsok, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, és Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Zwenkau, Németország.

 4. ROLLENPROFI KUHNERT

  Németország

  A ROLLENPROFI KUHNERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Remscheid, Németország.

 5. HUBTEC HUB- & FÖRDERTECHNIK SCHEIDLER

  Németország

  A HUBTEC HUB- & FÖRDERTECHNIK SCHEIDLER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Villástargoncák és szállítókocsik, Villástargoncák, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Villástargoncák és szállítókocsik, és Villástargoncák. Székhelye Oldenburg, Németország.

 6. HUFENSTUHL GMBH

  Németország

  A HUFENSTUHL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Wermelskirchen, Németország.

 7. BAB HANDEL BAUERFELD GMBH

  Németország

  A BAB HANDEL BAUERFELD GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Szerszámgépek, fémek alakítására, Vas- és fémáruk, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, és Szerszámgépek, fémek alakítására. Székhelye Berlin, Németország.

 8. HERMANN ROSSBACH GMBH & CO. KG

  Németország

  A HERMANN ROSSBACH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Görgők, bútorokhoz, Közúti szállítás, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, Nemzetközi futárszolgálat, Görgők, bútorokhoz, Közúti szállítás, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, és Nemzetközi futárszolgálat. Székhelye Köln, Németország.

 1. RÄDER-ZELL GMBH

  Németország

  A RÄDER-ZELL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, nem motoros, Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Szerszámok, nem motoros, Épületvasalások, Kerekek és görgők, és Görgők, bútorokhoz. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 2. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Németország

  A VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Geldern, Németország.

 3. LIBRE GMBH

  Németország

  A LIBRE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

 4. NH MÖBELGLEITER GMBH

  Németország

  A NH MÖBELGLEITER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Gumi és műanyag - feldolgozás, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Gumi és műanyag - feldolgozás, és Fröccsöntés, gumi és műanyag. Székhelye Reimerath / Vulkaneifel, Németország.

 5. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

  Németország

  A MÖBELGLEITER ONLINESHOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Görgők, bútorokhoz, Gumi és műanyag - feldolgozás, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Műanyag termékek, ipari célokra, Görgők, bútorokhoz, Gumi és műanyag - feldolgozás, Fröccsöntés, gumi és műanyag, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Schorndorf, Németország.

 6. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Németország

  A COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Épületvasalások, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Kleve, Németország.

 7. GREINER GMBH

  Németország

  A GREINER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, Belsőszállítási járműpark, Acélkönnyűszerkezetek építése, Kerekek és görgők, Görgők, bútorokhoz, és Belsőszállítási járműpark. Székhelye Neuenstein, Németország.

 8. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Németország

  A SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Haimhausen, Németország.

 9. ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Németország

  A ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Görgők, bútorokhoz, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Szállítóberendezések és -rendszerek, Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, Görgők, bútorokhoz, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Szállítóberendezések és -rendszerek, és Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Székhelye Hallerndorf, Németország.

 10. HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN

  Németország

  A HART-FIBERGLAS UWE BERKHAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz, Kerekek és görgők, Kerekek és görgők anyagmozgató eszközökhöz, Görgők, bútorokhoz, és Kerekek és görgők, ipari targoncákhoz. Székhelye Hankensbüttel, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes