• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek- műanyaghegesztésre

A keresés eredménye

Gépek- műanyaghegesztésre - Import export

 1. EVOSYS LASER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A EVOSYS LASER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Székhelye Erlangen, Németország.

 2. KIEFEL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KIEFEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Székhelye Freilassing, Németország.

 3. MASCHINEN + TECHNIK VOGT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MASCHINEN + TECHNIK VOGT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Székhelye Möhnesee, Németország.

 4. HERZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HERZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Székhelye Neuwied, Németország.

 5. PERIFERI SAS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A PERIFERI SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyaghegesztésre, Műanyagfröccsöntő gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, we design finishing machines for plastic parts, blown plastic parts, finishing machines for blown parts, finishing machines for injected parts, automation of industrial machinery, és robot grippers. Székhelye Woustviller, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CANDAN MAKINA

  Törökország

  A CANDAN MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, machinery and equipment for welding plastics, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Welding machines for plastics, és welding. Székhelye Seyhli, Pendik, Istanbul, Törökország.

 2. IONPULSE LIMITED

  Németország

  A IONPULSE LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Székhelye Wonneberg, Németország.

 3. FISCHER KUNSTSTOFF-SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Németország

  A FISCHER KUNSTSTOFF-SCHWEISSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Welding machines for plastics, induction welding, ultrasound welding, és vibration welders. Székhelye Berkatal, Németország.

 4. MTH MASCHINENBAU-TECHNOLOGIE HERRDE

  Németország

  A MTH MASCHINENBAU-TECHNOLOGIE HERRDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Székhelye Henstedt-Ulzburg, Németország.

 5. SOLUCIONES RADIO FRECUENCIA S.L

  Spanyolország

  A SOLUCIONES RADIO FRECUENCIA S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Welding equipment for plastics, és Sachet sealers. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. WIDMANN MASCHINEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A WIDMANN MASCHINEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Székhelye Schlierbach, Németország.

 2. NOVAPLEST

  Franciaország

  A NOVAPLEST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok hőformázása - gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, Műanyagok hőformázása - gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, thermoforming, és plastics thermo-forming. Székhelye Danjoutin, Franciaország.

 1. RINCO ULTRASONICS

  Franciaország

  A RINCO ULTRASONICS, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hegesztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Gépek, műanyaghegesztésre, Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések, Ultrahangmérő készülékek, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Gépek, műanyaghegesztésre, Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések, és Ultrahangmérő készülékek. Székhelye Eragny Sur Oise, Franciaország.

 2. SONIMAT ULTRASONS

  Franciaország

  A SONIMAT ULTRASONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fóliahegesztő gépek, ultrasound cutting equipment, Fóliahegesztő gépek, ultrasound welding, és hot-blade welders. Székhelye Lencloître, Franciaország.

 3. KRAH HF-ELEKTRODEN E.K.

  Németország

  A KRAH HF-ELEKTRODEN E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is high frequency electrode, és cad. Székhelye Cadolzburg, Németország.

 4. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A WEGENER INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Szerszámgépek, hajlító, Gépek, műanyaghegesztésre, Gumi- és műanyaghegesztés, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Szerszámgépek, hajlító, Gépek, műanyaghegesztésre, és Gumi- és műanyaghegesztés. Székhelye Eschweiler, Németország.

 5. ENGINYERIA TEKNICS SABADELL S. L.

  Spanyolország

  A ENGINYERIA TEKNICS SABADELL S. L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Industrial process automation, electronic automation and industrial robot design, mechatronics engineering, és Development and innovation. Székhelye Barbera Del Valles, Spanyolország.

 6. FIAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K.

  Lengyelország

  A FIAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is welding plastic materials. Székhelye Pietrzykowice, Lengyelország.

 7. WWM SNC

  Olaszország

  A WWM SNC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Székhelye Schio, Olaszország.

 8. DUKANE IAS DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A DUKANE IAS DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Székhelye Eschborn, Németország.

 1. BARNES PLASTIC WELDING EQUIPMENT LIMITED

  Egyesült Királyság

  A BARNES PLASTIC WELDING EQUIPMENT LIMITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Welding equipment for plastics, és waterproof tarpaulins for trucks. Székhelye Blackburn, Egyesült Királyság.

 2. MEIERSCHULTZ SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

  Németország

  A MEIERSCHULTZ SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Manual machines for dry ice cleaning and for ice blasting, és liquid gas in cylinders. Székhelye Bocholt, Németország.

 3. SEWING-HF-TECHNIK

  Németország

  A SEWING-HF-TECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Gépek és készülékek - használt és felújított, Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, és Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Bickhusen, Németország.

 4. SMART ENGINEERING GMBH

  Németország

  A SMART ENGINEERING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyaghegesztésre, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Gépek, műanyaghegesztésre, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Árazó- és címkézőgépek, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Bergisch Gladbach, Németország.

 5. RINCO ULTRASONICS GMBH

  Németország

  A RINCO ULTRASONICS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Import-export - gépipar, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Import-export - gépipar. Székhelye Straubenhardt, Németország.

 6. RAIMA SRL

  Olaszország

  A RAIMA SRL, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyaghegesztésre, welding plastic materials, Gépek, műanyaghegesztésre, ultrasound welding machines for plastics, és machinery and equipment for welding plastics. Székhelye Cernusco Sul Navilgio (Mi), Olaszország.

 7. ARPEX ULTRASONIK

  Törökország

  A ARPEX ULTRASONIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, műanyaghegesztésre. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. JOHNSON MATTHEY CATALYSTS (GERMANY) GMBH PIEZOPRODUCTS

  Németország

  A JOHNSON MATTHEY CATALYSTS (GERMANY) GMBH PIEZOPRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Gépek, műanyaghegesztésre, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Gépek, műanyaghegesztésre, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, és Járművek - intelligens navigációs rendszerek. Székhelye Redwitz, Németország.

 9. TAO TECHNOLOGIES GMBH

  Németország

  A TAO TECHNOLOGIES GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Import-export - gépipar, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Import-export - gépipar. Székhelye Stuttgart, Németország.

 10. RAYPACK KG

  Németország

  A RAYPACK KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyaghegesztésre, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Ipari berendezések bérbeadása, Gépek, műanyaghegesztésre, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, és Ipari berendezések bérbeadása. Székhelye Stuttgart, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes