• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek- cipőipari -

A keresés eredménye

Gépek- cipőipari - - Import export

 1. RI.VE.MAC. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A RI.VE.MAC. SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, cipőipari -, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, ATOM, staplers, Gépek, cipőipari -, és Sewing machines for leather. Székhelye Montebelluna, Olaszország.

 2. DEDEMAK MAKINE

  Törökország

  A DEDEMAK MAKINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shoe finishing machines, last pulling machines for shoe factories and shoemakers, footwear mounting, és machines for repairing shoes. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. JOPEVI SL

  Spanyolország

  A JOPEVI SL, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cipők, Finombőrfeldolgozó gépek, Cipők, curtains, Finombőrfeldolgozó gépek, és print. Székhelye Elche-Alicante, Spanyolország.

 4. CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugália

  A CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, cipőipari -, cutting machines for marble, granite and stone, Gépek, cipőipari -, és cnc cut. Székhelye São João Da Madeira, Portugália.

 5. INCI MAKINE

  Törökország

  A INCI MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sole workshop machines and apparatus, machines and equipment for upper manufacturing, shoe factory, és halogenizers for shoe factories. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI.

  Törökország

  A LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for soles. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. S.I.R.MA.C. SRL

  Olaszország

  A S.I.R.MA.C. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cipők, beading machines for shoe factories and shoemakers, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, Cipők, és machines for repairing shoes. Székhelye Zona Industriale-Fosso', Olaszország.

 3. PRESSDAY MAKINE

  Törökország

  A PRESSDAY MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, cutting machines and shearing machines for footwear manufacturers and shoe repairers, machines for repairing shoes, és polishers for shoe manufacturers. Székhelye Konya, Törökország.

 4. ORLANDO SRL

  Olaszország

  A ORLANDO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, sole workshop machines and apparatus, eyelet machines for shoe factories and shoemakers, és machines and equipment for upper manufacturing. Székhelye Noventa Padovana, Olaszország.

 5. CASA PASTOR S.L.

  Spanyolország

  A CASA PASTOR S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial supplies, és naval supplies for cargo ships. Székhelye Algeciras, Spanyolország.

 1. STEFANOS KARYDAS

  Görögország

  A STEFANOS KARYDAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Székhelye Attene, Görögország.

 2. FANTES MAKINA

  Törökország

  A FANTES MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. ANZANI MACHINERY

  Olaszország

  A ANZANI MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automatizálás - berendezések, full construction of conveyors, és Automatizálás - berendezések. Székhelye Parabiago, Olaszország.

 2. SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA

  Olaszország

  A SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Székhelye Monte Urano, Olaszország.

 3. SHOES FOR CREWS EUROPE

  Írország

  A SHOES FOR CREWS EUROPE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is men's shoes, women's shoes, comfort shoes, és formal shoes. Székhelye Shannon, Írország.

 4. SILVA & FERREIRA LDA

  Portugália

  A SILVA & FERREIRA LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Székhelye Arrifana Vfr, Portugália.

 5. TERMOPOL UKRAINE

  Ukrajna

  A TERMOPOL UKRAINE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Székhelye Dnepr, Ukrajna.

 6. OFFICINA MECCANICA LER-MAC DI LEONI RUGGERO & C. SNC

  Olaszország

  A OFFICINA MECCANICA LER-MAC DI LEONI RUGGERO & C. SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, sole workshop machines and apparatus, machines and equipment for welt making, és vulcanizers for shoe factories and shoemakers. Székhelye Montegranaro, Olaszország.

 7. FERDINANDO ZAMPALONI ZAFER

  Olaszország

  A FERDINANDO ZAMPALONI ZAFER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bőr- és cipőipar - beszállított cikkek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cipők, Gépek, cipőipari -, accessories for footwear, adhesives for shoes, Cipők, és Gépek, cipőipari -. Székhelye Porto Sant'elpidio, Olaszország.

 8. MONTECH SRL

  Olaszország

  A MONTECH SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Cipők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, cipőipari -, és Gépek, cipőipari -. Székhelye Montichiari, Olaszország.

 1. SLAWOMIR PIWOWARCZYK

  Lengyelország

  A SLAWOMIR PIWOWARCZYK, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cipők, slippers, és Cipők. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 2. MCM DI MORETTI LORENZO E C.

  Olaszország

  A MCM DI MORETTI LORENZO E C., tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for finishing footwear, stamping machines for shoe factories and shoemakers, cutting machines and shearing machines for footwear manufacturers and shoe repairers, és machinery and equipment for shoe factories and shoemakers. Székhelye Monte Urano, Olaszország.

 3. JIEYANG CITY HUIFENG MOULD CO., LTD

  Kína

  A JIEYANG CITY HUIFENG MOULD CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Székhelye Jieyang, Kína.

 4. POLEXCHEM

  Törökország

  A POLEXCHEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polyurethane soles, polyurethane, és soles. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Németország

  A EURO-LEDER GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Aprítóvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, cipőipari -, Cipőápoló szerek, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Szintetikus ragasztók, Gépek, cipőipari -, Cipőápoló szerek, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Georgsmarienhütte, Németország.

 6. CELI ONORATO MODELLISTA

  Olaszország

  A CELI ONORATO MODELLISTA, tevékenységi ágazata Cipők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, cipőipari -, shoes, hand-made footwear, Gépek, cipőipari -, és footwear pattern makers. Székhelye Falerone, Olaszország.

 7. PIDIGI SPA

  Olaszország

  A PIDIGI SPA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műszaki textíliák, carbon fibre fabrics, és Műszaki textíliák. Székhelye Verona, Olaszország.

 8. BY TERLIK

  Törökország

  A BY TERLIK, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heelless slippers, bottom assembly for footware, és eva stacked soles. Székhelye Erzurum, Törökország.

 9. VIFAMA S.L.

  Spanyolország

  A VIFAMA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Székhelye Monovar, Spanyolország.

 10. ALEX DI MANCINI GIGLIOLA

  Olaszország

  A ALEX DI MANCINI GIGLIOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek, cipőipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, footwear mounting, leather goods design, Bőr, nyersbőr és szőrme, és heel nailing machines for shoe factories. Székhelye Monte San Pietrangeli, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes