• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek mechanikus fémfelületkezelésre

A keresés eredménye

Gépek mechanikus fémfelületkezelésre - Import export

 1. DHD CLEAN PARTS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  DHD Clean Parts GmbH & Co. KG was founded in November 2017 after the separation of DHD Technology GmbH & Co. KG. DHD Clean Parts GmbH & Co. KG's key area of expertise is industrial parts cleaning. In addition, DHD Clean Parts GmbH & Co. KG also runs a laboratory for residual dirt analysis. This is where testing to ensure internal quality assurance is carried out, as well as testing on behalf of our customers. This laboratory acts completely independently of the company's other business activities. Our customers are in the automotive industry, as well as their suppliers, the electronics and electrotechnical industry, the heating systems and heat technology sector, mechanical engineering, environmental and process engineering and many more sectors of industry.

 2. PAUL AUER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PAUL AUER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Blasting systems, Sand blasting, Abrasives, Dust extractors, Blasting cabinets, Surface treatment, Blasting technology, Turbine blasting technology, és Dry ice blasting equipment. Székhelye Mannheim, Németország.

 3. JAFO MARAT GROUP JAROCINSKA FABRYKA OBRABIAREK

  Lengyelország

  A JAFO MARAT GROUP JAROCINSKA FABRYKA OBRABIAREK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal milling, milling machines, machinery and equipment, és Universal lathe. Székhelye Jarocin, Lengyelország.

 4. JIMCO A/S

  Dánia

  A JIMCO A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fertőtlenítő és sterilizáló szolgáltatások, Fertőtlenítő és sterilizáló szolgáltatások, disinfection systems, air purifiers, és sterilisation. Székhelye Rudkøbing, Dánia.

 5. LOESER GMBH

  Németország

  A LOESER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanikus felületmegmunkáló gépek, systems and machinery for metal grinding, trimming, Galvanikus felületmegmunkáló gépek, és polishing machines for metals. Székhelye Speyer, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GOSTOL TST D.D.

  Szlovénia

  A GOSTOL TST D.D., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvó berendezések, Homokfúvás, acélok és fémek, Sugárszóró tisztítóberendezések, Homokfúvó berendezések, Homokfúvás, acélok és fémek, és Sugárszóró tisztítóberendezések. Székhelye Tolmin, Szlovénia.

 2. PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L.

  Olaszország

  A PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, systems and machinery for cleaning metals, és Parts cleaning machines. Székhelye Scandicci, Olaszország.

 3. ROSLER UK

  Egyesült Királyság

  A ROSLER UK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polírozóanyagok, machines and equipment for finishing plastic products, abrasive and polishing products, Polírozóanyagok, és Shot-blasting machines. Székhelye Prescot, Egyesült Királyság.

 4. HÜPPE GMBH

  Németország

  A HÜPPE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alumínium bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, és Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Bad Zwischenahn, Németország.

 5. AFFUTEUSE-DIFFUSION

  Franciaország

  A AFFUTEUSE-DIFFUSION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Paray Vieille Poste, Franciaország.

 1. RIMOR GROUP

  Olaszország

  A RIMOR GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is painting, sandblasting, ventilation, és electrophoresis. Székhelye Turin, Olaszország.

 2. HNK SERVICE

  Franciaország

  A HNK SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marató-berendezések fémfelület-kezelésre, Fémbevonógépek, Felületellenőrzés, Galván horganyzás, Marató-berendezések fémfelület-kezelésre, Fémbevonógépek, Felületellenőrzés, és Galván horganyzás. Székhelye Villeurbanne, Franciaország.

 1. FINI METAUX

  Franciaország

  A FINI METAUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek fémfelületek végmegmunkálására, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Gépek fémfelületek végmegmunkálására, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, és Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Limoges, Franciaország.

 2. PLASTIMETAL

  Belgium

  A PLASTIMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bevonás fémmel, pre-treated strips, floor-mounted radiant panels, Bevonás fémmel, és powder-coating lines. Székhelye Heist-Op-Den-Berg, Belgium.

 3. THERMOCOMPACT

  Franciaország

  A THERMOCOMPACT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chemical nickel plating. Székhelye Pringy, Franciaország.

 4. BEL - TECHNOLOGIES

  Belgium

  A BEL - TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Gépek fémfelületek végmegmunkálására, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, surface treatment of metals, Gépek fémfelületek végmegmunkálására, és supplies for systems and machinery for treating and finishing metal surfaces. Székhelye Lochristi, Belgium.

 5. MODERTECH INDUSTRIES

  Franciaország

  A MODERTECH INDUSTRIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Elektrolízis - (felületkezelés), Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Surface treatment, és Elektrolízis - (felületkezelés). Székhelye St Etienne, Franciaország.

 6. SISTEMPLAST SA

  Románia

  A SISTEMPLAST SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, konfekcióipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Automatizálás - berendezések, ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK, Fémtartályok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Automatizálás - berendezések, és ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK. Székhelye Ramnicu Valcea, Románia.

 7. SAMETAL SARL

  Franciaország

  A SAMETAL SARL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, metal treatments, sandblasting, és metal degreasing. Székhelye Ancenis, Franciaország.

 8. GALVATEK - THERMOPLONGEURS

  Franciaország

  A GALVATEK - THERMOPLONGEURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Screw-in type heating elements, és heat exchangers. Székhelye Bonnières-Sur-Seine, Franciaország.

 1. RUMP STRAHLANLAGEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A RUMP STRAHLANLAGEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Salzkotten, Németország.

 2. MECARIA

  Franciaország

  A MECARIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, 5-axis milling, special machines, és small production runs. Székhelye Riaille, Franciaország.

 3. VIA COMPLECT

  Bulgária

  A VIA COMPLECT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Présöntőformák, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Présöntőformák, és Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Sofia, Bulgária.

 4. MEC PUIG

  Spanyolország

  A MEC PUIG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milling, mechanical assembly, welding, és precision mechanics. Székhelye Sant Joan De Vilatorrada, Spanyolország.

 5. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építési helyszíni felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, és Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 6. GEN MOTOR SRL

  Románia

  A GEN MOTOR SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Áramfejlesztő gépcsoportok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok, Áramfejlesztők, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Váltakozó áramú motorok, Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok, Áramfejlesztők, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, és Váltakozó áramú motorok. Székhelye Iasi, Románia.

 7. PHIBO INDUSTRIES

  Belgium

  A PHIBO INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Ronse, Belgium.

 8. KANIGEN WORKS BENELUX

  Belgium

  A KANIGEN WORKS BENELUX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, és Surface treatment. Székhelye Genk, Belgium.

 9. VEGA CONVERSION LTD

  Bulgária

  A VEGA CONVERSION LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compressed and liquefied gases, construction, metal, és alloy steel pipes. Székhelye Varna, Bulgária.

 10. LUDWIG SCHIERER WERKMARKT GMBH

  Németország

  A LUDWIG SCHIERER WERKMARKT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Bad Kötzting, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek mechanikus fémfelületkezelésre - Import export

Találatok száma

308 Vállalat