• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek mechanikus fémfelületkezelésre

A keresés eredménye

Gépek mechanikus fémfelületkezelésre - Import export

 1. DHD CLEAN PARTS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  DHD Clean Parts GmbH & Co. KG was founded in November 2017 after the separation of DHD Technology GmbH & Co. KG. DHD Clean Parts GmbH & Co. KG's key area of expertise is industrial parts cleaning. In addition, DHD Clean Parts GmbH & Co. KG also runs a laboratory for residual dirt analysis. This is where testing to ensure internal quality assurance is carried out, as well as testing on behalf of our customers. This laboratory acts completely independently of the company's other business activities. Our customers are in the automotive industry, as well as their suppliers, the electronics and electrotechnical industry, the heating systems and heat technology sector, mechanical engineering, environmental and process engineering and many more sectors of industry.

 2. PAUL AUER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PAUL AUER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Blasting systems, Sand blasting, Abrasives, Dust extractors, Blasting cabinets, Surface treatment, Blasting technology, Turbine blasting technology, és Dry ice blasting equipment. Székhelye Mannheim, Németország.

 3. JIMCO A/S

  Dánia

  A JIMCO A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fertőtlenítő és sterilizáló szolgáltatások, Fertőtlenítő és sterilizáló szolgáltatások, disinfection systems, air purifiers, és sterilisation. Székhelye Rudkøbing, Dánia.

 4. JAFO MARAT GROUP JAROCINSKA FABRYKA OBRABIAREK

  Lengyelország

  A JAFO MARAT GROUP JAROCINSKA FABRYKA OBRABIAREK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal milling, milling machines, machinery and equipment, és Universal lathe. Székhelye Jarocin, Lengyelország.

 5. LOESER GMBH

  Németország

  A LOESER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanikus felületmegmunkáló gépek, systems and machinery for metal grinding, trimming, Galvanikus felületmegmunkáló gépek, és polishing machines for metals. Székhelye Speyer, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BOSSI - MACCHINE FINITURA METALLI

  Olaszország

  A BOSSI - MACCHINE FINITURA METALLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and machinery for satinizing metals, és systems and machinery for polishing metals. Székhelye Abbiategrasso, Olaszország.

 2. PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L.

  Olaszország

  A PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, systems and machinery for cleaning metals, és Parts cleaning machines. Székhelye Scandicci, Olaszország.

 3. ROSLER UK

  Egyesült Királyság

  A ROSLER UK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polírozóanyagok, machines and equipment for finishing plastic products, abrasive and polishing products, Polírozóanyagok, és Shot-blasting machines. Székhelye Prescot, Egyesült Királyság.

 4. FINI METAUX

  Franciaország

  A FINI METAUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek fémfelületek végmegmunkálására, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Gépek fémfelületek végmegmunkálására, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, és Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Limoges, Franciaország.

 5. GALVATEK - THERMOPLONGEURS

  Franciaország

  A GALVATEK - THERMOPLONGEURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Screw-in type heating elements, és heat exchangers. Székhelye Bonnières-Sur-Seine, Franciaország.

 1. SAMETAL SARL

  Franciaország

  A SAMETAL SARL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, metal treatments, sandblasting, és metal degreasing. Székhelye Ancenis, Franciaország.

 2. SISTEMPLAST SA

  Románia

  A SISTEMPLAST SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, konfekcióipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Automatizálás - berendezések, ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK, Fémtartályok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Automatizálás - berendezések, és ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK. Székhelye Ramnicu Valcea, Románia.

 1. MECARIA

  Franciaország

  A MECARIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, 5-axis milling, special machines, és small production runs. Székhelye Riaille, Franciaország.

 2. RUMP STRAHLANLAGEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A RUMP STRAHLANLAGEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Salzkotten, Németország.

 3. PRECICUT ENGINEERS

  India

  A PRECICUT ENGINEERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shot-blasting machines, és ladles. Székhelye Aurangabad, India.

 4. RIMOR GROUP

  Olaszország

  A RIMOR GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is painting, sandblasting, ventilation, és electrophoresis. Székhelye Turin, Olaszország.

 5. MODERTECH INDUSTRIES

  Franciaország

  A MODERTECH INDUSTRIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Elektrolízis - (felületkezelés), Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Surface treatment, és Elektrolízis - (felületkezelés). Székhelye St Etienne, Franciaország.

 6. HNK SERVICE

  Franciaország

  A HNK SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marató-berendezések fémfelület-kezelésre, Fémbevonógépek, Felületellenőrzés, Galván horganyzás, Marató-berendezések fémfelület-kezelésre, Fémbevonógépek, Felületellenőrzés, és Galván horganyzás. Székhelye Villeurbanne, Franciaország.

 7. AFFUTEUSE-DIFFUSION

  Franciaország

  A AFFUTEUSE-DIFFUSION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Paray Vieille Poste, Franciaország.

 8. PLASTIMETAL

  Belgium

  A PLASTIMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bevonás fémmel, pre-treated strips, floor-mounted radiant panels, Bevonás fémmel, és powder-coating lines. Székhelye Heist-Op-Den-Berg, Belgium.

 1. BEL - TECHNOLOGIES

  Belgium

  A BEL - TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Gépek fémfelületek végmegmunkálására, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, surface treatment of metals, Gépek fémfelületek végmegmunkálására, és supplies for systems and machinery for treating and finishing metal surfaces. Székhelye Lochristi, Belgium.

 2. THERMOCOMPACT

  Franciaország

  A THERMOCOMPACT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chemical nickel plating. Székhelye Pringy, Franciaország.

 3. HÜPPE GMBH

  Németország

  A HÜPPE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alumínium bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, és Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Bad Zwischenahn, Németország.

 4. ARVIUS GMBH

  Németország

  A ARVIUS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szoftverkiadás, Informatika - mágneses adathordozók, Szoftverkiadás, és Informatika - mágneses adathordozók. Székhelye Großhabersdorf, Németország.

 5. GEN MOTOR SRL

  Románia

  A GEN MOTOR SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Áramfejlesztő gépcsoportok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok, Áramfejlesztők, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Váltakozó áramú motorok, Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok, Áramfejlesztők, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, és Váltakozó áramú motorok. Székhelye Iasi, Románia.

 6. LUDWIG SCHIERER WERKMARKT GMBH

  Németország

  A LUDWIG SCHIERER WERKMARKT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Bad Kötzting, Németország.

 7. SCHMIDT SANDSTRAHLTECHNIK GMBH

  Németország

  A SCHMIDT SANDSTRAHLTECHNIK GMBH, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Ipari berendezések javítása, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Westheim, Németország.

 8. MEC PUIG

  Spanyolország

  A MEC PUIG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milling, mechanical assembly, welding, és precision mechanics. Székhelye Sant Joan De Vilatorrada, Spanyolország.

 9. VIA COMPLECT

  Bulgária

  A VIA COMPLECT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Présöntőformák, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Présöntőformák, és Gépek mechanikus fémfelületkezelésre. Székhelye Sofia, Bulgária.

 10. SIMON RWA SYSTEME GMBH

  Németország

  A SIMON RWA SYSTEME GMBH, tevékenységi ágazata Kiskereskedők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Ipari berendezések javítása, Gépek és készülékek - használt és felújított, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, és Ipari berendezések javítása. Székhelye Passau, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek mechanikus fémfelületkezelésre - Import export

Találatok száma

313 Vállalat