• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra

A keresés eredménye

Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra - Import export

 1. 2LI SERVICE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A 2LI SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gördülőállványok, Acélállványok, Építési helyszíni felszerelések, Zsaluzásépítés, Zsaluzás, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Building, site building, és Gördülőállványok. Székhelye La Roche Blanche, Franciaország.

 2. CLAUDIO CONVENTO

  Olaszország

  A CLAUDIO CONVENTO, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milling machines, cork waxing machines, brushing machines for wood panels, és industrial planers. Székhelye Campolongo Maggiore, Olaszország.

 3. SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S.

  Törökország

  A SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Faforgácslemezek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, phenolic plywood, veneers and plywood, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, és veneered wood. Székhelye Bozuyuk, Törökország.

 4. COOMANS

  Belgium

  A COOMANS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers (megmunkálatlan) fa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Ipari fák, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Gyalulatlan fűrészáru, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Ipari fák, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, és Gyalulatlan fűrészáru. Székhelye Laakdal, Belgium.

 5. ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI.

  Törökország

  A ÖZTÜRK KONTRAPLAK LTD.ŞTI., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH

  Németország

  A RUDOLF ROST SPERRHOLZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faforgácslemezek, Faforgácslemezek, és Wood for cladding. Székhelye Rellingen, Németország.

 2. FERGANA KERESTE

  Törökország

  A FERGANA KERESTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Furnérfa, manufacturing of plywood, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Furnérfa, és plywood. Székhelye İnegöl, Törökország.

 3. AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A AKTASLAR KONTRAPLAK VE KERESTE NAK. SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is poplar, plywood, és pine plywood. Székhelye Tokat, Törökország.

 4. JAYA INTERNATIONAL CO.LTD

  Kína

  A JAYA INTERNATIONAL CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Fűrésztelepi gépek és eszközök, és Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Jinan, Kína.

 5. MMW FEMIPARI ZRT.

  Magyarország

  A MMW FEMIPARI ZRT., tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Gépek PVC és alumínium ablak és ajtó gyártására, Papír- és kartonpapírgyártás, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Gépek PVC és alumínium ablak és ajtó gyártására, Papír- és kartonpapírgyártás, és Építőanyagipar - gépek és eszközök. Székhelye Marcali, Magyarország.

 1. CHANG I IN CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A CHANG I IN CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Kaohsiung, Taiwan Kínai köztársaság.

 2. CMB SRL

  Olaszország

  A CMB SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Minőség- és biztonságellenőrzés, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, Építőanyagipar - gépek és eszközök, fastening accessories for all insulation materials, Minőség- és biztonságellenőrzés, Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, és Építőanyagipar - gépek és eszközök. Székhelye Casagiove, Olaszország.

 1. SOMEGA

  Spanyolország

  A SOMEGA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel bench, és metallographic machine. Székhelye Pontevedra, Spanyolország.

 2. AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI.

  Törökország

  A AVRASYA KONTRPLAK SAN. TIC. LTD STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is veneer plywood. Székhelye Samsun, Törökország.

 3. INDUSTRIAS EMONZÓN

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS EMONZÓN, tevékenységi ágazata Faforgácslemezek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, és Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Ateca, Spanyolország.

 4. CHAUDRO TECHNIC

  Franciaország

  A CHAUDRO TECHNIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, és Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Authon Du Perche, Franciaország.

 5. HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Németország

  A HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, és Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Oberndorf, Németország.

 6. JIGSEA

  Románia

  A JIGSEA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Galati, Románia.

 7. LAB FAB INDIA

  India

  A LAB FAB INDIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laboratory furniture, és Manufacturer of office furniture. Székhelye New Delhi, India.

 8. BAYOU

  Törökország

  A BAYOU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. BASTAN TECNOLOGIES S.L

  Spanyolország

  A BASTAN TECNOLOGIES S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Sant Pere De Ribes, Spanyolország.

 2. PROCHAPA

  Kolumbia

  A PROCHAPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is veneered wood. Székhelye Armenia, Kolumbia.

 3. FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL

  Spanyolország

  A FABRICADOS INDUSTRIALES VIFESA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, és Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Talavera De La Reina, Spanyolország.

 4. INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL

  Spanyolország

  A INDUSTRIA DE MAQUINARIA LUZZISA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, és Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Puig, Spanyolország.

 5. MOUTENET SAS

  Franciaország

  A MOUTENET SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, és Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Les Nans, Franciaország.

 6. LETERME DISTRIBUTION

  Franciaország

  A LETERME DISTRIBUTION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra, és Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Rouen, Franciaország.

 7. LIANYUNGANG CHANTA INTERNATIONAL WOOD CO., LTD

  Kína

  A LIANYUNGANG CHANTA INTERNATIONAL WOOD CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és felszerelések rétegelt falemezgyártásra. Székhelye Linyi, Kína.

 8. MACULLO SA

  Svájc

 9. OPTARE GROUP LTD

  Egyesült Királyság

 10. WOOD INTERNATIONAL (FAR EAST) LTD

  Egyesült Királyság

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes