• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök- vágóhídi

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- vágóhídi - Import export

 1. PERMIS DE CONDUIRE

  Franciaország

  A PERMIS DE CONDUIRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is permit requests. Székhelye Sainte Denise, Franciaország.

 2. BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Németország

  A BANSS SCHLACHT- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Biedenkopf, Németország.

 3. CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS

  Brazília

  A CAMREY - EQUIPAMENTOS FRIGORÍFICOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Sao Jose Do Rio Preto-Sp, Brazília.

 4. TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V.

  Hollandia

  A TRANSNATIONAL AGRI PROJECTS B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chicken processing, machinery for slaughterhouses, plants and equipment for slaughtering, és poultry slaughter machinery. Székhelye Wissenkerke, Hollandia.

 5. BOBET MATERIEL

  Franciaország

  A BOBET MATERIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food and agriculture industry machines, és food industry automation. Székhelye CHAMPAGNE, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FOOD TECHNOLOGY FRANCE

  Franciaország

  A FOOD TECHNOLOGY FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Robot automated equipment for slaughterhouses. Székhelye Saint-Nolff, Franciaország.

 2. THE BEST AUTO INSERTION MACHINE CHINA

  Franciaország

  A THE BEST AUTO INSERTION MACHINE CHINA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is typewriter accessories and components, office machine accessory, insertion rings, és stuffing machines. Székhelye Austin, Franciaország.

 3. MEAT ASSISTANCE

  Belgium

  A MEAT ASSISTANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőházak, Gépek és eszközök, vágóhídi, Feldarabolt hús, industrial hygiene, Hűtőházak, Gépek és eszközök, vágóhídi, és Feldarabolt hús. Székhelye Sautin, Belgium.

 4. TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

  Görögország

  A TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Skydra, Görögország.

 5. CLASS MEISTER SARL

  Románia

  A CLASS MEISTER SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keszonépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vágóhídi, és Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Tirgu Neamt, Románia.

 1. LIMOS

  Szlovénia

  A LIMOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery for slaughterhouses. Székhelye Škofja Loka, Szlovénia.

 2. TUNISIANET

  Tunézia

  A TUNISIANET, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Informatika - cikkek és kiegészítők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vágóhídi, personal computers, és Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Tunis, Tunézia.

 1. SCERIA

  Franciaország

  A SCERIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Sablé Sur Sarthe, Franciaország.

 2. NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION

  Franciaország

  A NORMAN - NORMANDIE MANUTENTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Vimoutiers, Franciaország.

 3. TEKNOMAKI

  Törökország

  A TEKNOMAKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oliver stone removers, gauge, és olive harvesting machines. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD

  Egyesült Királyság

  A MEYN POULTRY EQUIPMENT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Hampshire, Egyesült Királyság.

 5. KS K. SCHNELL SARL

  Franciaország

  A KS K. SCHNELL SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vágóhídi, és Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Marmoutier, Franciaország.

 6. MADO FRANCE SARL

  Franciaország

  A MADO FRANCE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vágóhídi, és Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Saverne, Franciaország.

 7. TERMET SOLEFI

  Franciaország

  A TERMET SOLEFI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Champagné, Franciaország.

 8. SARL ATELIERS DE LA QUEILLE

  Franciaország

  A SARL ATELIERS DE LA QUEILLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vágóhídi, conveyors, Gépek és eszközök, vágóhídi, és elevators. Székhelye Tonneins, Franciaország.

 1. INDUSTRADE

  Franciaország

  A INDUSTRADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butchering of meat. Székhelye Schiltigheim Cedex, Franciaország.

 2. COUEDIC MADORE EQUIPEMENT

  Franciaország

  A COUEDIC MADORE EQUIPEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Plemet, Franciaország.

 3. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Olaszország

  A AMB FOOD TECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vágóhídi, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Húsdarálók és húsvágók, Gépek és eszközök, vágóhídi, Gépek és eszközök húsárugyártásra, meat processing, és Húsdarálók és húsvágók. Székhelye San Lazzaro Di Savena, Olaszország.

 4. B.R.E.

  Belgium

  A B.R.E., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Roeselare, Belgium.

 5. ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES

  Egyesült Királyság

  A ABATTOIR EQUIPMENT SUPPLIES, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abattoirs, plants and equipment for slaughtering beef cattle, machinery for slaughterhouses, és plants and equipment for slaughtering pigs. Székhelye Clevedon, Egyesült Királyság.

 6. MAPA BLADES S.R.L.

  Olaszország

  A MAPA BLADES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is blade sharpening, sharpeners, és tool construction to drawings. Székhelye Cinisello Balsamo, Olaszország.

 7. MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V.

  Hollandia

  A MAREL RED MEAT SLAUGHTERING B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Lichtenvoorde, Hollandia.

 8. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Franciaország

  A STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, Gépek és eszközök, vágóhídi, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, Gépek és eszközök, vágóhídi, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Solesmes, Franciaország.

 9. HOLAC MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A HOLAC MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vágóhídi, és Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Heidenheim, Németország.

 10. LA PARMENTIERE P BLACHE ET COMPAGNIE

  Franciaország

  A LA PARMENTIERE P BLACHE ET COMPAGNIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, vágóhídi, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Ozoir La Ferrière, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- vágóhídi - Import export

Találatok száma

28 067 Vállalat