• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök- malomipari

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- malomipari - Import export

 1. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Törökország

  Verified by europages badge

  Established in 2000, Makenas Grain Milling Technology is a turnkey flour, semolina, maize, and steel silo plants milling machines manufacturer from Turkey. We are a dynamic and expanding company with our 28.000m2 area (10.000m2 closed and 18.000m2 open area) production facility. We have a wide product portfolio such as : •Grain Separators, •Horizontal Scourers •Dry Stoners, •Dampening Machines •Roller Mill Machines •Plansifters •Bucket Elevators •Chain Conveyors, •Pneumatic Cyclone •Product Storage Silos •Hammer Mills, •Drum Sifter and many more are to be discovered on our website! Our main mission is to produce and sell machinery and spare parts and consumption materials with the best quality and suitable prices for our customers. We improve our products by following the newest trends in new technology and aim to become the leading company in the domestic and international markets. In addition, we also provide facility installation. As Makenas we supply our machines worldwide such as in France, Germany, Italy, Poland, Austria, Bulgaria, and many more! Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. VENTILATORENFABRIK OELDE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A VENTILATORENFABRIK OELDE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Oelde, Németország.

 3. C.R.H. RECYCLING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A C.R.H. RECYCLING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Crailsheim, Németország.

 4. GB-GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GB-GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Bocholt, Németország.

 5. SUC SÄCHSISCHE UMWELTSCHUTZ-CONSULTING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SUC SÄCHSISCHE UMWELTSCHUTZ-CONSULTING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Ohrdruf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. USG – UMWELT SERVICE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A USG – UMWELT SERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Stockach, Németország.

 2. MACON GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MACON GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Pulheim, Németország.

 3. EB-ENTSORGUNG E.K.

  Németország

  Verified by europages badge

  A EB-ENTSORGUNG E.K., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Wendelstein, Németország.

 4. BRENZINGER VERWERTEN UND ENTSORGEN E.K.

  Németország

  Verified by europages badge

  A BRENZINGER VERWERTEN UND ENTSORGEN E.K., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Schwieberdingen, Németország.

 5. WÜRO PAPIERVERWERTUNG GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A WÜRO PAPIERVERWERTUNG GMBH & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Würzburg, Németország.

 1. ABFALLBEHÄLTER & CONTAINER WEBER GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ABFALLBEHÄLTER & CONTAINER WEBER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Haan, Németország.

 2. ELECTROCYCLING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ELECTROCYCLING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Goslar, Németország.

 1. LEOPOLD REITER

  Németország

  Verified by europages badge

  A LEOPOLD REITER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Oberhaching, Németország.

 2. ABFALL UND KANALSERVICE FRANZ STURMBAUER GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ABFALL UND KANALSERVICE FRANZ STURMBAUER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Leonding, Ausztria.

 3. H+R RECYCLING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A H+R RECYCLING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Velbert, Németország.

 4. BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Törökország

  A BAYBAL MILLING MACHINES INDUSTRY AND TRADE LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flour mills. Székhelye Konya, Törökország.

 5. VOMM IMPIANTI E PROCESSI SPA

  Olaszország

  A VOMM IMPIANTI E PROCESSI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítókemencék, ipari, plant and equipment for drying sludge and sewage, Szárítókemencék, ipari, kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making, és cooking preparation systems and equipment for the food and canning industry. Székhelye Rozzano, Olaszország.

 6. BASERMAK MAKINE METAL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A BASERMAK MAKINE METAL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Malomipari üzemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, malomipari, milling, milling machines, turnkey service, és Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Çorum, Törökország.

 7. BRABENDER GMBH & CO. KG

  Németország

  A BRABENDER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készülékek és műszerek, laboratóriumi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, malomipari, Műanyagok - ipari gépek, food product quality control, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Duisburg, Németország.

 8. BAYBAL FLOUR MILL MACHINERIES

  Törökország

  A BAYBAL FLOUR MILL MACHINERIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Konya, Törökország.

 1. MAKSWELL MACHINE FOOD MEDICAL LTD

  Törökország

  A MAKSWELL MACHINE FOOD MEDICAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. RESEBECK GMBH

  Németország

  A RESEBECK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Göttingen, Németország.

 3. T.A.C CONTAINERDIENST INH. TIM TIFFE

  Németország

  A T.A.C CONTAINERDIENST INH. TIM TIFFE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Recklinghausen, Németország.

 4. B&B RECYCLING GMBH

  Németország

  A B&B RECYCLING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Schönefeld Ot Selchow, Németország.

 5. KRAMPEN RECYCLING

  Németország

  A KRAMPEN RECYCLING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Baesweiler, Németország.

 6. SCHERZ UMWELT GMBH & CO.KG

  Németország

  A SCHERZ UMWELT GMBH & CO.KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Altenstadt, Németország.

 7. DINO CONTAINERDIENST BERLIN GMBH

  Németország

  A DINO CONTAINERDIENST BERLIN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Berlin, Németország.

 8. MÜLLERCONTAINER INHABER: NATALIE MANOJLOVIC

  Németország

  A MÜLLERCONTAINER INHABER: NATALIE MANOJLOVIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 9. RUPERT BITTL GMBH

  Németország

  A RUPERT BITTL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye München, Németország.

 10. A. MENSHEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A A. MENSHEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Werdohl, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- malomipari - Import export

Találatok száma

28 141 Vállalat