• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök- kávéházak és bárok

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- kávéházak és bárok - Import export

 1. D. UND E. GÜNTHER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A D. UND E. GÜNTHER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Székhelye Bergkirchen, Németország.

 2. SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Székhelye Wiener Neudorf / Wien, Ausztria.

 3. COSTADORO S.P.A.

  Olaszország

  A COSTADORO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee, organic coffee, Italian coffee, és coffee beans. Székhelye Torino, Olaszország.

 4. MATORECA

  Belgium

  A MATORECA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, refrigerated cabinet, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, és Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Székhelye Namur, Belgium.

 5. SANTOS PALACE

  Belgium

  A SANTOS PALACE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Kávéfőzők, háztartási, Mosogatógépek, nagykonyhai, Kávé, tea, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Kávéfőzők, háztartási, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Bruxelles, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. YOUR COFFEE SRL

  Olaszország

  A YOUR COFFEE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is italian espresso coffee, és roasted coffee beans. Székhelye Isola Di Capo Rizzuto, Olaszország.

 2. UYAR OTEL EKIPMANLARI

  Törökország

  A UYAR OTEL EKIPMANLARI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, hotel equipment, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, és hotel amenities. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. HACCP-KÜCHENPLANUNG

  Németország

  A HACCP-KÜCHENPLANUNG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Székhelye Brake, Németország.

 4. CAMURI INDUSTRIES S.R.L.

  Olaszország

  A CAMURI INDUSTRIES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, Italautomaták, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Italautomaták, Chocolate pots, és water bath. Székhelye Reggiolo, Olaszország.

 5. NEXTS SRL

  Olaszország

  A NEXTS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Fémtokok, twist caps for packaging, Kávé, tea, és Fémtokok. Székhelye Cernusco Sul Naviglio, Olaszország.

 1. RESTOMAX

  Belgium

  A RESTOMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, paper in rolls for cash registers, rolls and cartridges for cash registers, article for restaurants, és Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. ATELIERS PH. BUCKENS

  Belgium

  A ATELIERS PH. BUCKENS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Berendezési tárgyak és dekorációk, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, sofa covering, divans, armchairs and chairs restored, és Berendezési tárgyak és dekorációk. Székhelye Montignies-Sur-Sambre, Belgium.

 1. LA RUTA DE KALDI

  Spanyolország

  A LA RUTA DE KALDI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Székhelye Fuengirola, Spanyolország.

 2. VAPEPAL MANCHESTER

  Egyesült Királyság

  A VAPEPAL MANCHESTER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 3. VIROGA ITALIA DI VITO ROCCO GAGLIARDI

  Olaszország

  A VIROGA ITALIA DI VITO ROCCO GAGLIARDI, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automaták, Automaták, és Coffee pods. Székhelye Rutigliano, Olaszország.

 4. CAFES SOUBIRA

  Franciaország

  A CAFES SOUBIRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, coffee-roasting, wholesale coffee, wholesale roasted and refined coffee, és Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Székhelye Floirac, Franciaország.

 5. BELLCAFFÈ

  Olaszország

  A BELLCAFFÈ, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Székhelye Modica, Olaszország.

 6. CAFFITALY SYSTEM S.P.A.

  Olaszország

  A CAFFITALY SYSTEM S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, Kávéfőzők, háztartási, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Kávéfőzők, háztartási, espresso coffee capsules, és coffee and tea. Székhelye Gaggio Montano, Olaszország.

 7. ANTOINE BELGIUM

  Belgium

  A ANTOINE BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, draught beer systems, ice machines, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, és application programs for public businesses. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 8. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Törökország

  A BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Grillsütők, vendéglátóipari, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Grillsütők, vendéglátóipari, fryers for institutions, és machines and equipment for hotels, catering and public premises. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. ELEKTRA S.R.L.

  Olaszország

  A ELEKTRA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is doser grinders, és espresso coffee machines. Székhelye Dosson Di Casier, Olaszország.

 2. FARMABIOMED SRL

  Románia

  A FARMABIOMED SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógy- és gyümölcstea, Élelmiszer - import / export, Diétás- és biotáplálékok, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Gyógy- és gyümölcstea, Élelmiszer - import / export, Diétás- és biotáplálékok, és Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Székhelye Flamanzi, Románia.

 3. DIERRE SERVICE

  Olaszország

  A DIERRE SERVICE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, coffee in capsules, free loan use service, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Santa Maria Capua Vetere, Olaszország.

 4. MARESCAFÈ

  Olaszország

  A MARESCAFÈ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasted coffee in beans. Székhelye Marano Di Napoli, Olaszország.

 5. DELIDRINKS - NATURAL DRINKS

  Franciaország

  A DELIDRINKS - NATURAL DRINKS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is basic food preparations for ice-cream parlours. Székhelye Arles, Franciaország.

 6. BIEPI S.R.L.

  Olaszország

  A BIEPI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, Coffee capsule machines, és Kávéfőzők, vendéglátóipari. Székhelye Castel Rozzone, Olaszország.

 7. CAFESPELEN MARCEL

  Belgium

  A CAFESPELEN MARCEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Elektronikus játékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Játékautomaták, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Játékautomaták, game rental for recreation rooms and bars, és Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Székhelye Lokeren, Belgium.

 8. MEBLANT

  Lengyelország

  A MEBLANT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Lakásbútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Formatervezett bútorok, Fémből készült bútorok, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Irodaszékek, Formatervezett bútorok, Fémből készült bútorok, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, és Irodaszékek. Székhelye Wrocław, Lengyelország.

 9. NUOVA RICAMBI SRL

  Olaszország

  A NUOVA RICAMBI SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spare parts for espresso coffee machines, és bar accessories. Székhelye Carugate, Olaszország.

 10. HUGGAMAG

  Görögország

  A HUGGAMAG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kávéházak és bárok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale coffee, és sunflower oil. Székhelye Athens, Görögország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- kávéházak és bárok - Import export

Találatok száma

177 Vállalat