• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök- cukorgyári

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- cukorgyári - Import export

 1. GÖKTUGGRUP

  Törökország

  A GÖKTUGGRUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. DORU MACHINERY

  Törökország

  A DORU MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. MEURA

  Belgium

  A MEURA, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Gépek és eszközök, cukorgyári, grinders, Kazán- és tartályépítés, és Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Peruwelz, Belgium.

 4. CARRIER EUROPE

  Belgium

  A CARRIER EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dryers. Székhelye Nivelles, Belgium.

 5. THERMIBEL

  Belgium

  A THERMIBEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üveg, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, és Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Strepy-bracquegnies, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TEREOS SA

  Franciaország

  A TEREOS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, Cukor, Gépek és eszközök, cukorgyári, Cukor, és alcohols. Székhelye Lille, Franciaország.

 2. TEKNIKELLER SUGAR MACHINE COMPANY

  Törökország

  A TEKNIKELLER SUGAR MACHINE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. RAR - REFINARIAS DE AÇUCAR REUNIDAS, S.A.

  Portugália

  A RAR - REFINARIAS DE AÇUCAR REUNIDAS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, Cukor, Gépek és eszközök, cukorgyári, sugar packaging, és Cukor. Székhelye Porto, Portugália.

 4. HAWKE TRANSIT SYSTEM S.L

  Spanyolország

  A HAWKE TRANSIT SYSTEM S.L, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stamping. Székhelye Torrelavega, Cantabria, Spanyolország.

 5. BWS TECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  A BWS TECHNOLOGIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, Keverőgépek és darálók, élelmiszeripari, és industrial mixers. Székhelye Grevenbroich, Németország.

 1. AXIVAL CONSTRUCT

  Románia

  A AXIVAL CONSTRUCT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Pitesti, Románia.

 2. ARNO H. HEINRICH GMBH

  Németország

  A ARNO H. HEINRICH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sieving machines, és bucket elevators. Székhelye Düren, Németország.

 1. NORDZUCKER AG

  Németország

  A NORDZUCKER AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, Cukor, Gépek és eszközök, cukorgyári, és Cukor. Székhelye Braunschweig, Németország.

 2. GRONEMAN B.V.

  Hollandia

  A GRONEMAN B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, malomipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, cukorgyári, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Hengelo Ov, Hollandia.

 3. TEKNIKELLER MACHINE

  Törökország

  A TEKNIKELLER MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. HARPLEY ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

  A HARPLEY ENGINEERING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, és Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye King'S Lynn, Egyesült Királyság.

 5. ALW INDUSTRY, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A ALW INDUSTRY, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, és Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Olomouc, Cseh Köztársaság.

 6. TEROM SPA

  Olaszország

  A TEROM SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, és Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Argelato (BO), Olaszország.

 7. SUDECO INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A SUDECO INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, és Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Croydon, Egyesült Királyság.

 8. CHOCOLADE- EN SUIKERWERKENFABRIEK ELJO B.V.

  Hollandia

  A CHOCOLADE- EN SUIKERWERKENFABRIEK ELJO B.V., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csokoládés édesség (töltött), és Csokoládés édesség (töltött). Székhelye Ijsselstein Ut, Hollandia.

 1. PUTSCH NERVA SA

  Spanyolország

  A PUTSCH NERVA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, és Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Valladolid, Spanyolország.

 2. GOKTUG GRUP

  Törökország

  A GOKTUG GRUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. SA CORDONNIER

  Franciaország

  A SA CORDONNIER, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, cukorgyári, és Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Orchies, Franciaország.

 4. TEKNIKELLER MACHINE

  Törökország

  A TEKNIKELLER MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. PVT. LTD.

  India

  A PVT. LTD., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Pune, India.

 6. FLETCHER SMITH LTD

  Egyesült Királyság

  A FLETCHER SMITH LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, cukorgyári. Székhelye Derby, Egyesült Királyság.

 7. DE SMEDT

  Belgium

 8. KRYGER INTERNATIONAL TECHNICS B.V.

  Hollandia

 9. TERVEZO ES MERNOKI IRODA KFT

  Magyarország

 10. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Törökország

  Verified by europages badge

  Uğur Makina is a leading company serving our country and over 40 different countries in the field of mining machinery, road, and construction machinery. Since our establishment, we have been dedicated to manufacturing high-quality stone crushing, screening, and washing equipment. Our mission is to provide innovative solutions that support the creation of sustainable spaces. Under the renowned brand of Uğurmak®, we specialize in the production of a wide range of equipment for the crushing-screening sector. Our extensive product line includes: •Crushers: jaw crushers, impact crushers, vertical shaft impact crushers, secondary crushers, and tertiary crushers. •Screens: vibrating horizontal screens, inclined screens and grizzly screens, •Feeders: vibrating grizzly feeders, tunnel feeders, belt feeders, wobbler feeders and apron feeders •Washing: dewatering screen, screw classifier •Conveyors: belt conveyor and radial conveyor •Mobile Crushing Screening Plant •Mechanical Stabilization Plants Our machines and plants are designed and manufactured with precision and reliability to ensure optimal performance and longevity. We are committed to providing exceptional service throughout the entire customer journey. Our dedicated team offers comprehensive pre-sales, after-sales, and spare parts support to guarantee the smooth operation of our equipment. Please contact us for more information!

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- cukorgyári - Import export

Találatok száma

28 018 Vállalat