• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök- bortermelő

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- bortermelő - Import export

 1. RINIERI SRL

  Olaszország

  A RINIERI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motoros fűnyírók, Gépek és eszközök, bortermelő, pruners, Motoros fűnyírók, Gépek és eszközök, bortermelő, és cutters. Székhelye Forlì, Olaszország.

 2. SA SCDC

  Franciaország

  A SA SCDC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, bortermelő, Fatermesztés és erdőgazdaság - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, bortermelő, wine-growing supplies, Fatermesztés és erdőgazdaság - gépek és eszközök, és Fermenting room. Székhelye Orbais l'Abbaye, Franciaország.

 3. WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH

  Németország

  A WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, bortermelő, Gépek és eszközök, bortermelő, planter, farm machinery, és ploughs. Székhelye Friedelsheim, Németország.

 4. RUBANGEL

  Spanyolország

  A RUBANGEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdőgazdaság és fatermesztés - gépek és eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, erdőgazdasági, farming machinery, Erdőgazdaság és fatermesztés - gépek és eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Gépek és eszközök, erdőgazdasági. Székhelye Granja De Rocamora-Alicante, Spanyolország.

 5. POSVIMAN

  Spanyolország

  A POSVIMAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, wine-growing, wine-growing supplies, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és wood poles. Székhelye Barrax-Albacete, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ETS PROTECHNI

  Franciaország

  A ETS PROTECHNI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karbantartó vállalatok, ipari, Gépek és eszközök, bortermelő, precision mechanical workshop, Mechanized welding, Karbantartó vállalatok, ipari, és Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye Saint Louis De Montferrand, Franciaország.

 2. CHABAS

  Franciaország

  A CHABAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Import-export - gépipar, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, és Import-export - gépipar. Székhelye Charleval, Franciaország.

 3. BISODISAC

  Franciaország

  A BISODISAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye Thoré La Rochette, Franciaország.

 4. CONSTRUCTION HUMEAU

  Franciaország

  A CONSTRUCTION HUMEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Gépek és eszközök, bortermelő, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye St Pierre Montlimart, Franciaország.

 5. AMOS INDUSTRIE

  Franciaország

  A AMOS INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, és Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Beaune, Franciaország.

 1. ST EMILION EMBOUTEILLAGE

  Franciaország

  A ST EMILION EMBOUTEILLAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Töltő- és palackozógépek és berendezések, Árazó- és címkézőgépek, Különleges csomagolások, Gépek és eszközök, bortermelő, Töltő- és palackozógépek és berendezések, Árazó- és címkézőgépek, Különleges csomagolások, és Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye Saint Sulpice De Faleyrens, Franciaország.

 2. BELLOT SA

  Franciaország

  A BELLOT SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye Gradignan, Franciaország.

 1. IMPROFORT PORTUGAL

  Portugália

  A IMPROFORT PORTUGAL, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye Palmela, Portugália.

 2. A&W MOORE WINE RACKS

  Egyesült Királyság

  A A&W MOORE WINE RACKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for the wine industry, és wine industry. Székhelye Ilkeston, Egyesült Királyság.

 3. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Németország

  A PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, és Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Zeltingen-Rachtig, Németország.

 4. OENORIEFLIN E.K.

  Németország

  A OENORIEFLIN E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, és Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Székhelye Vogtsburg, Németország.

 5. HANNES WIMMER

  Ausztria

  A HANNES WIMMER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Andau, Ausztria.

 6. EVERINTEC GMBH

  Németország

  A EVERINTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, bortermelő, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Gyógyszeripari készítmények, Gépek és eszközök, bortermelő, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Gyógyszeripari készítmények. Székhelye Wiesbaden, Németország.

 7. ALBERT PFÄFFLE GMBH

  Németország

  A ALBERT PFÄFFLE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Heilbronn, Németország.

 8. TERRAL (ETABLISSEMENT)

  Franciaország

  A TERRAL (ETABLISSEMENT), tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, bortermelő, és Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye Canet, Franciaország.

 1. ZEHETNER GES.MBH

  Ausztria

  A ZEHETNER GES.MBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pezsgők és habzóborok, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Pezsgők és habzóborok, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye Hollabrunn, Ausztria.

 2. MONTIER TECHNOLOGIES

  Franciaország

  A MONTIER TECHNOLOGIES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, bortermelő, Öntöző- és esőztetőberendezések, industrial cooling, assembly line automation, Gépek és eszközök, bortermelő, és Öntöző- és esőztetőberendezések. Székhelye Prunelli Di Fiumorbo, Franciaország.

 3. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Németország

  A DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Konzervipar - gépek és eszközök. Székhelye Neckarsulm, Németország.

 4. AGRI TECHNOLOGY

  Franciaország

  A AGRI TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Gépek és eszközök, bortermelő, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, supplies for do-it-yourself work, grinding of cutting tools, és Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye Arveyres, Franciaország.

 5. OENO-PÔLE SÀRL

  Svájc

  A OENO-PÔLE SÀRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Berendezések és felszerelések, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, bortermelő, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, bortermelő, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Bursins, Svájc.

 6. KMS RINKLIN GMBH

  Németország

  A KMS RINKLIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Eschbach, Németország.

 7. KRAFT G.M.B.H.

  Ausztria

  A KRAFT G.M.B.H., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, és Konzervipar - gépek és eszközök. Székhelye Wien, Ausztria.

 8. MOWEIN GMBH

  Németország

  A MOWEIN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Gépek és eszközök, bortermelő, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Berendezések és felszerelések, bortermelő, Gépek és eszközök, bortermelő, és Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Pellingen, Németország.

 9. SANDOR BECSEI

  Németország

  A SANDOR BECSEI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, bortermelő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Falemezek, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, és Falemezek. Székhelye Friedrichshafen, Németország.

 10. WILFRIED RUST

  Németország

  A WILFRIED RUST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Gépek és eszközök, bortermelő, Szerszámok, motoros, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Gépek és eszközök, bortermelő. Székhelye Meckenheim, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- bortermelő - Import export

Találatok száma

28 054 Vállalat