• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök- baromfitenyésztéshez

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- baromfitenyésztéshez - Import export

 1. AYTAV POULTRY EQUIPMENT

  Törökország

  Verified by europages badge

  A AYTAV POULTRY EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chicken cages, Poultry Equipment, Poultry Drinker Feeder, Chicken Transport Coops, Layer Farm System, Broiler Equipment, Poultry Incubators, Chicken Nesting, és Plastic Egg Boxes. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A INGENIERÍA AVÍCOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojástermékek, metal structures, farm buildings, aviculture, farm projects, industrial sheds, Tojástermékek, és poultry machines. Székhelye Boecillo, Spanyolország.

 3. CODAF SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CODAF SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal feed equipment, poultry equipment, hopper feedboxes, feeders for chickens, animal feed trollies, feeders for ducks, tubes for feeding lines, feeders for turkeys, és machines for poultry farming. Székhelye Isorella, Olaszország.

 4. DEZHOU XINYUAN INCUBATION EQUIPMENT FACTORY

  Kína

  A DEZHOU XINYUAN INCUBATION EQUIPMENT FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is egg incubators. Székhelye Dezhou, Kína.

 5. EGUSKI SOLUCIONES INTEGRADAS S.L.

  Spanyolország

  A EGUSKI SOLUCIONES INTEGRADAS S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plant and equipment for the egg industry, air ventilation systems for industrial use, és avicultural industry. Székhelye Guipuzcoa, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SISTEM KUMES EKIPMANLARI

  Törökország

  A SISTEM KUMES EKIPMANLARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is breeding poultry, finished poultry products, és plants and equipment for slaughtering poultry and birds. Székhelye Gebze, Törökország.

 2. SOLTEC AVICOLTURA

  Olaszország

  A SOLTEC AVICOLTURA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipping industrial vehicles. Székhelye San Benedetto Del Tronto, Olaszország.

 3. MAYTAV POULTRY EQUIPMENTS LIMITED

  Törökország

  A MAYTAV POULTRY EQUIPMENTS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipment, poultry, farms, és chicks. Székhelye Konya, Törökország.

 4. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Törökország

  A MITA FOREIGN TRADE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez, és Poultry incubators and brooders. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. THESEO DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A THESEO DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Wietmarschen, Németország.

 1. GÜRES TECHNOLOGY

  Törökország

  A GÜRES TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chick rearing battery cages, bearing cages, egg-laying hen battery cages, és poultry. Székhelye Manisa / Saruhanli, Törökország.

 2. YEMTAR FEED MILL MACHINERY

  Törökország

  A YEMTAR FEED MILL MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Balikesir, Törökország.

 1. WYNNES OF DINMORE

  Egyesült Királyság

  A WYNNES OF DINMORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Haszonállat és baromfi - eleség, és Haszonállat és baromfi - eleség. Székhelye Herefordshire, Egyesült Királyság.

 2. BRINSEA PRODUCTS LTD

  Egyesült Királyság

  A BRINSEA PRODUCTS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keltetőgépek, és Keltetőgépek. Székhelye Weston Super Mare, Egyesült Királyság.

 3. SURBITON POULTRY

  Egyesült Királyság

  A SURBITON POULTRY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is boxes for pigeons, chickens and egg-laying hens. Székhelye Surbiton, Egyesült Királyság.

 4. CUSTOMATE SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A CUSTOMATE SOLUTIONS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Lancaster, Egyesült Királyság.

 5. SOLWAY FEEDERS LTD

  Egyesült Királyság

  A SOLWAY FEEDERS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Kirkcudbright, Egyesült Királyság.

 6. BELKI

  Belgium

  A BELKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez, chicken fillets, butchery, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, és Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Aalst, Belgium.

 7. COCK & PULLET

  Egyesült Királyság

  A COCK & PULLET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Bedfordshire, Egyesült Királyság.

 8. THE CHICKEN HOUSE COMPANY

  Egyesült Királyság

  A THE CHICKEN HOUSE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Newbury, Egyesült Királyság.

 1. DALTON ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

  A DALTON ENGINEERING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Ripon, Egyesült Királyság.

 2. NIZHYNSILMASH, PRJSC

  Ukrajna

  A NIZHYNSILMASH, PRJSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is egg-laying hen battery cages. Székhelye Nizhyn, Ukrajna.

 3. PRINZEN UK LTD

  Egyesült Királyság

  A PRINZEN UK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Thirsk, Egyesült Királyság.

 4. COUNTRY FAYRE (UK) LTD

  Egyesült Királyság

  A COUNTRY FAYRE (UK) LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Salisbury, Egyesült Királyság.

 5. BIYOFARM GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A BIYOFARM GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Konya, Törökország.

 6. AZIM-TAV MAKINE HAYVANCILIK INS. SAN. TIC. LTD. STI

  Törökország

  A AZIM-TAV MAKINE HAYVANCILIK INS. SAN. TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is broilers, és eggs. Székhelye Manisa, Törökország.

 7. ADVANCED POULTRY SERVICES

  Egyesült Királyság

  A ADVANCED POULTRY SERVICES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, poultry, Agglomeráló és emulgeáló gépek, élelmiszeripari, és frozen poultry. Székhelye Hereford, Egyesült Királyság.

 8. GÜRES TECHNOLOGY

  Törökország

  A GÜRES TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Manisa, Törökország.

 9. CIEMMECALABRIA SRL

  Olaszország

  A CIEMMECALABRIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Cazzago San Martino, Olaszország.

 10. LITTLEACRE PRODUCTS

  Egyesült Királyság

  A LITTLEACRE PRODUCTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, baromfitenyésztéshez. Székhelye Tamworth, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- baromfitenyésztéshez - Import export

Találatok száma

28 076 Vállalat