• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök- alkoholmentes italok gyártására

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- alkoholmentes italok gyártására - Import export

 1. FAS FÜLLANLAGENSERVICE GMBH

  Németország

  A FAS FÜLLANLAGENSERVICE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spare parts, system repairs, bottle washer, és capping machines. Székhelye Kummerfeld, Németország.

 2. KALIMBA

  Belgium

  A KALIMBA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vízellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch), Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch), automatic hot drink dispensers, Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, és Chocolate pots. Székhelye Lanaken, Belgium.

 3. KOMBI MAKINA LTD. STI.

  Törökország

  A KOMBI MAKINA LTD. STI., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Töltő- és palackozógépek és berendezések, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, packing labelling machines, és Töltő- és palackozógépek és berendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. WORLD TECH MACHINERY (PVT) LTD.

  Pakisztán

  A WORLD TECH MACHINERY (PVT) LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Lahore, Pakisztán.

 5. INDEX-6 LTD

  Bulgária

  A INDEX-6 LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sauce packing and filling machines, és fillers for detergents. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TULUM GIDA

  Törökország

  A TULUM GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is concentrated fruit juices, és fruit nectars. Székhelye Isparta, Törökország.

 2. NEKTAR NATURA, D. O. O.

  Szlovénia

  A NEKTAR NATURA, D. O. O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italsűrítmények, Italok - import / export, Italsűrítmények, és Italok - import / export. Székhelye Kamnik, Szlovénia.

 3. ARMELL MACHINERY INDUSTRY

  Törökország

  A ARMELL MACHINERY INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. PRISMATECH SRL

  Olaszország

  A PRISMATECH SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Food machine, systems and equipment for the production of fruit juices, fruit juice pasteurisation systems, és carbonators. Székhelye Fontevivo, Olaszország.

 5. SUD OUEST MATERIEL BOISSONS

  Franciaország

  A SUD OUEST MATERIEL BOISSONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és glass washer. Székhelye Gradignan, Franciaország.

 1. SARL SODEX DIFFUSION

  Franciaország

  A SARL SODEX DIFFUSION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes, szénsavas italok, Italautomaták, Alkoholmentes, szénsavas italok, dispensers, automatic dispensers, és Italautomaták. Székhelye St Jean, Franciaország.

 2. ERSEY MACHINE

  Törökország

  A ERSEY MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ready-to-serve fresh fish dishes, bovine feed, és deep-frozen ready meals. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. MYALCOLZERO

  Olaszország

  A MYALCOLZERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is non-alcoholic wines. Székhelye Trento, Olaszország.

 2. FORTY HERBS ORGANIC SPARKLING TEA

  Görögország

  A FORTY HERBS ORGANIC SPARKLING TEA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Heraklion, Görögország.

 3. TVS SUPPLY CHAIN SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A TVS SUPPLY CHAIN SOLUTIONS LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supply of bar fittings. Székhelye Preston, Egyesült Királyság.

 4. FINPAC ITALIA SRL

  Olaszország

  A FINPAC ITALIA SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Settimo Milanese, Olaszország.

 5. PRZEDSTAWICIEL FIRMY SIDEL W POLSCE

  Lengyelország

  A PRZEDSTAWICIEL FIRMY SIDEL W POLSCE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is neutral fillers, és palletizers. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 6. STUDIO TECNICO PROGETTAZIONE MECCANICA FERRARI GIANLUCA

  Olaszország

  A STUDIO TECNICO PROGETTAZIONE MECCANICA FERRARI GIANLUCA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is liquid fillers. Székhelye Taneto Di Gattatico, Olaszország.

 7. MICRO MATIC

  Luxemburg

  A MICRO MATIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, és draught drink dispensing equipment. Székhelye Troisvierges, Luxemburg.

 8. NEACSU A. ION PFA

  Románia

  A NEACSU A. ION PFA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Constanta, Románia.

 1. CALDTEC SOLUÇÕES INDUSTRIAIS

  Brazília

  A CALDTEC SOLUÇÕES INDUSTRIAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is evaporators. Székhelye Catanduva, Brazília.

 2. NPM MACHINERY PVT. LTD.

  India

  A NPM MACHINERY PVT. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Ahmedabad, India.

 3. CARDIO ENERGY DRINK

  Törökország

  A CARDIO ENERGY DRINK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Hatay, Törökország.

 4. ANHUI KOYO BEVERAGE MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A ANHUI KOYO BEVERAGE MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Hefei, Kína.

 5. ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINE CO.,LTD

  Kína

  A ZHOUSHAN JINQI FOOD MACHINE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye zhoushan, Kína.

 6. JINAN SHENDONG EQUIPMENT TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kína

  A JINAN SHENDONG EQUIPMENT TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is home-made beer, és systems and equipment for fermenting beer. Székhelye Jinan, Kína.

 7. GAMPERT-BRÄU GEBR. GAMPERT GMBH U. CO. KG

  Németország

  A GAMPERT-BRÄU GEBR. GAMPERT GMBH U. CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, Alkohol és szeszesitalok, Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, és Alkohol és szeszesitalok. Székhelye Weißenbrunn, Németország.

 8. REDA SPA

  Olaszország

  A REDA SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Isola Vicentina, Olaszország.

 9. BAYHA GMBH

  Németország

  A BAYHA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására, és Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Esslingen, Németország.

 10. ETHYLOFRANCE

  Andorra

  A ETHYLOFRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, alkoholmentes italok gyártására. Székhelye Andorra, Andorra.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes