• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök- étolajgyártó

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- étolajgyártó - Import export

 1. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Presently GAI has a 200 people workforce. The personnel is considered as human capital, a resource. It's selected from the most highly-rated universities and vocational schools. Engineers, technicians, testers and fitters. It's obviously a virtuous circle as the investment in human resources results in machines that are designed internally with the highest know-how, this has led GAI's machines to improve continuously during the course of the years.

 2. CENTRIMAX - WINKELHORST TRENNTECHNIK GMBH

  Németország

  A CENTRIMAX - WINKELHORST TRENNTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, étolajgyártó, decanters, és Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Köln, Németország.

 3. ASFAR HOLDING

  Malaysia

  A ASFAR HOLDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edible vegetable oils, és palm oil. Székhelye Selangor, Malaysia.

 4. LORUSSO & SCALERA SRL

  Olaszország

  A LORUSSO & SCALERA SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oil machine spare parts, oil system assembly, és olive oil machinery. Székhelye Altamura, Olaszország.

 5. ANTON FRIES MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A ANTON FRIES MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Meitingen-Herbertshofen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NOWACO AS

  Dánia

  A NOWACO AS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for the food industry, és soybean milk. Székhelye Aalborg, Dánia.

 2. HUATAI CEREALS AND OILS MACHINERY

  Amerikai Egyesült Államok

  A HUATAI CEREALS AND OILS MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Zhengzhou China, Amerikai Egyesült Államok.

 3. SYNERGY GRILL - ACTIVE FOOD SYSTEMS LTD

  Egyesült Királyság

  A SYNERGY GRILL - ACTIVE FOOD SYSTEMS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Offord Cluny, Egyesült Királyság.

 4. FILTERTEX TUNISIA

  Tunézia

  A FILTERTEX TUNISIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biomass. Székhelye Ksour Essef, Tunézia.

 5. PORCELLI MACCHINE OLEARIE

  Olaszország

  A PORCELLI MACCHINE OLEARIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olive oil machinery. Székhelye Andria, Olaszország.

 1. ARSELON NON-STICK KITCHENWARE COMPANY

  Törökország

  A ARSELON NON-STICK KITCHENWARE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Kahramanmara?, Törökország.

 2. GLOBAL COLDPRESS

  Törökország

  A GLOBAL COLDPRESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olive oil machinery. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. TECNOLIVA S.R.L

  Olaszország

  A TECNOLIVA S.R.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is decanters. Székhelye Spello, Olaszország.

 2. QUICKPIZZ

  Franciaország

  A QUICKPIZZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Formatervezők, ipari és divat-, és Formatervezők, ipari és divat-. Székhelye Pierre Percée, Franciaország.

 3. ALLIANCE INDUSTRIA MECANICA LTDA

  Brazília

  A ALLIANCE INDUSTRIA MECANICA LTDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is crushing, és bolting machinery. Székhelye Ourinhos, Brazília.

 4. VICTORIA BENOIT S.L

  Spanyolország

  A VICTORIA BENOIT S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Communidad De Valenciana, Spanyolország.

 5. PRIMO SOLE PRODOTTI DELLA TERRA S.A.S. DI DI PALMA ARIANNA

  Olaszország

  A PRIMO SOLE PRODOTTI DELLA TERRA S.A.S. DI DI PALMA ARIANNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oil system assembly, fillers, rims for oil mills, és filtration machines. Székhelye Conversano, Olaszország.

 6. OILLIA LIMITED

  Egyesült Királyság

  A OILLIA LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, étolajgyártó, wholesale, Rapeseed oils, Gépek és eszközök, étolajgyártó, és Cooking oil collection. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 7. OFFICINE MECCANICHE TOSCANE S.P.A.

  Olaszország

  A OFFICINE MECCANICHE TOSCANE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lifts for oil mills. Székhelye Bagno a Ripoli, Olaszország.

 8. SIGMAPROLAB

  Tunézia

  A SIGMAPROLAB, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Bizerte, Tunézia.

 1. CONTIFRAC

  Belgium

  A CONTIFRAC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olaj - hasznosítás és újrahasznosítás, plants and equipment for refining edible vegetable oils and fats, plant and equipment for the production of food animal fats and oils, és Olaj - hasznosítás és újrahasznosítás. Székhelye Charleroi, Belgium.

 2. ELENCO-PLUS

  Tunézia

  A ELENCO-PLUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Gabes, Tunézia.

 3. WOOSHIN NTI

  Dél-Korea

  A WOOSHIN NTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen equipment, systems and equipment for frying for the food and conserving industry, és plants and equipment for refining edible vegetable oils and fats. Székhelye Seoul, Dél-Korea.

 4. SDT (SUSTAINABLE DEVELOPMENT TRADING COMPANY)

  Szaúd-Arábia

  A SDT (SUSTAINABLE DEVELOPMENT TRADING COMPANY), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Riyadh, Szaúd-Arábia.

 5. BRACCO SRL

  Olaszország

  A BRACCO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, étolajgyártó, és Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Bagnatica, Olaszország.

 6. CL OVERSEAS

  Franciaország

  A CL OVERSEAS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Lamorlaye, Franciaország.

 7. GOYUM SCREW PRESS

  India

  A GOYUM SCREW PRESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Ludhiana, India.

 8. HENAN VIC MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A HENAN VIC MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Székhelye Henan,zhengzhou, Kína.

 9. WESTIN GROUP

  Szingapúr

  A WESTIN GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Oil & Gas procurement, edible vegetable oils, és steel for shipbuilding. Székhelye Singapore, Szingapúr.

 10. CATECH GLOBAL - CATERING TECHNOLOGIEN

  Törökország

  A CATECH GLOBAL - CATERING TECHNOLOGIEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, étolajgyártó. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, cooking bowls, és Gépek és eszközök, nagykonyhai. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök- étolajgyártó - Import export

Találatok száma

28 072 Vállalat