• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére

A keresés eredménye

Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére - Import export

 1. WAGNER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WAGNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye Geretsried, Németország.

 2. MARTIN GROUP SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MARTIN GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for coating fabrics, coat and jacket fusing machines, fabric couplers and equipment, shirt fusing machines, machinery for textile products, bagging machines, fusing machines, continuous fusing, és heat fusing presses. Székhelye Montespertoli, Olaszország.

 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgium

  Verified by europages badge

  A GRAPHIC INVEST & CONSULT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaprések, Ofszetnyomógépek, Nyomdaipar és könyvkötészet - beszállítói cikkek, Nyomdaipar - beszállítói cikkek, Könyvkötészet - beszállítói cikkek, Szitanyomás, segédanyagok, Textilnyomógépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Nyomdaipar. Székhelye Pontillas, Belgium.

 4. SARL SCANPLAN

  Franciaország

  A SARL SCANPLAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye ARGENTON SUR CREUSE, Franciaország.

 5. BALTA GROUP

  Belgium

  A BALTA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegek és szőnyegpadlók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Textilkikészítés, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Floor covering, industrial resin coatings, és Textilkikészítés. Székhelye Sint-Baafs-Vijve, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Belgium

  A COMHAIRE INTERNATIONAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Textilszabászgépek, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Textilnyomógépek és eszközök, Textilszabászgépek, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és machines for treating and finishing textile fibres. Székhelye Gent, Belgium.

 2. ENTEMA LTD STI.

  Törökország

  A ENTEMA LTD STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilfestőgépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, és Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye Tekirdag, Törökország.

 3. STORK PRINTS AUSTRIA GMBH

  Ausztria

  A STORK PRINTS AUSTRIA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye Langkampfen, Ausztria.

 4. KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED

  Egyesült Királyság

  A KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Textilfestőgépek és -eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Textilfestőgépek és -eszközök. Székhelye Loughborough, Egyesült Királyság.

 5. SEMI-STAAL A/S

  Dánia

  A SEMI-STAAL A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Haltenyésztő berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Helsingoer, Dánia.

 1. WALTER SCHULZE GMBH

  Németország

  A WALTER SCHULZE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilnyomógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás - gépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Szitanyomás - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye Berlin, Németország.

 2. NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH

  Ausztria

  A NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, és Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye Leonding, Ausztria.

 1. QINGDAO LION MACHINERY CO., LTD.

  Kína

  A QINGDAO LION MACHINERY CO., LTD., tevékenységi ágazata Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye Qingdao, Kína.

 2. BRUNE & CO. TEXTILPFLEGEMASCHINEN GMBH

  Németország

  A BRUNE & CO. TEXTILPFLEGEMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye Bielefeld, Németország.

 3. EMIL BRÖLL GMBH & CO

  Ausztria

  A EMIL BRÖLL GMBH & CO, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye Dornbirn, Ausztria.

 4. NIT ORME TEKSTIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A NIT ORME TEKSTIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. RENTOTEKS OÜ

  Észtország

 6. AUGUST HABERMANN GMBH

  Németország

 7. TRIBU DE PARIS

  Franciaország

  A TRIBU DE PARIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Pelyhesítés, textíliák, custom-made clothing, embroidery, Textilnyomás, és Pelyhesítés, textíliák. Székhelye Ivry Sur Seine, Franciaország.