• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra

A keresés eredménye

Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra - Import export

 1. POZZI PROGE.CO S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A POZZI PROGE.CO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Annone Di Brianza, Olaszország.

 2. THURNE-MIDDLEBY LTD

  Egyesült Királyság

  A THURNE-MIDDLEBY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for cutting and slicing meats. Székhelye Norwich, Egyesült Királyság.

 3. LS FRAIS

  Belgium

  A LS FRAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolóvállalatok, Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, Csomagolóvállalatok, Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, és Food packaging. Székhelye La Roche-En-Ardenne, Belgium.

 4. LUTETIA

  Franciaország

  A LUTETIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Plailly, Franciaország.

 5. BRUGUERA I CODINA, SL

  Spanyolország

  A BRUGUERA I CODINA, SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, slicers, balances, és Gépek és eszközök húsárugyártásra. Székhelye Manlleu (barcelona), Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AMISY MEAT PROCESSING MACHINERY

  Kína

  A AMISY MEAT PROCESSING MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 2. ARA ITALY DI LUCIANO SALSI

  Olaszország

  A ARA ITALY DI LUCIANO SALSI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Maranello, Olaszország.

 3. SC BETANIA PACKAGING SRL

  Románia

  A SC BETANIA PACKAGING SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Arad, Románia.

 4. SARMAGA

  Marokkó

  A SARMAGA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is delicatessen meat packaging equipment and appliances. Székhelye Mohammedia, Marokkó.

 5. CEBONAT

  Franciaország

  A CEBONAT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Fűszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, natural entrails, és Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Escource-France, Franciaország.

 1. EANG LIAN CORPORATION-UNION BRUSH

  Taiwan Kínai köztársaság

  A EANG LIAN CORPORATION-UNION BRUSH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Kaohsiung, Taiwan Kínai köztársaság.

 2. WUXI HAOSHUO TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A WUXI HAOSHUO TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Wuxi, Kína.

 1. HONGSBELT INTERNATIONAL (HK) LIMITED

  Kína

  A HONGSBELT INTERNATIONAL (HK) LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial belts. Székhelye Shenzhen, Kína.

 2. 5 E TASARIM MAKINA SNA TIC LTD

  Törökország

  A 5 E TASARIM MAKINA SNA TIC LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep-frozen foods. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. NIVO SPOL.S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A NIVO SPOL.S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök húsárugyártásra, Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, Gépek és eszközök húsárugyártásra, és Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Divisov, Cseh Köztársaság.

 4. DEVELOP & DELIVER

  Szaúd-Arábia

  A DEVELOP & DELIVER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, fresh meat export, chicken meat, Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, és additives, colourings and pigments for food preparations. Székhelye Jeddah, Szaúd-Arábia.

 5. S.M. CROMEC SRL

  San Marino

  A S.M. CROMEC SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Galazzano-Rsm, San Marino.

 6. ELIZALDIA

  Franciaország

  A ELIZALDIA, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, és Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Gamarthe, Franciaország.

 7. ZHUCHENG HUAGANG MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A ZHUCHENG HUAGANG MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Weifang, Kína.

 8. REAL SHPK

  Albánia

  A REAL SHPK, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, és Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Tirana, Albánia.

 1. AGRO MINERAI INDUSTRIE

  Franciaország

  A AGRO MINERAI INDUSTRIE, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, és Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye La Flèche, Franciaország.

 2. SE DES ETS ROIRAND SARL

  Franciaország

  A SE DES ETS ROIRAND SARL, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, és Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Aizenay, Franciaország.

 3. FOMACO A/S

  Dánia

  A FOMACO A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Koege, Dánia.

 4. HERDA-LEBENSMITTELTECHNIK GMBH

  Németország

  A HERDA-LEBENSMITTELTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, és Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Schmalkalden, Németország.

 5. MOZAMI A/S

  Dánia

  A MOZAMI A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, és Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Hasselager, Dánia.

 6. BOUCHERIE CHARCUTERIE TRAITEUR SIGMANN SAS

  Franciaország

  A BOUCHERIE CHARCUTERIE TRAITEUR SIGMANN SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra, és Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Ingersheim, Franciaország.

 7. ELCAT SRL

  Olaszország

  A ELCAT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Sanfrè, Olaszország.

 8. CHARCUTERIE DES LIMOUCHES

  Franciaország

  A CHARCUTERIE DES LIMOUCHES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök szalámi és kolbászgyártásra. Székhelye Chateaudouble, Franciaország.

 9. MECANICAS CAMPILLOS S.L.

  Spanyolország

 10. RICO POELSER AF 1994 A/S

  Dánia

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes