• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök gumivulkanizálásra

A keresés eredménye

Gépek és eszközök gumivulkanizálásra - Import export

 1. ERO JOINT .TANALS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Tanals undertaken Alsatian revolutionizes the process of realization of a dismountable mechanical junction for the toothed belts polyurethane and the bands transporteuses. ERO Joint® used in breakdown service or in a durable way, makes it possible to replace your belts very quickly. This kind of junction is realizable in any toothed belt of step equal to or higher than 8mm. Our research service and Development have all the means of calculation and d' test to dimension your transmissions or to develop the products adapted to your application.

 2. HEMOGUM

  Szerbia

  Verified by europages badge

  A HEMOGUM, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gumitermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - gumi és műanyagok, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, Gumiáruk, építőipari, Műszaki gumiáruk, ipari használatra, Gumitömítések, Import-export - gumi és műanyagok, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, és Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye Čačak, Szerbia.

 3. GERLACH MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A GERLACH MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is microwave systems, working rubber, és machines and equipment for hardening rubber. Székhelye Nettetal, Németország.

 4. SAFKAN GROUP PLASTIK KAUÇUK SAN.TIC.A.Ş

  Törökország

  A SAFKAN GROUP PLASTIK KAUÇUK SAN.TIC.A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and spare parts. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. NORKA GT D.O.O.

  Szlovénia

  A NORKA GT D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntés, gumi és műanyag, Gumiáruk, gépjárműgyártás és szállítóeszköz-ipar, rubber gaskets, Rubber - pipes, tubes and hoses, Fröccsöntés, gumi és műanyag, és Gumiáruk, gépjárműgyártás és szállítóeszköz-ipar. Székhelye Lenart, Szlovénia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JOSEF L. RAMECKERS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A JOSEF L. RAMECKERS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye Nettetal, Németország.

 2. NILOS GMBH & CO. KG

  Németország

  A NILOS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumiszalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, mechanical engineering, és Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye Hilden, Németország.

 3. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Franciaország

  A MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, Szállítószalagok, straps, Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, és Szállítószalagok. Székhelye Saint-Chamond, Franciaország.

 4. LIGERTEX

  Franciaország

  A LIGERTEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és származékok, Latex, moulding, Gumi és származékok, és Latex. Székhelye Mazeyrat D'allier, Franciaország.

 5. KLÖCKNER DESMA ELASTOMERTECHNIK GMBH

  Németország

  A KLÖCKNER DESMA ELASTOMERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye Fridingen, Németország.

 1. VULCAX

  Spanyolország

  A VULCAX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber connectors, rubber coupling, és absorbents for rubber. Székhelye Bilbao, Spanyolország.

 2. ATOS BESANA S.P.A.

  Olaszország

  A ATOS BESANA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silicone rubber. Székhelye Cesano Boscone, Olaszország.

 1. RUBBELT WULKANIZACJA TAŚM PRZENOŚNIKOWYCH

  Lengyelország

  A RUBBELT WULKANIZACJA TAŚM PRZENOŚNIKOWYCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tapes, és coilers. Székhelye Przeworsk, Lengyelország.

 2. TKS KAUCUK METAL SANANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A TKS KAUCUK METAL SANANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is leather and hide stamping machines for leather goods. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. HANGZHOU BOOM SPECIAL RUBBER CO., LTD.

  Kína

  A HANGZHOU BOOM SPECIAL RUBBER CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hard rubber, és small plastic precision parts. Székhelye Hangzhou., Kína.

 4. DEGUMA-SCHÜTZ GMBH

  Németország

  A DEGUMA-SCHÜTZ GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Used rubber industry machinery. Székhelye Geisa, Németország.

 5. CAMOPLAST SOLIDEAL

  Kína

  A CAMOPLAST SOLIDEAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye Shanghai, Kína.

 6. QINGDAO SHUN CHEONG MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A QINGDAO SHUN CHEONG MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulded rubber products. Székhelye Qingdao, Kína.

 7. QINGDAO XIANGJIE RUBBER MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A QINGDAO XIANGJIE RUBBER MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber moulding, és hydraulic presses for forming metals. Székhelye Qingdao, Kína.

 8. COLMEC S.P.A.

  Olaszország

  A COLMEC S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumiformázógépek, Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, Gumiformázógépek, és Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 1. UVSMT

  Dél-Korea

  A UVSMT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye Gyeonggi-do, Dél-Korea.

 2. RODWELL BROTHERS COMPANY PLC

  Kanada

  A RODWELL BROTHERS COMPANY PLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is speciality buying and selling, és rubber. Székhelye Waterloo, Kanada.

 3. HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, és Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye Hünfeld, Németország.

 4. LIGHT SPEED GROUP ROMANIA

  Románia

  A LIGHT SPEED GROUP ROMANIA, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, Marók és fúrók, Gépek és eszközök gumivulkanizálásra, és Marók és fúrók. Székhelye Oradea, Románia.

 5. CONCEPTO LABELS SRL

  Argentína

  A CONCEPTO LABELS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye San Martin, Argentína.

 6. ABDULWAHHAB FOR TYRE RECYCLING.EST

  Egyiptom

  A ABDULWAHHAB FOR TYRE RECYCLING.EST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye New Salhia City,sharqia, Egyiptom.

 7. SHANGHAI KAIJU INDUSTRY&TRADE CO.,LTD

  Kína

  A SHANGHAI KAIJU INDUSTRY&TRADE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök gumivulkanizálásra. Székhelye Shanghai, Kína.

 8. C 2 S.R.L.

  Olaszország

 9. SHAW ALMEX DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

 10. HUTCHINSON INDUSTRIAS DEL CAUCHO SA

  Spanyolország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök gumivulkanizálásra - Import export

Találatok száma

28 035 Vállalat