• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök - külszíni fejtés

A keresés eredménye

Gépek és eszközök - külszíni fejtés - Import export

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Törökország

  A ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Bányakitermelési szolgáltatások, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, és Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Törökország

  A ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szivattyúk, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, drilling machines for mines and quarries, drilling in rock, Hidraulikus szivattyúk, és Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES

  Peru

  A RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, underground drilling for mining engineering, machinery and equipment for the mining industry, és Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Lima, Peru.

 4. ROCKSER INC

  Törökország

  A ROCKSER INC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Törökország

  A DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AMIGA ENGINEERING PTY LTD

  Ausztrália

  A AMIGA ENGINEERING PTY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Tullamarine, Ausztrália.

 2. MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI

  Törökország

  A MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical screens, és rollerways for mechanical goods conveyors. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. MAYAMINE

  Törökország

  A MAYAMINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, driller for mining industry, drilling in rock, és Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. FERRIT S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A FERRIT S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery and equipment for the mining industry, hydraulic distributors, Crushers, és separators. Székhelye Frýdlant Nad Ostravicí , Cseh Köztársaság.

 5. EMES EMIR MAKINA

  Törökország

  A EMES EMIR MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is conveyors, és conveyor belts for mines and quarries. Székhelye Balikesir, Törökország.

 1. EFIR RVM LTD.

  Bulgária

  A EFIR RVM LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, accessories and spare parts, earthmoving machinery and equipment, és Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Székhelye Stara Zagora, Bulgária.

 2. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Törökország

  A KUR MAKINA TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is core cutters, block cutters for marble, granite and stone, hydraulic cutters for marble, granite and stone, és machinery and equipment for drilling. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. MADINA CONTRACTING COMPANY

  Egyiptom

  A MADINA CONTRACTING COMPANY, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 2. SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL

  Románia

  A SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories and spare parts. Székhelye Bucuresti, Románia.

 3. RAHMANN GMBH

  Németország

  A RAHMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric jacks, electromechanical cylinders, és Automatic loaders. Székhelye Wuppertal, Németország.

 4. YENI ÖZEN MAKINA

  Törökország

  A YENI ÖZEN MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászati gépek és eszközök, concrete-mixing units, bladed deslimer for mines and quarries, Bányászati gépek és eszközök, és new spare parts. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC

  Törökország

  A OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is export. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Olaszország

  A RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőfejtőgépek és eszközök, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Kőfejtőgépek és eszközök, és Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Savona, Olaszország.

 7. FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH

  Németország

  A FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Repülés - eszközök és felszerelések, Villamos művek - berendezések és felszerelések, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Repülés - eszközök és felszerelések, és Villamos művek - berendezések és felszerelések. Székhelye Bad Salzuflen, Németország.

 8. SKY GLOBAL MACHINERY

  Törökország

  A SKY GLOBAL MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Könnyűfém állványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, hydraulic equipment, Ore extraction, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, és Machined parts. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD.

  Egyesült Királyság

  A WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, és Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Upham, Egyesült Királyság.

 2. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építési helyszíni felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, és Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 3. MUELEAR WATER LLC

  Amerikai Egyesült Államok

  A MUELEAR WATER LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok.

 4. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, Bányászati gépek és eszközök, Tőzegkitermelő gépek és eszközök, Kőfejtőgépek és eszközök, Márványmegmunkáló gépek, és Bányászati gépek és eszközök. Székhelye Deutschfeistritz, Ausztria.

 5. FADE MARBLE & TRAVERTINE

  Törökország

  A FADE MARBLE & TRAVERTINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, travertine, Limestones, Márvány, és Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Izmir, Törökország.

 6. SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD

  Kína

  A SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Jingdezhen, Kína.

 7. MANULOC BFC

  Franciaország

  A MANULOC BFC, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Roulans, Franciaország.

 8. ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS

  Törökország

  A ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is surveying with special equipment, és sweets. Székhelye Antalya, Törökország.

 9. HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Kína

  A HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 10. VALSA GTV LLC

  Ukrajna

  A VALSA GTV LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Székhelye Belaya Tserkov, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök - külszíni fejtés - Import export

Találatok száma

157 Vállalat