• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök édességgyártásra

A keresés eredménye

Gépek és eszközök édességgyártásra - Import export

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Magyarország

  Verified by europages badge

  Welcome to ÁRIK 21 - AGRO KFT, a private trading company headquartered in Budapest, Hungary. Our commitment is to provide unparalleled business solutions to customers worldwide. We specialize in offering quality branded products at affordable wholesale prices, catering to businesses of all sizes. Complementing this, our seamless logistics ensure timely deliveries. As a leading trading company, we excel as a wholesaler and distributor, offering an extensive range of products. Our portfolio includes beverages like soft and energy drinks, alcoholic and non-alcoholic beers, dairy products, including baby milk, and indulgent items like chocolates, confectioneries, and premium teas and coffees. Our strong partnerships with renowned FMCG producers such as Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, and Ferrero enable us to serve businesses worldwide with excellence. Our dedication to excellence drives us to explore captivating niche categories and unique brands. We've cultivated reliable relationships with suppliers, ensuring quick order fulfillment within 48 hours. Central to ÁRIK 21 - AGRO KFT is the value we place on trust and lasting partnerships. Our experienced team combines trading expertise with a visionary approach, ensuring efficient transactions. Our goal is to foster collaborations that extend beyond the initial order, emphasizing mutual growth.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Dél-Korea

  Verified by europages badge
 3. RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Hüttlingen, Németország.

 4. ALLURE LLC

  Oroszország

  A ALLURE LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, systems and equipment for the confectionery industry, és plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate. Székhelye Moscow, Oroszország.

 5. PKO-SURA COMPANY

  Oroszország

  A PKO-SURA COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Penza, Oroszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH

  Németország

  A ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, mixers for the food industry, kneaders and mixers for confectionery, Gépek és eszközök édességgyártásra, és systems and equipment for the confectionery industry. Székhelye Solingen, Németország.

 2. BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Németország

  A BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nehézkazángyártás, Centrifugális fémöntőgépek, Kazán- és tartályépítés, Nehézkazángyártás, Centrifugális fémöntőgépek, magnetic filters, és Kazán- és tartályépítés. Székhelye Aachen, Németország.

 3. MAKREV PACKAGING

  Törökország

  A MAKREV PACKAGING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagozógépek, és Szalagozógépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. BISMAC ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A BISMAC ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, pouring machines for cake shops, biscuit draining machines, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Schio, Olaszország.

 5. PROFORM

  Franciaország

  A PROFORM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Gépek és eszközök édességgyártásra, és systems and equipment for the confectionery industry. Székhelye Hangenbieten, Franciaország.

 1. ALPY MACHINERY

  Törökország

  A ALPY MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. BW PROCESTECHNIEK

  Belgium

  A BW PROCESTECHNIEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök tésztagyártásra, Gépek és eszközök tésztagyártásra, automatic industrial processes, beer-house, és Production lines and systems. Székhelye Lier, Belgium.

 1. KADZAMA D.O.O.

  Szlovénia

  A KADZAMA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, és cocoa. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 2. WALTCHER GMBH

  Németország

  A WALTCHER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Krefeld, Németország.

 3. NUOVA EUROMEC

  Olaszország

  A NUOVA EUROMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is candy production systems and equipment, confectionery, és feeds for rabbits. Székhelye Martinengo (bg), Olaszország.

 4. WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR

  Németország

  A WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Wiehl, Németország.

 5. ALEDOBRE

  Lengyelország

  A ALEDOBRE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 6. KUDRET MAKINE

  Törökország

  A KUDRET MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Élelmezés - gépek és berendezések, tunnel ovens, plants and equipment for the production of comfits, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, és Élelmezés - gépek és berendezések. Székhelye Antalya, Törökország.

 7. PROFRESOURCEGROUP

  Ukrajna

  A PROFRESOURCEGROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lollipops, és candy production systems and equipment. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 8. DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, és Konzervipar - gépek és eszközök. Székhelye Forchheim, Németország.

 1. ALPER MAKINA

  Törökország

  A ALPER MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Gépek és eszközök édességgyártásra, chocolate production equipment, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, és Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Ikitelli, Törökország.

 2. BM BERLINER MASCHINEN GMBH

  Németország

  A BM BERLINER MASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate egg production systems and equipment, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, és cocoa production equipment. Székhelye Berlin, Németország.

 3. L TRANS SERVICE

  Ukrajna

  A L TRANS SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmezés - gépek és berendezések, food industry, pastry-making equipment, és Élelmezés - gépek és berendezések. Székhelye Kremenchuk, Ukrajna.

 4. FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH

  Ausztria

  A FRANZ HAAS WAFFEL- UND KEKSANLAGEN-INDUSTRIE GMBH, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, biscuit production systems and equipment, crackers, és Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye LEOBENDORF, Ausztria.

 5. JONGERIUS INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A JONGERIUS INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bakery. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 6. DKFM. ADOLF HAFNER

  Ausztria

  A DKFM. ADOLF HAFNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, és Konzervipar - gépek és eszközök. Székhelye Klosterneuburg, Ausztria.

 7. CHOCOTECH GMBH

  Németország

  A CHOCOTECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Evőeszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Székhelye Wernigerode, Németország.

 8. ECOMEC BELGIUM

  Belgium

  A ECOMEC BELGIUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Braine L' Alleud, Belgium.

 9. MEMET MAKINA

  Törökország

  A MEMET MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Konya, Törökország.

 10. EMPIRE OF METALS LTD

  Ukrajna

  A EMPIRE OF METALS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, és Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök édességgyártásra - Import export

Találatok száma

27 967 Vállalat