• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gépek és eszközök édességgyártásra

A keresés eredménye

Gépek és eszközök édességgyártásra - Import export

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Magyarország

  Verified by europages badge

  Welcome to ÁRIK 21 - AGRO KFT, a private trading company headquartered in Budapest, Hungary. Our commitment is to provide unparalleled business solutions to customers worldwide. We specialize in offering quality branded products at affordable wholesale prices, catering to businesses of all sizes. Complementing this, our seamless logistics ensure timely deliveries. As a leading trading company, we excel as a wholesaler and distributor, offering an extensive range of products. Our portfolio includes beverages like soft and energy drinks, alcoholic and non-alcoholic beers, dairy products, including baby milk, and indulgent items like chocolates, confectioneries, and premium teas and coffees. Our strong partnerships with renowned FMCG producers such as Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, and Ferrero enable us to serve businesses worldwide with excellence. Our dedication to excellence drives us to explore captivating niche categories and unique brands. We've cultivated reliable relationships with suppliers, ensuring quick order fulfillment within 48 hours. Central to ÁRIK 21 - AGRO KFT is the value we place on trust and lasting partnerships. Our experienced team combines trading expertise with a visionary approach, ensuring efficient transactions. Our goal is to foster collaborations that extend beyond the initial order, emphasizing mutual growth.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Dél-Korea

  Verified by europages badge

  Kenyér és cukrászipari felhasználás "Rice Cake Machine" A SYP Rice cake gépet péksütemények vagy cukrászgépek közé lehet sorolni. Mi gyártunk Rice Cake Popping Machine. Ez a Természetes Gabonapogató gép 100% -ban természetes szemcseméretű gabonapelymet vagy süteményt állít elő, például rizst, barna rizst, kukoricát, árpát stb. A rizs torta gép burgonyaforgácsot, szójababot stb. Bab raklap. Mivel a 100% -os gabonaszelet kiváló tápanyagtartalmú és jó hírnévnek örvend a fogyasztók részéről, könnyen forgalomba hozható. A SYP sorozat kompakt kialakítású és kiváló használhatósága. Könnyen szabályozható az idő, a vastagság és a forma is, ezért széles körben használják az üzletekből a gyárakba. Úgy is nevezik, mint rizs torta popping gép, popped torta gép, rizs pop gép, kukorica torta gép, puffing gép, puffasztott torta gép, koreai rizs torta gép, pop gép stb

  Minden termék "gépek és eszközök édességgyártásra"

 3. RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Hüttlingen, Németország.

 4. PKO-SURA COMPANY

  Oroszország

  A PKO-SURA COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Penza, Oroszország.

 5. ALLURE LLC

  Oroszország

  A ALLURE LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, systems and equipment for the confectionery industry, és plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate. Székhelye Moscow, Oroszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH

  Németország

  A ADVANCED NEOFOOD MACHINERY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, mixers for the food industry, kneaders and mixers for confectionery, Gépek és eszközök édességgyártásra, és systems and equipment for the confectionery industry. Székhelye Solingen, Németország.

 2. BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Németország

  A BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nehézkazángyártás, Centrifugális fémöntőgépek, Kazán- és tartályépítés, Nehézkazángyártás, Centrifugális fémöntőgépek, magnetic filters, és Kazán- és tartályépítés. Székhelye Aachen, Németország.

 3. MAKREV PACKAGING

  Törökország

  A MAKREV PACKAGING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagozógépek, és Szalagozógépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. BISMAC ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A BISMAC ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, pouring machines for cake shops, biscuit draining machines, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Schio, Olaszország.

 5. DP KOREA

  Dél-Korea

  A DP KOREA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Bucheon-Si, Dél-Korea.

 1. WALTCHER GMBH

  Németország

  A WALTCHER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Krefeld, Németország.

 2. MASHHAD BAKING INDUSTRIES CO

  Irán

  A MASHHAD BAKING INDUSTRIES CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök édességgyártásra, baking oven, pékség - Gép és berendezés, és Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Mashhad, Irán.

 1. ALPY MACHINERY

  Törökország

  A ALPY MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ALEDOBRE

  Lengyelország

  A ALEDOBRE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 3. PROFRESOURCEGROUP

  Ukrajna

  A PROFRESOURCEGROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, lollipops, candy production systems and equipment, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 4. PROFORM

  Franciaország

  A PROFORM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Gépek és eszközök édességgyártásra, és systems and equipment for the confectionery industry. Székhelye Hangenbieten, Franciaország.

 5. KADZAMA LLC

  Oroszország

  A KADZAMA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, Nem csokoládés édesség (cukrászáru), Kakaó és csokoládé, Gépek és eszközök édességgyártásra, és cocoa. Székhelye Moscow, Oroszország.

 6. KUDRET MAKINE

  Törökország

  A KUDRET MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, Élelmezés - gépek és berendezések, tunnel ovens, plants and equipment for the production of comfits, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, és Élelmezés - gépek és berendezések. Székhelye Antalya, Törökország.

 7. BW PROCESTECHNIEK

  Belgium

  A BW PROCESTECHNIEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök tésztagyártásra, Gépek és eszközök tésztagyártásra, automatic industrial processes, beer-house, és Production lines and systems. Székhelye Lier, Belgium.

 8. NUOVA EUROMEC

  Olaszország

  A NUOVA EUROMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is candy production systems and equipment, confectionery, és feeds for rabbits. Székhelye Martinengo (bg), Olaszország.

 1. WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR

  Németország

  A WSTEC ANDREAS WULF + OLAF STEINKE GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Wiehl, Németország.

 2. CHOCOTECH GMBH

  Németország

  A CHOCOTECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Evőeszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Székhelye Wernigerode, Németország.

 3. BM BERLINER MASCHINEN GMBH

  Németország

  A BM BERLINER MASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate egg production systems and equipment, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, és cocoa production equipment. Székhelye Berlin, Németország.

 4. DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A DMH MASCHINENHANDEL DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, és Konzervipar - gépek és eszközök. Székhelye Forchheim, Németország.

 5. L TRANS SERVICE

  Ukrajna

  A L TRANS SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmezés - gépek és berendezések, Visable supports the Ukrainian companies, food industry, pastry-making equipment, Élelmezés - gépek és berendezések, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Kremenchuk, Ukrajna.

 6. ALPER MAKINA

  Törökország

  A ALPER MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, Gépek és eszközök édességgyártásra, chocolate production equipment, Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések, és Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Ikitelli, Törökország.

 7. ESTEVE SAS

  Franciaország

  A ESTEVE SAS, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, és Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Rians, Franciaország.

 8. EMPIRE OF METALS LTD

  Ukrajna

  A EMPIRE OF METALS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Visable supports the Ukrainian companies, Gépek és eszközök édességgyártásra, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 9. JONGERIUS INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A JONGERIUS INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök édességgyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bakery. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 10. ECOMEC BELGIUM

  Belgium

  A ECOMEC BELGIUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök édességgyártásra. Székhelye Braine L' Alleud, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Gépek és eszközök édességgyártásra - Import export

Találatok száma

28 019 Vállalat