• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gázolaj

A keresés eredménye

Gázolaj - Import export

 1. COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kerozin, Fűtés - berendezések és készülékek, Gázolaj, Kerozin, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Penwortham, Egyesült Királyság.

 2. JSC MOZYR OIL REFINERY

  Belorusszia

  A JSC MOZYR OIL REFINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázok és aeroszolok, Fűtőolaj, Gázok és aeroszolok, Fűtőolaj, liquefied gases, és diesel fuel. Székhelye Mozyr-11, Gomel Region, Belorusszia.

 3. FREEDOM GLOBAL TRADE LTD

  Ukrajna

  A FREEDOM GLOBAL TRADE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek, és Acélok és fémek. Székhelye Odessa, Ukrajna.

 4. AL BIOSERVICES

  Egyesült Királyság

  A AL BIOSERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gázolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biodiesel. Székhelye Bury, Lancs, Egyesült Királyság.

 5. MOZYR OIL REFINERY JSC

  Belorusszia

  A MOZYR OIL REFINERY JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázok és aeroszolok, Fűtőolaj, liquefied gases, Gázok és aeroszolok, diesel fuel, és Fűtőolaj. Székhelye Mozyr-11, Gomel Region, Belorusszia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CODISOIL S.A.

  Spanyolország

  A CODISOIL S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gázolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítás, ipari, waste management, és Tisztítás, ipari. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. ORBIS MERCATUS

  Hollandia

  A ORBIS MERCATUS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gázolaj. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 3. OELHELD GMBH

  Németország

  A OELHELD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázolaj, Kenőanyagok, Kenőolajok, Autó-kenőanyagok, Gázolaj, Kenőanyagok, Kenőolajok, és Autó-kenőanyagok. Székhelye Stuttgart, Németország.

 4. FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gáz - termelés és ellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénszármazékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, Szénszármazékok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Benzin - üzemanyagok, és Gázolaj. Székhelye Langenburg, Németország.

 5. WAGNER-SPEZIALSCHMIERSTOFFE GMBH & CO. KG

  Németország

  A WAGNER-SPEZIALSCHMIERSTOFFE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fűtőolaj, Gázolaj, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fűtőolaj, Gázolaj, és Kenőanyagok. Székhelye Wechingen, Németország.

 1. MINERALÖLHANDEL BERNHARD SCHMEDES E.K.

  Németország

  A MINERALÖLHANDEL BERNHARD SCHMEDES E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Kenőanyagok, Kőolaj- és földgázkitermelés, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, és Kenőanyagok. Székhelye Waltrop, Németország.

 2. EXCLUSIVAS BAYMAR SA

  Spanyolország

  A EXCLUSIVAS BAYMAR SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gázolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diesel distribution. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 1. KOMPRESSOL-OEL VERKAUFS GMBH

  Németország

  A KOMPRESSOL-OEL VERKAUFS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Kőolaj- és földgázkitermelés, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Gázolaj. Székhelye Köln, Németország.

 2. HENRI HOTZ AG

  Svájc

  A HENRI HOTZ AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Dübendorf, Svájc.

 3. ING. ROMAN KAUBEK SCHMIERMITTEL

  Ausztria

  A ING. ROMAN KAUBEK SCHMIERMITTEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Kenőanyagok, Kenőolajok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Kenőanyagok, és Kenőolajok. Székhelye Neunkirchen, Ausztria.

 4. LIQUID-SOLUTION GMBH

  Svájc

  A LIQUID-SOLUTION GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Kenőanyagok, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, és Kenőanyagok. Székhelye Root, Svájc.

 5. PFLIPSEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A PFLIPSEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, és Kenőanyagok. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 6. TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG

  Németország

  A TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Hamburg, Németország.

 7. ARTHUR WICHELHAUS

  Németország

  A ARTHUR WICHELHAUS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőolaj, Gázolaj, Kenőanyagok, Közúti szállítás, Fűtőolaj, Gázolaj, Kenőanyagok, és Közúti szállítás. Székhelye Wuppertal, Németország.

 8. HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE

  Németország

  A HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Friedberg, Németország.

 1. ANKO INDUSTRY SERVICE GMBH

  Németország

  A ANKO INDUSTRY SERVICE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Kőolaj- és földgázkitermelés, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Gázolaj. Székhelye Laatzen, Németország.

 2. GRENACHER MAZOUT SA

  Svájc

  A GRENACHER MAZOUT SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Kőolaj- és földgázkitermelés, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Kőolaj- és földgázkitermelés, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Gázolaj. Székhelye St-Blaise, Svájc.

 3. LBI LUELSDORF BUEFFOR INDUSTRIEKOMPONENTEN GMBH

  Németország

  A LBI LUELSDORF BUEFFOR INDUSTRIEKOMPONENTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Kenőanyagok, Kenőzsírok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Kenőanyagok, és Kenőzsírok. Székhelye Dirmstein, Németország.

 4. BK BENZIN-KONTOR AG

  Németország

  A BK BENZIN-KONTOR AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fűtőolaj, Gázolaj, Kőolaj- és földgázkitermelés, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fűtőolaj, és Gázolaj. Székhelye Herrsching, Németország.

 5. CMV MINERALÖLVERTRIEB GMBH

  Németország

  A CMV MINERALÖLVERTRIEB GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fűtőolaj, Gázolaj, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fűtőolaj, Gázolaj, és Kenőanyagok. Székhelye Limbach-Oberfrohna, Németország.

 6. LABOR

  Belgium

  A LABOR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gázolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőolaj, Fűtőolaj, heating oil, és heating fuel. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 7. OT ENERGIE GMBH

  Németország

  A OT ENERGIE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Kenőanyagok, Kőolaj- és földgázkitermelés, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, és Kenőanyagok. Székhelye Berlin, Németország.

 8. KP SCHMIERSTOFFE GMBH

  Németország

  A KP SCHMIERSTOFFE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Kenőanyagok, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, és Kenőanyagok. Székhelye Viersen, Németország.

 9. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Portugália

  A MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Abroncsok és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autó-kenőanyagok, Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Autó-kenőanyagok, Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, és Tüzelőanyagok, folyékony. Székhelye Campo Vlg, Portugália.

 10. SERVUS EUROPA GMBH & CO KG

  Ausztria

  A SERVUS EUROPA GMBH & CO KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Benzin - üzemanyagok, Fűtőolaj, Gázolaj, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Benzin - üzemanyagok, Fűtőolaj, és Gázolaj. Székhelye Wals, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes