• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • gázhűtőszerek

A keresés eredménye

Gázhűtőszerek - Import export

 1. LEMVIG GAS DISTRIBUTION A/S

  Dánia

  Verified by europages badge

  LEMVIG GASTRIBUTION A/S is a Danish gas distributor established as a single bottling unit that provides clean & portable fuel solutions. Thanks to the quality of our products and services, we have experienced a meteoric rise to our current position as the leading LPG & Industrial Gas solution provider spread across the globe. Unrivaled & Unique Blend: LEMVIG GASTRIBUTION A/S is the ONLY Company that offers a one-stop solution for all types of Gases, Chemicals, and Engineering solutions with an integrated business model. Among our broad portfolio, LEMVIG GASTRIBUTION A/S distributes Bulk Liquids, Cylinders, ISO Tanks, etc. Today LEMVIG GASTRIBUTION A/S is strategically located in different parts of the world to serve its broad base of customers. We serve millions of customers annually with an extensive infrastructure comprising massive storage capacity in LPG & Cryogenics, Filling Plants, and a Distribution fleet of 100+ trucks for bulk and packages gases. Access our website and find the best solution for your company!

 2. WT WÄRMEAUSTAUSCH TECHNOLOGIEN AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A WT WÄRMEAUSTAUSCH TECHNOLOGIEN AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Gázhűtőszerek. Székhelye Giffers, Svájc.

 3. KSK KUHLMANN SYSTEM KÜHLTECHNIK GMBH

  Németország

  A KSK KUHLMANN SYSTEM KÜHLTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázhűtőszerek. Székhelye Haltern Am See, Németország.

 4. TIARA DEVELOPMENT, S.R.O.

  Szlovákia

  A TIARA DEVELOPMENT, S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gázhűtőszerek. Székhelye Košice, Szlovákia.

 5. REFRIGERANTGF

  Spanyolország

  A REFRIGERANTGF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gázhűtőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial refrigeration, és gas and liquid coolants for refrigerated equipment and systems. Székhelye Arenys De Mar, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INTERNATIONAL GAS & SERVICES

  Belgium

  A INTERNATIONAL GAS & SERVICES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Folyékony gázok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, Gázhűtőszerek, Valves, gas pressure regulators, és technical industrial gas. Székhelye Willebroek, Belgium.

 2. AGA A/S

  Dánia

  A AGA A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomógáz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi gázok, Gázok és aeroszolok, Gázhűtőszerek, Bután, Egészségügyi gázok, Gázok és aeroszolok, Gázhűtőszerek, és Bután. Székhelye Koebenhavn S, Dánia.

 3. ENKOTHERM GMBH

  Németország

  A ENKOTHERM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Hőcserélők, Gőzturbinák, Gázhűtőszerek, Rozsdamentes kazánok, Hőcserélők, Gőzturbinák, és Gázhűtőszerek. Székhelye Merkendorf, Németország.

 4. PUGLIA OXYGEN SRLS

  Olaszország

  A PUGLIA OXYGEN SRLS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gáz - termelés és ellátás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, pure industrial gas, gas and liquid coolants for refrigerated equipment and systems, Gázhűtőszerek, és ultra-pure gas. Székhelye Manfredonia, Olaszország.

 5. CARBO GLACONS EXPRESS

  Franciaország

  A CARBO GLACONS EXPRESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázhűtőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bags of ice cubes, ice shards, és food gases. Székhelye La Crau, Franciaország.

 1. REFRIGERANT GF

  Spanyolország

  A REFRIGERANT GF, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gázhűtőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial refrigeration, systems and equipment for the production of chewing gum, és automation boards for refrigeration plants. Székhelye Arenys De Mar, Spanyolország.

 2. DONGGUAN SKYTECK MACHINERY CO.,LTD.

  Kína

  A DONGGUAN SKYTECK MACHINERY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázhűtőszerek. Székhelye Dongguan, Kína.

 1. SYNTHESIS CHIMICA SRL

  Olaszország

  A SYNTHESIS CHIMICA SRL, tevékenységi ágazata Propángáz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, technical gases, és Gázhűtőszerek. Székhelye Bianconese di Fontevivo (PR), Olaszország.

 2. LINDE SOGAS, LDA.

  Portugália

  A LINDE SOGAS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyékony propángáz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, Gázok és aeroszolok, Egészségügyi gázok, Gázhűtőszerek, Gázok és aeroszolok, és Egészségügyi gázok. Székhelye Lisboa, Portugália.

 3. ANTONDAN SL

  Spanyolország

  A ANTONDAN SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gázhűtőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is buying and selling commercial properties, és refrigeration equipment and plant accessories, parts and components. Székhelye Riudoms, Spanyolország.

 4. GEA LYOPHIL GMBH

  Németország

  A GEA LYOPHIL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, és Gázhűtőszerek. Székhelye Hürth, Németország.

 5. ENDÜSTRIYEL SOGUTUCU GAZ

  Törökország

  A ENDÜSTRIYEL SOGUTUCU GAZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gázhűtőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Production and distribution of industrial gas. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 6. TOTAL PROCESS COOLING LTD

  Egyesült Királyság

  A TOTAL PROCESS COOLING LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, és Gázhűtőszerek. Székhelye Solihull, Egyesült Királyság.

 7. UNIRAIA-SOCIEDADE DE DISTRIBUICAO DE BEBIDAS DA RAIA, LDA

  Portugália

  A UNIRAIA-SOCIEDADE DE DISTRIBUICAO DE BEBIDAS DA RAIA, LDA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, Sör, Gázhűtőszerek, és Sör. Székhelye Aldeia De Santo António, Portugália.

 8. EXHI FRIO, C.A.

  Venezuela

  A EXHI FRIO, C.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gázhűtőszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Refrigerants, gas. Székhelye Santa Cruz, Venezuela.

 1. FREOLITUS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litvánia

  A FREOLITUS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, és Gázhűtőszerek. Székhelye Kaunas, Litvánia.

 2. SUMOLIS - COMPANHIA INDUSTRIAL DE FRUTAS E BEBIDAS, S.A.

  Portugália

  A SUMOLIS - COMPANHIA INDUSTRIAL DE FRUTAS E BEBIDAS, S.A., tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, és Gázhűtőszerek. Székhelye Carnaxide, Portugália.

 3. TECHNOMIX FOREIGN AND HOME TRADING LTD.

  Magyarország

  A TECHNOMIX FOREIGN AND HOME TRADING LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, és Gázhűtőszerek. Székhelye Budapest, Magyarország.

 4. GEA IBERICA SA

  Spanyolország

  A GEA IBERICA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gázok és aeroszolok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázhűtőszerek, és Gázhűtőszerek. Székhelye Igorre, Spanyolország.

 5. FRIGOGAZ IPARI ES KFT

  Magyarország

 6. E.A.A. - REFRIGERANTES E SUMOS, S.A.

  Portugália

 7. EMPRESA DE CERVEJAS DA MADEIRA, LDA.

  Portugália

 8. MODINE HUNGARIA KFT.

  Magyarország

 9. SOCIEDADE DE REFRIGERANTES BAIA, LDA.

  Portugália