• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • futódaruk

A keresés eredménye

Futódaruk - Import export

 1. TAWI

  Svédország

  Verified by europages badge

  Piab’s Lifting Automation Division provides complete solutions for safe and ergonomic lifting under the brand TAWI. For decades, TAWI lifting equipment has improved efficiency and employee health in businesses worldwide. Swedish quality and innovation have been the heart and soul of TAWI from the very start. We offer a wide selection of lifting solutions for everything from food manufacturing to wood industry. Our lifting equipment handles everything from boxes and sacks to cheese and windshields. We turn, tilt and rotate heavy barrels, large panels and more. Our solutions include vacuum lifters, lifting trolleys, hoists, crane systems and mobile lifters. Our products are ergonomically designed to reduce the strain on backs, knees and shoulders and at the same time create safer and more efficient handling of goods. With TAWI products it is easy to lift, move, tilt and rotate loads in all kinds of environments. Improved ergonomics and increased efficiency also contribute to reduced costs for our clients. We are proud to be the most complete supplier of lifting solutions. Proud that an increasing number of companies rely on TAWI equipment to ensure an efficient and safe business. When you choose TAWI, you can be sure that you will get a solution that is 100% TAWI; from design, through production, to installation and service you will find our own staff doing their very best to meet your needs.

 2. DEWINCH CRANE SYSTEMS

  Törökország

  A DEWINCH CRANE SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Daruk és fali futódaruk, gantry cranes, overhead travelling crane, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, és Daruk és fali futódaruk. Székhelye Konya, Törökország.

 3. DINAMIK VINÇ LTD

  Törökország

  A DINAMIK VINÇ LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Híddaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futódaruk, trolley, Futódaruk, és Electric crane trolleys. Székhelye Konya, Törökország.

 4. REYTES VINÇ SISTEMLERI

  Törökország

  A REYTES VINÇ SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Daruk és fali futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futódaruk, anti-explosion bridge cranes, jib cranes, overhead cranes for lifting merchandise, és Futódaruk. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. PROMMASHMETAL LTD

  Ukrajna

  A PROMMASHMETAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, metal warping, és Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Kiev, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INSEM-ATMOS D.O.O.

  Szlovénia

  A INSEM-ATMOS D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is overhead travelling crane, goods lifting equipment, chain hoists, és special cranes. Székhelye Hoce, Szlovénia.

 2. CABAT MACHINE HOIST-CRANE CO.

  Törökország

  A CABAT MACHINE HOIST-CRANE CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chain hoists, és bridge cranes. Székhelye Kayseri, Törökország.

 3. RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tower cranes, és construction of industrial chimneys. Székhelye Konya, Törökország.

 4. ERKUSLAR A.S.

  Törökország

  A ERKUSLAR A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. TILDONK CONSTRUCT COMPANY EUROPE

  Belgium

  A TILDONK CONSTRUCT COMPANY EUROPE, tevékenységi ágazata Üveg, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karbantartó vállalatok, ipari, Futódaruk, Karbantartó vállalatok, ipari, és Futódaruk. Székhelye Falisolle, Belgium.

 1. HASANIUM GLOBAL DIS TICARET LOJISTIK LTD. STI.

  Törökország

  A HASANIUM GLOBAL DIS TICARET LOJISTIK LTD. STI., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is overhead cranes for lifting merchandise, és gantry cranes. Székhelye Konya, Törökország.

 2. INDPROX

  Amerikai Egyesült Államok

  A INDPROX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hidraulikus berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futódaruk, Teherfelvonók és felvonók, építkezéshez, Electric chain hoists, Futódaruk, és Teherfelvonók és felvonók, építkezéshez. Székhelye San Diego, Amerikai Egyesült Államok.

 1. THISTLE MARINE LTD

  Egyesült Királyság

  A THISTLE MARINE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Híddaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futódaruk, crane construction, Port cranes, Futódaruk, és marine cranes. Székhelye Peterhead, Egyesült Királyság.

 2. TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Derrick-daruk, Futódaruk, Derrick-daruk, és Futódaruk. Székhelye Istanbul/tuzla, Törökország.

 3. MONORAY VINÇ SISTEMLERI

  Törökország

  A MONORAY VINÇ SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bridge cranes. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. ZINCIRLI VINÇ SISTEMLERI

  Törökország

  A ZINCIRLI VINÇ SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 5. OZFATIHLER CRANE LTD.

  Törökország

  A OZFATIHLER CRANE LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gantry cranes, és spare parts for cranes. Székhelye Konya, Törökország.

 6. STAN INVEST HOLDING

  Ukrajna

  A STAN INVEST HOLDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heavy metal structural work products. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 7. ELLINIKI TECHNIKI S.A.

  Görögország

  A ELLINIKI TECHNIKI S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is winch, és goods lifting overhead crane parts and accessories. Székhelye Mandra, Görögország.

 8. KELLER & KALMBACH FÖRDERTECHNIK GMBH - KRANE - DEMAG- KRANBAHNEN

  Németország

  A KELLER & KALMBACH FÖRDERTECHNIK GMBH - KRANE - DEMAG- KRANBAHNEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Híddaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futódaruk, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, crane repairs, crane construction, Futódaruk, és Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok. Székhelye Grafing Bei München, Németország.

 1. HALATLI VINC SISTEMLERI

  Törökország

  A HALATLI VINC SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 2. ELEKTRIKLI VINÇ

  Törökország

  A ELEKTRIKLI VINÇ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 3. EUROCRANE CO., LTD.

  Kína

  A EUROCRANE CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is overhead travelling crane, és goods lifting windlasses. Székhelye Suzhou, Kína.

 4. CMAK CRANE SYSTEMS

  Törökország

  A CMAK CRANE SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is jib cranes. Székhelye Sakarya, Törökország.

 5. SEHA CRANE MANUFACTURING

  Törökország

  A SEHA CRANE MANUFACTURING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Székhelye Tekirdag, Törökország.

 6. VIHORLAT S.R.O SNINA

  Szlovákia

  A VIHORLAT S.R.O SNINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Időbélyegzőórák, parkolóórák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futódaruk, Présöntőformák, Ipari épületépítés, Futódaruk, Présöntőformák, és Ipari épületépítés. Székhelye Snina , Szlovákia.

 7. DEMAG CRANES & COMPONENTS,SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A DEMAG CRANES & COMPONENTS,SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mágneses felszerelések, Futódaruk, Emelőszerkezetek, Daruk és fali futódaruk, Mágneses felszerelések, Futódaruk, Emelőszerkezetek, és Daruk és fali futódaruk. Székhelye Slaný, Cseh Köztársaság.

 8. HBC-RADIOMATIC, CZ S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A HBC-RADIOMATIC, CZ S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Futódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Daruk és fali futódaruk, Emelőszerkezetek, Építőipari gépek, Daruk és fali futódaruk, Emelőszerkezetek, és Építőipari gépek. Székhelye Brno , Cseh Köztársaság.

 9. JORD SPOL. S R.O.

  Szlovákia

  A JORD SPOL. S R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futódaruk, Emelőszerkezetek, Építőipari gépek, Futódaruk, Emelőszerkezetek, és Építőipari gépek. Székhelye Komárno , Szlovákia.

 10. ELEKTRIKLI VINÇLER

  Törökország

  A ELEKTRIKLI VINÇLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Futódaruk. Székhelye Kocaeli, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Futódaruk - Import export

Találatok száma

1 169 Vállalat