• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • friss tej

A keresés eredménye

Friss tej - Import export

 1. AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari termékek, goats' cheeses, fresh organic milk, Tejipari termékek, és organic yogurt. Székhelye Montelibretti, Olaszország.

 2. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Olaszország

  A LATTERIA SOCIALE NUOVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejföl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, friss tej, Tejipari termékek, Sajt, Tej, friss tej, Tejipari termékek, és Sajt. Székhelye Bibbiano, Olaszország.

 3. LAITNAA

  Franciaország

  A LAITNAA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is friss tej, friss tej, és agricultural cooperative. Székhelye La Capelle En Thiérache, Franciaország.

 4. BASTIDARRA

  Franciaország

  A BASTIDARRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is yoghurt, yoghurt manufacture, és dairies. Székhelye Bardos, Franciaország.

 5. DIANO LATTE S.R.L

  Olaszország

  A DIANO LATTE S.R.L, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is friss tej, milk - distribution, Cow's milk, friss tej, és Feed tanks. Székhelye Sassano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ROYAL BENGAL GMBH

  Németország

  A ROYAL BENGAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is friss tej, edible oils and fats, sunflower oil, és friss tej. Székhelye Freiburg, Németország.

 2. SMART SEARCH

  Írország

  A SMART SEARCH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata friss tej. Székhelye Ballybane/galway, Írország.

 3. DUYGU SÜT

  Törökország

  A DUYGU SÜT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is goats' cheeses, Goat's milk, és whole milk. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Szlovénia

  A LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, friss tej, Fagylalt és parfé, Tej, friss tej, és Fagylalt és parfé. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 5. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Törökország

  A GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is friss tej, Tejtermékek, Milking machines, friss tej, és Tejtermékek. Székhelye Konya, Törökország.

 1. MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L.

  Olaszország

  A MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Cesena, Olaszország.

 2. CAGLIFICIO CLERICI S.P.A.

  Olaszország

  A CAGLIFICIO CLERICI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Cadorago, Olaszország.

 1. TOBALDO S.R.L.

  Olaszország

  A TOBALDO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Rovolon, Olaszország.

 2. CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S.

  Olaszország

  A CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S., tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Treviso, Olaszország.

 3. ALIMCO FIN S.R.L.

  Olaszország

  A ALIMCO FIN S.R.L., tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye BOLZANO, Olaszország.

 4. CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A.

  Olaszország

  A CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajt, friss tej, Sajt, és friss tej. Székhelye Torino, Olaszország.

 5. I.M.A. S.R.L.

  Olaszország

  A I.M.A. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Pignataro Maggiore, Olaszország.

 6. CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L.

  Olaszország

  A CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Soncino, Olaszország.

 7. LAZIOLATTE S.R.L.

  Olaszország

  A LAZIOLATTE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Alatri, Olaszország.

 8. REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI

  Olaszország

  A REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajt, friss tej, Sajt, és friss tej. Székhelye Genova, Olaszország.

 1. C.LA.R. S.R.L.

  Olaszország

  A C.LA.R. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajt, friss tej, Sajt, és friss tej. Székhelye Rieti, Olaszország.

 2. CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A.

  Olaszország

  A CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Zelo Buon Persico, Olaszország.

 3. CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A.

  Olaszország

  A CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Brescia, Olaszország.

 4. CENTRO LATTE S.R.L.

  Olaszország

  A CENTRO LATTE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Lugo, Olaszország.

 5. PARMALAT S.P.A.

  Olaszország

  A PARMALAT S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtő- és izotermkocsik, közúti szállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is friss tej, Tej, friss tej, és Tej. Székhelye Catania, Olaszország.

 6. BE.NI. S.P.A.

  Olaszország

  A BE.NI. S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajt, friss tej, Sajt, és friss tej. Székhelye Tribano, Olaszország.

 7. ASSOCIAZIONE INTERPROVINCIALE PASTORI SARDI

  Olaszország

  A ASSOCIAZIONE INTERPROVINCIALE PASTORI SARDI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Sanluri, Olaszország.

 8. RINASCITA DI OLIENA

  Olaszország

  A RINASCITA DI OLIENA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Oliena, Olaszország.

 9. CASEIFICIO STAIANO S.A.S. DI STAIANO LUIGI & C.

  Olaszország

  A CASEIFICIO STAIANO S.A.S. DI STAIANO LUIGI & C., tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Castellammare Di Stabia, Olaszország.

 10. FINSOLE S.P.A.

  Olaszország

  A FINSOLE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata friss tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejpor és sűrített tej, Tej, és Tejpor és sűrített tej. Székhelye Aci Castello, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: