• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • friss pulyka

A keresés eredménye

Friss pulyka - Import export

 1. TURCO TRAVEL

  Törökország

  A TURCO TRAVEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Irodák, utazási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss pulyka, és Friss pulyka. Székhelye Aydin, Törökország.

 2. PROCAVI SL

  Spanyolország

  A PROCAVI SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss pulyka. Székhelye Marchena, Spanyolország.

 3. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

  Lengyelország

  A POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss pulyka. Székhelye Chybie, Lengyelország.

 4. KRUTA IMPORT S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A KRUTA IMPORT S.R.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Friss pulyka. Székhelye Prague, Cseh Köztársaság.

 5. DESTAN FOOD

  Törökország

  A DESTAN FOOD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss pulyka, chicken, wafers, Friss pulyka, és chocolates. Székhelye Maltepe, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GOLDEN CHICKEN

  Németország

  A GOLDEN CHICKEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss pulyka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és húsáruk, mélyhűtött, és Hús és húsáruk, mélyhűtött. Székhelye Selm, Németország.

 2. PW DAREX

  Lengyelország

  A PW DAREX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss pulyka. Székhelye Babimost, Lengyelország.

 3. TURKA ESTHETIC

  Törökország

  A TURKA ESTHETIC, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Friss pulyka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is advertising and marketing trade associations. Székhelye Beyoglu, Törökország.

 4. FARM FRESH (HATCHERY)

  Egyesült Királyság

  A FARM FRESH (HATCHERY), tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Preston, Egyesült Királyság.

 5. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Egyesült Királyság

  A DEVONSHIRE POULTRY LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Honiton, Egyesült Királyság.

 1. W J CHILCOTT & CO

  Egyesült Királyság

  A W J CHILCOTT & CO, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Dorchester, Egyesült Királyság.

 2. GÜVERCIN YAPI

  Törökország

  A GÜVERCIN YAPI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Friss pulyka. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 1. CROWN CHICKEN LTD

  Egyesült Királyság

  A CROWN CHICKEN LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Diss, Egyesült Királyság.

 2. Z.P.M. MAXPOL

  Lengyelország

  A Z.P.M. MAXPOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss pulyka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is turkey meat. Székhelye Kuźnia Raciborska, Lengyelország.

 3. T SOANES & SON LTD

  Egyesült Királyság

  A T SOANES & SON LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Driffield, Egyesült Királyság.

 4. G & J BARRON

  Egyesült Királyság

  A G & J BARRON, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Colchester, Egyesült Királyság.

 5. BARON TURKEYS

  Egyesült Királyság

  A BARON TURKEYS, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Warrington, Egyesült Királyság.

 6. GREAT GROVE POULTRY

  Egyesült Királyság

  A GREAT GROVE POULTRY, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Attleborough, Egyesült Királyság.

 7. THE ARK

  Egyesült Királyság

  A THE ARK, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Norwich, Egyesült Királyság.

 8. J SHEFFIELD

  Egyesült Királyság

  A J SHEFFIELD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Heathfield, Egyesült Királyság.

 1. PASTURES FARM

  Egyesült Királyság

  A PASTURES FARM, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Northampton, Egyesült Királyság.

 2. ST. BRIDES POULTRY

  Egyesült Királyság

  A ST. BRIDES POULTRY, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Strathaven, Egyesült Királyság.

 3. BARN FARM

  Egyesült Királyság

  A BARN FARM, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Waterlooville, Egyesült Királyság.

 4. ADLINGTON LTD

  Egyesült Királyság

  A ADLINGTON LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Coventry, Egyesült Királyság.

 5. THE ARK CHICKEN CO

  Egyesült Királyság

  A THE ARK CHICKEN CO, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Exeter, Egyesült Királyság.

 6. SPRINGFIELD POULTRY

  Egyesült Királyság

  A SPRINGFIELD POULTRY, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Leominster, Egyesült Királyság.

 7. GARTMORN FARM

  Egyesült Királyság

  A GARTMORN FARM, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Alloa, Egyesült Királyság.

 8. GOODMANS GEESE

  Egyesült Királyság

  A GOODMANS GEESE, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Worcester, Egyesült Királyság.

 9. MILFORD FARM LTD

  Egyesült Királyság

  A MILFORD FARM LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Leeds, Egyesült Királyság.

 10. MARTOCK FARMS

  Egyesült Királyság

  A MARTOCK FARMS, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Martock, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes