• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • friss nyúl

A keresés eredménye

Friss nyúl - Import export

 1. SKY-AGRICULTURE

  Törökország

  A SKY-AGRICULTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Székhelye istanbul, Törökország.

 2. PENTACOELHO SA

  Portugália

  A PENTACOELHO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen rabbit. Székhelye Bombarral, Portugália.

 3. VERATAVŞAN

  Törökország

  A VERATAVŞAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, frozen rabbit, rabbit-breeding, systems and equipment for rabbit breeding, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. TAVET TAVŞAN

  Törökország

  A TAVET TAVŞAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Székhelye Kayseri, Törökország.

 5. TAVSUN TAVŞAN

  Törökország

  A TAVSUN TAVŞAN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh rabbit meat, frozen rabbit, rabbit meat, és rabbit-breeding. Székhelye Adana, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COGAL

  Spanyolország

  A COGAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh rabbit meat, frozen rabbit, és rabbit meat. Székhelye Pontevedra, Spanyolország.

 2. LONKI

  Belgium

  A LONKI, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rabbit meat, és fresh rabbit meat. Székhelye Temse, Belgium.

 3. PLUDIS

  Belgium

  A PLUDIS, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss nyúl, Friss csirke és tyúk, Friss nyúl, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Bree, Belgium.

 4. GEORGIADIS RABBIT FARM

  Görögország

  A GEORGIADIS RABBIT FARM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rabbit-breeding, és rabbit meat. Székhelye AGIOS ATHANASIOS-THESALONIKI, Görögország.

 5. FPUH AMCIU

  Lengyelország

  A FPUH AMCIU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rabbit meat, és fresh rabbit meat. Székhelye Liszki, Lengyelország.

 1. VAN ASSCHE

  Belgium

  A VAN ASSCHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butchery. Székhelye Deinze, Belgium.

 2. KROLIKOFF, LTD.

  Ukrajna

  A KROLIKOFF, LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rabbit-breeding, és rabbit meat. Székhelye Cherkassy Region, Yvanky Village, Lenina Str., 1b, Ukrajna.

 1. GNISSEKO FARM

  Kamerun

  A GNISSEKO FARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh rabbit meat. Székhelye Douala, Kamerun.

 2. OLIVIA LTD.

  Magyarország

  A OLIVIA LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Székhelye Lajosmizse, Magyarország.

 3. LE LAPIN D'ARTOIS

  Franciaország

  A LE LAPIN D'ARTOIS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss nyúl, és Friss nyúl. Székhelye Lillers, Franciaország.

 4. BON SERVICE S.R.L.

  Olaszország

 5. COQ DES PRES

  Belgium

  Verified by europages badge

  A COQ DES PRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss csirke és tyúk, Darabolt hús és friss baromfi, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Tojás, chicken pate, organic chickens, vol au vent, chicken roasts, és Rillettes. Székhelye Fernelmont, Belgium.

 6. AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO

  Olaszország

  A AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Rivarolo Mantovano, Olaszország.

 7. AFIYET HANDELS GMBH

  Németország

  A AFIYET HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, és Belső részek. Székhelye Hamburg, Németország.

 8. ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA

  Olaszország

  A ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Credaro, Olaszország.

 1. FÜSS GMBH GASTRO SERVICE

  Németország

  A FÜSS GMBH GASTRO SERVICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, és Belső részek. Székhelye Immenstadt, Németország.

 2. PAVESELLO S.R.L.

  Olaszország

  A PAVESELLO S.R.L., tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Pinarolo Po, Olaszország.

 3. BUVENS

  Belgium

  A BUVENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Hús és hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Hús és hentesáru. Székhelye Diest, Belgium.

 4. ALPEX GMBH

  Ausztria

  A ALPEX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, és Belső részek. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. POLLO CASTELLANO DI GAMBA IDO & C. ( S.N.C. )

  Olaszország

 6. LES VOLAILLES MIERAL

  Franciaország

  A LES VOLAILLES MIERAL, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Montrevel En Bresse, Franciaország.

 7. SAS VOLVICO

  Franciaország

  A SAS VOLVICO, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feldarabolt hús, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Feldarabolt hús, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Merdrignac, Franciaország.

 8. BO FIORENZO & C. S.N.C.

  Olaszország

 9. AVICOLA ANGA DI ANNA E GABRIELE BELLANO S. N. C.

  Olaszország

 10. S.C.S. S.P.A.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes