• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • friss nyúl

A keresés eredménye

Friss nyúl - Import export

 1. SKY-AGRICULTURE

  Törökország

  A SKY-AGRICULTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Székhelye istanbul, Törökország.

 2. TAVSUN TAVŞAN

  Törökország

  A TAVSUN TAVŞAN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh rabbit meat, frozen rabbit, rabbit meat, és rabbit-breeding. Székhelye Adana, Törökország.

 3. PENTACOELHO SA

  Portugália

  A PENTACOELHO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen rabbit. Székhelye Bombarral, Portugália.

 4. VERATAVŞAN

  Törökország

  A VERATAVŞAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, frozen rabbit, rabbit-breeding, systems and equipment for rabbit breeding, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. TAVET TAVŞAN

  Törökország

  A TAVET TAVŞAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Székhelye Kayseri, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COGAL

  Spanyolország

  A COGAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh rabbit meat, frozen rabbit, és rabbit meat. Székhelye Pontevedra, Spanyolország.

 2. LONKI

  Belgium

  A LONKI, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rabbit meat, és fresh rabbit meat. Székhelye Temse, Belgium.

 3. PLUDIS

  Belgium

  A PLUDIS, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss nyúl, Friss csirke és tyúk, Friss nyúl, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Bree, Belgium.

 4. KROLIKOFF, LTD.

  Ukrajna

  A KROLIKOFF, LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rabbit-breeding, és rabbit meat. Székhelye Cherkassy Region, Yvanky Village, Lenina Str., 1b, Ukrajna.

 5. GEORGIADIS RABBIT FARM

  Görögország

  A GEORGIADIS RABBIT FARM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rabbit-breeding, és rabbit meat. Székhelye AGIOS ATHANASIOS-THESALONIKI, Görögország.

 1. FPUH AMCIU

  Lengyelország

  A FPUH AMCIU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rabbit meat, és fresh rabbit meat. Székhelye Liszki, Lengyelország.

 2. VAN ASSCHE

  Belgium

  A VAN ASSCHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butchery. Székhelye Deinze, Belgium.

 1. OLIVIA LTD.

  Magyarország

  A OLIVIA LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Székhelye Lajosmizse, Magyarország.

 2. GNISSEKO FARM

  Kamerun

  A GNISSEKO FARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss nyúl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh rabbit meat. Székhelye Douala, Kamerun.

 3. LE LAPIN D'ARTOIS

  Franciaország

  A LE LAPIN D'ARTOIS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss nyúl, és Friss nyúl. Székhelye Lillers, Franciaország.

 4. BON SERVICE S.R.L.

  Olaszország

 5. ROSSI MAURO S.R.L.

  Olaszország

 6. TRECCANI ALLEVAMENTO SELVAGGINA

  Olaszország

 7. BIEGI FOODS GMBH

  Németország

  A BIEGI FOODS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, és Belső részek. Székhelye Bad Homburg, Németország.

 8. AZZURRA CARNI S.R.L.

  Olaszország

  A AZZURRA CARNI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Hús és hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, és Hús és hentesáru. Székhelye Caraglio, Olaszország.

 1. ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE

  Olaszország

  A ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Carceri, Olaszország.

 2. RÜTIHOF GEFLÜGEL GMBH

  Svájc

  A RÜTIHOF GEFLÜGEL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tojás, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Tejipari termékek, Tojás, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, és Tejipari termékek. Székhelye Haslen, Svájc.

 3. AXEL HARMSEN

  Németország

  A AXEL HARMSEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Tojás, Darabolt hús és friss baromfi, Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Tojás, és Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Probsteierhagen, Németország.

 4. F.LLI BONATTI DI GUIDO E ORNELLA BONATTI S.N.C.

  Olaszország

 5. AVISCO S.P.A.

  Olaszország

 6. DEPOSITO SEZIONAMENTO PRODOTTI AVICOLI

  Olaszország

  A DEPOSITO SEZIONAMENTO PRODOTTI AVICOLI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, Friss csirke és tyúk, Baromfi, és Friss csirke és tyúk. Székhelye Casalnuovo Di Napoli, Olaszország.

 7. AFIYET HANDELS GMBH

  Németország

  A AFIYET HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hal, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Darabolt hús és friss baromfi, és Belső részek. Székhelye Hamburg, Németország.

 8. SUPER POLLO S.R.L.

  Olaszország

 9. SAS VOLVICO

  Franciaország

  A SAS VOLVICO, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feldarabolt hús, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Feldarabolt hús, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Merdrignac, Franciaország.

 10. WILLI KRUPKE GMBH

  Németország

  A WILLI KRUPKE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Tojás, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Tojás, Darabolt hús és friss baromfi, és Belső részek. Székhelye Bockhorn, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes