• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • friss liba

A keresés eredménye

Friss liba - Import export

 1. KAZCIM

  Törökország

  A KAZCIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss liba. Székhelye Konya, Törökország.

 2. GÜRS KARDEŞLER KANATLI HAYVAN CIFLIGI

  Törökország

  A GÜRS KARDEŞLER KANATLI HAYVAN CIFLIGI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is duck meat, és goose meat. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. M. CLASSEN GÄNSEZUCHT

  Németország

  A M. CLASSEN GÄNSEZUCHT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is geese. Székhelye Bakum, Németország.

 4. BARON TURKEYS

  Egyesült Királyság

  A BARON TURKEYS, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Warrington, Egyesült Királyság.

 5. J SHEFFIELD

  Egyesült Királyság

  A J SHEFFIELD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Heathfield, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ADLINGTON LTD

  Egyesült Királyság

  A ADLINGTON LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Coventry, Egyesült Királyság.

 2. G & J BARRON

  Egyesült Királyság

  A G & J BARRON, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Colchester, Egyesült Királyság.

 3. SPRINGFIELD POULTRY

  Egyesült Királyság

  A SPRINGFIELD POULTRY, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Leominster, Egyesült Királyság.

 4. PASTURES FARM

  Egyesült Királyság

  A PASTURES FARM, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Northampton, Egyesült Királyság.

 5. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Egyesült Királyság

  A DEVONSHIRE POULTRY LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Honiton, Egyesült Királyság.

 1. CROWN CHICKEN LTD

  Egyesült Királyság

  A CROWN CHICKEN LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Diss, Egyesült Királyság.

 2. FARM FRESH (HATCHERY)

  Egyesült Királyság

  A FARM FRESH (HATCHERY), tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Preston, Egyesült Királyság.

 1. T SOANES & SON LTD

  Egyesült Királyság

  A T SOANES & SON LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Driffield, Egyesült Királyság.

 2. MILFORD FARM LTD

  Egyesült Királyság

  A MILFORD FARM LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Leeds, Egyesült Királyság.

 3. BARN FARM

  Egyesült Királyság

  A BARN FARM, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Waterlooville, Egyesült Királyság.

 4. THE ARK

  Egyesült Királyság

  A THE ARK, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Norwich, Egyesült Királyság.

 5. GREAT GROVE POULTRY

  Egyesült Királyság

  A GREAT GROVE POULTRY, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Attleborough, Egyesült Királyság.

 6. GOODMANS GEESE

  Egyesült Királyság

  A GOODMANS GEESE, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Worcester, Egyesült Királyság.

 7. W J CHILCOTT & CO

  Egyesült Királyság

  A W J CHILCOTT & CO, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Dorchester, Egyesült Királyság.

 8. THE ARK CHICKEN CO

  Egyesült Királyság

  A THE ARK CHICKEN CO, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Exeter, Egyesült Királyság.

 1. GARTMORN FARM

  Egyesült Királyság

  A GARTMORN FARM, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Alloa, Egyesült Királyság.

 2. ST. BRIDES POULTRY

  Egyesült Királyság

  A ST. BRIDES POULTRY, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Strathaven, Egyesült Királyság.

 3. R W MALTBY

  Egyesült Királyság

  A R W MALTBY, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Wellington, Egyesült Királyság.

 4. R GARDNER

  Egyesült Királyság

  A R GARDNER, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Honiton, Egyesült Királyság.

 5. G POTTER & SONS

  Egyesült Királyság

  A G POTTER & SONS, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Thirsk, Egyesült Királyság.

 6. LA COLLINA DELLE OCHE

  Olaszország

  A LA COLLINA DELLE OCHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is goose meat, és goose speck. Székhelye Filottrano, Olaszország.

 7. CRAGG MHOR

  Egyesült Királyság

  A CRAGG MHOR, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Nantwich, Egyesült Királyság.

 8. MARTOCK FARMS

  Egyesült Királyság

  A MARTOCK FARMS, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Martock, Egyesült Királyság.

 9. PW MAINES

  Egyesült Királyság

  A PW MAINES, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Warrington, Egyesült Királyság.

 10. DAWSONS OF SAXILBY LTD

  Egyesült Királyság

  A DAWSONS OF SAXILBY LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Lincoln, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes