• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • friss kacsa

A keresés eredménye

Friss kacsa - Import export

 1. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Törökország

  A AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, és Friss kacsa. Székhelye Adana, Törökország.

 2. DELMOND FOIES GRAS

  Franciaország

  A DELMOND FOIES GRAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Libamáj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss kacsa, duck meat, és Whole block duck foie gras. Székhelye Vezac, Franciaország.

 3. AYDOGDU GROUP

  Törökország

  A AYDOGDU GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss kacsa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és húsáruk, mélyhűtött, foie gras, duck meat, és Hús és húsáruk, mélyhűtött. Székhelye Adana, Törökország.

 4. TAPAT ENVOLTORIOS

  Spanyolország

  A TAPAT ENVOLTORIOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Friss kacsa. Székhelye Cardedeu, Barcelona, Spanyolország.

 5. GOODMANS GEESE

  Egyesült Királyság

  A GOODMANS GEESE, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Worcester, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SPRINGFIELD POULTRY

  Egyesült Királyság

  A SPRINGFIELD POULTRY, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Leominster, Egyesült Királyság.

 2. ST. BRIDES POULTRY

  Egyesült Királyság

  A ST. BRIDES POULTRY, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Strathaven, Egyesült Királyság.

 3. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Egyesült Királyság

  A DEVONSHIRE POULTRY LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Honiton, Egyesült Királyság.

 4. CROWN CHICKEN LTD

  Egyesült Királyság

  A CROWN CHICKEN LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Diss, Egyesült Királyság.

 5. PASTURES FARM

  Egyesült Királyság

  A PASTURES FARM, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Northampton, Egyesült Királyság.

 1. GARTMORN FARM

  Egyesült Királyság

  A GARTMORN FARM, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Alloa, Egyesült Királyság.

 2. J SHEFFIELD

  Egyesült Királyság

  A J SHEFFIELD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Heathfield, Egyesült Királyság.

 1. MILFORD FARM LTD

  Egyesült Királyság

  A MILFORD FARM LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Leeds, Egyesült Királyság.

 2. FARM FRESH (HATCHERY)

  Egyesült Királyság

  A FARM FRESH (HATCHERY), tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Preston, Egyesült Királyság.

 3. GREAT GROVE POULTRY

  Egyesült Királyság

  A GREAT GROVE POULTRY, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Attleborough, Egyesült Királyság.

 4. BARON TURKEYS

  Egyesült Királyság

  A BARON TURKEYS, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Warrington, Egyesült Királyság.

 5. THE ARK

  Egyesült Királyság

  A THE ARK, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Norwich, Egyesült Királyság.

 6. BARN FARM

  Egyesült Királyság

  A BARN FARM, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Waterlooville, Egyesült Királyság.

 7. T SOANES & SON LTD

  Egyesült Királyság

  A T SOANES & SON LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Driffield, Egyesült Királyság.

 8. ADLINGTON LTD

  Egyesült Királyság

  A ADLINGTON LTD, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Coventry, Egyesült Királyság.

 1. W J CHILCOTT & CO

  Egyesült Királyság

  A W J CHILCOTT & CO, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Dorchester, Egyesült Királyság.

 2. G & J BARRON

  Egyesült Királyság

  A G & J BARRON, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Colchester, Egyesült Királyság.

 3. THE ARK CHICKEN CO

  Egyesült Királyság

  A THE ARK CHICKEN CO, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Exeter, Egyesült Királyság.

 4. MARTOCK FARMS

  Egyesült Királyság

  A MARTOCK FARMS, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Martock, Egyesült Királyság.

 5. A K WOODS

  Egyesült Királyság

  A A K WOODS, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Sevenoaks, Egyesült Királyság.

 6. G B DAVIS & CO

  Egyesült Királyság

  A G B DAVIS & CO, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Meifod, Egyesült Királyság.

 7. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

  Franciaország

  A CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, és Friss kacsa. Székhelye Montauban, Franciaország.

 8. LE CANARD EN BOITE

  Franciaország

  A LE CANARD EN BOITE, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, és Friss kacsa. Székhelye Castelnaud De Gratecambe, Franciaország.

 9. PW MAINES

  Egyesült Királyság

  A PW MAINES, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Warrington, Egyesült Királyság.

 10. N HEBDITCH

  Egyesült Királyság

  A N HEBDITCH, tevékenységi ágazata Friss liba. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Friss kacsa, Friss pulyka, Friss kacsa, és Friss pulyka. Székhelye Martock, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes