• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • cooks

A keresés eredménye

Cooks

FranciaországToulouse és Midi-PyrénéesGyártó/termelő
  1. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Franciaország

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  3. SACOR

    Franciaország

    A SACOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, és salami. Székhelye Villefranche De Rouergue, Franciaország.

  4. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Franciaország

    A STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, deli meats, preserved foodstuffs, és Húspástétomok. Székhelye Castres, Franciaország.

  5. DISCOFRA

    Franciaország

    A DISCOFRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dehydrated sauces for institutional restaurants, ready-made dishes and cooking preparations, stewed fruit, és basic food preparations for patisseries. Székhelye Tournefeuille, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. LE CANTONNAIS

    Franciaország

    A LE CANTONNAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is traditional cooking made to order, Asian cookers, és ready-made dishes and cooking preparations. Székhelye Pinsaguel, Franciaország.

  2. CHARCUTERIE COMMENGES

    Franciaország

    A CHARCUTERIE COMMENGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, dressed pork products, és regional salamis. Székhelye Pamiers, Franciaország.

  3. CHARCUTERIE ADER

    Franciaország

    A CHARCUTERIE ADER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, dressed pork products, és items for caterers. Székhelye Trie Sur Baise, Franciaország.

  4. SA SEIGNEURIE & FILS

    Franciaország

    A SA SEIGNEURIE & FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, wholesale of dressed pork products, Húspástétomok, és fresh butchered products. Székhelye Fonsorbes, Franciaország.

  5. MAISON MILHAU

    Franciaország

    A MAISON MILHAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, deli meats, Húspástétomok, és food ingredients for salted meats. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  1. CHARCUTERIE ROUCH

    Franciaország

    A CHARCUTERIE ROUCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Libamáj, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, és Libamáj. Székhelye Foix, Franciaország.

  2. OBERTI

    Franciaország

    A OBERTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, és Sonka. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  1. SAS MICOULEAU

    Franciaország

    A SAS MICOULEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Libamáj, Húspástétomok, Libamáj, és suppliers of cassoulet. Székhelye Beaumont De Lomagne, Franciaország.

  2. RAMOND & FILS

    Franciaország

    A RAMOND & FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Libamáj, Darabolt hús és friss baromfi, suppliers of pre-cooked meals, wines, és Libamáj. Székhelye Caylus, Franciaország.

  3. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Franciaország

    A GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húspástétomok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Libamáj, Hús- és húsárukonzervek, Libamáj, Whole block duck foie gras, és suppliers of pre-cooked meals. Székhelye Tournay, Franciaország.

  4. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Franciaország

    A ETABLISSEMENTS G. BORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, ham, és sausages. Székhelye Plaisance, Franciaország.

  5. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Franciaország

    A SA SALAISONS PYRENEENNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Pácoló eszközök, Sonka, Pácoló eszközök, és mountain ham. Székhelye Ibos, Franciaország.

  6. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Franciaország

    A SA SALAISONS DU LACAUNAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  7. SALAISONS DE L'ADOUR

    Franciaország

    A SALAISONS DE L'ADOUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye LOUEY, Franciaország.

  8. ETABLISSEMENTS CANCE

    Franciaország

    A ETABLISSEMENTS CANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Húskonzervek, és Kolbász- és szalámikonzervek. Székhelye Villeneuve, Franciaország.

  1. LES PRODUCTEURS DU LAURAGAIS

    Franciaország

    A LES PRODUCTEURS DU LAURAGAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Revel, Franciaország.

  2. LE TRIPOUX GASCON

    Franciaország

    A LE TRIPOUX GASCON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye Beaumarches, Franciaország.

  3. CHARCUTERIE DE L'AVEYRON LINARD SARL

    Franciaország

    A CHARCUTERIE DE L'AVEYRON LINARD SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye Lanuéjouls, Franciaország.

  4. SARL FOUR GASSIE FRERES

    Franciaország

    A SARL FOUR GASSIE FRERES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  5. SOC EXPLOIT DES ETS BERGE

    Franciaország

  6. CHARCUTERIE LIESTA

    Franciaország

  7. SAS SALAISONS DU LANDOULET

    Franciaország

  8. SALAISONS DE BENGALI

    Franciaország

  9. MAISON GUINOU

    Franciaország