• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • sausages

A keresés eredménye

Sausages - Gyártó Termelő - Franciaország

FranciaországGyártó/termelő
  1. LA BONNE ÉPICE

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A LA BONNE ÉPICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Élelmiszer - import / export, Kézműipar, Marinade, natural entrails, natural food colouring, halal casings, Fűszerek, és Quality spices. Székhelye Maubeuge, Franciaország.

  2. HENRI RAFFIN

    Franciaország

    A HENRI RAFFIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, salami, raw ham, sausages, és Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye LA ROCHETTE, Franciaország.

  3. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Franciaország

    A ETABLISSEMENTS G. BORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, ham, és sausages. Székhelye Plaisance, Franciaország.

  4. CHARCUTERIE DE LA VALLEE DE LA BRUCHE

    Franciaország

    A CHARCUTERIE DE LA VALLEE DE LA BRUCHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sauerkraut, és sausages. Székhelye Obernai, Franciaország.

  5. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Corsican cured sausage maker, Producer of Corsican cured meats, Producer of Corsican cooked meats, Producer of Corsican specialities, Corsican handcrafted products, Supplier of delicatessen meats from Corsica, Coppa from Corsica, Figatelli sausages from Corsica, és Lonzo fillet from Corsica. Székhelye Sarrola-Carcopino, Franciaország.

  2. PATRIMONIAM

    Franciaország

    A PATRIMONIAM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye Rillieux La Pape, Franciaország.

  3. SALAISONS LABORIE FILS

    Franciaország

    A SALAISONS LABORIE FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, dressed pork products, Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, és Húspástétomok. Székhelye Parlan, Franciaország.

  4. ETS PIERRE OTEIZA

    Franciaország

    A ETS PIERRE OTEIZA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sajt, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, foie gras, és Sajt. Székhelye Les Aldudes, Franciaország.

  5. OBERTI

    Franciaország

    A OBERTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Sonka, Szalámi, kolbász és virsli, és Sonka. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  1. CANTAL SALAISONS TEIL

    Franciaország

    A CANTAL SALAISONS TEIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, és ham export. Székhelye Aurillac Cedex, Franciaország.

  2. MAS SA

    Franciaország

    A MAS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, dressed pork products, ham factories, Húspástétomok, és Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye Le Rouget, Franciaország.

  1. CHARCUTERIE ROUCH

    Franciaország

    A CHARCUTERIE ROUCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Libamáj, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, és Libamáj. Székhelye Foix, Franciaország.

  2. FAVID

    Franciaország

    A FAVID, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye Parthenay, Franciaország.

  3. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Franciaország

    A SA SALAISONS DU LACAUNAIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Lacaune, Franciaország.

  4. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Franciaország

    A SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, és Sonka. Székhelye Saint Amour, Franciaország.

  5. VINCENT TRAITEUR

    Franciaország

    A VINCENT TRAITEUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Colmar, Franciaország.

  6. JPT DISTRIBUTION 66

    Franciaország

    A JPT DISTRIBUTION 66, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye Perpignan, Franciaország.

  7. PRUNIER

    Franciaország

    A PRUNIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, és Húspástétomok. Székhelye Connerre, Franciaország.

  8. FUME DU JURA

    Franciaország

    A FUME DU JURA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, és Szalámi, kolbász és virsli. Székhelye Pont D Hery, Franciaország.

  1. STE D EXPL VIANDE ABAT CONSERV

    Franciaország

  2. MAISON DIDIER

    Franciaország

  3. AOSTE EXPORT

    Franciaország

  4. CHARCUTERIE DEMI GROS GERARD

    Franciaország

  5. CHARCUTERIE ABELLANET

    Franciaország

  6. STE LES JAMBONS DU BOCAGE

    Franciaország

  7. GUILLEMINOT PERE ET FILS

    Franciaország

  8. ETABLISSEMENT M. OGIER

    Franciaország

  9. NORMIVAL SAS

    Franciaország

  10. GROUPE RIVIERE

    Franciaország

    Verified by europages badge

    The Rivière Group which has been firmly rooted in its locality for 3 generations in the South-West of France, concocts and prepares innovative gourmet ready meals, based on traditional French recipes. The recipes are formulated from natural ingredients, without colourants, preservatives or artificial flavourings. The Rivière Group expresses its attachment to the quality of its products and its commitment through its CSR policy across its brands. Maison Rivière showcases the traditional French recipes of south-western prepared meat dishes. Les Mets de Provence brings sunshine to your plate with culinary aids, condiments, aperitif spreads and Provence-flavoured cooked vegetables dishes. Aroma One is the specialist for herb and spice purées in tubes, for practical and flavoursome cooking. Solvia takes your taste buds on their travels and your 5 senses abroad with condiments, sauces and organic cooked vegetables. Our commitments to supply quality products: - Manufactured in France - French-sourced meats and vegetables - Clean label and nutritionally balanced recipes - SME quality labelling and our productions sites (CSR) - Well-functioning production facilities and accreditation by international standards (IFS, BRC, Bio)

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes