• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • beef

A keresés eredménye

Beef - Gyártó Termelő - Franciaország

FranciaországGyártó/termelő
  1. MAISON CONQUET

    Franciaország

    A MAISON CONQUET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butcher's shop, beef, veal, és pork. Székhelye Laguiole, Franciaország.

  2. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

    Franciaország

    A FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beef, Lamb, ritual slaughter, és halal. Székhelye Marseille, Franciaország.

  3. KRILL

    Franciaország

    A KRILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is meats, és beef. Székhelye Brive Cedex, Franciaország.

  4. CORNILLE SAS

    Franciaország

    Verified by europages badge

    Since 2001, CORNILLÉ, an expert in the processing of bovine by-products has been collecting 120, 000 tonnes of raw materials each year in the Grand-Ouest area from its partners, the abattoirs and cutting plants of the French food conglomerates AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) and BIGARD. These by-products are transformed into fats, dehydrated proteins and bone minerals. CORNILLÉ has chosen to respect the hierarchy of uses by favouring the most relevant uses with the highest societal added value for its processes, such as Human Food, Livestock Feed, Pet Food, Oleochemicals, Biofuels and Fertilisers. CORNILLÉ is committed to working with its partners to reduce its carbon footprint and to contribute to a circular economy based on the use of renewable and sustainable resources: • we use renewable resources collected in France and recover 100% of them in biosourced products. • we produce biosourced proteins and fats with a much lower carbon footprint than imported vegetable proteins and oils (soybean, palm oil). • we optimise our energy and water consumption and permanently reduce our environmental impact. For example, we use decarbonated steam derived from the energy recovery of our waste. • For 70% of our heat requirements, as a substitute for fossil fuels, we use the decarbonated steam produced by SAVE.

  5. CHARLES FRÈRES

    Franciaország

    A CHARLES FRÈRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belső részek, és Belső részek. Székhelye L'étrat, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. O'BOUCHER

    Franciaország

    A O'BOUCHER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butcher's shop. Székhelye Saint Brieuc, Franciaország.

  2. CHARAL

    Franciaország

    A CHARAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Székhelye Cholet, Franciaország.

  3. BICHON GL

    Franciaország

    A BICHON GL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marha - Hentesáru, és Marha - Hentesáru. Székhelye Challans, Franciaország.

  4. ORGANIC FOOD

    Franciaország

    A ORGANIC FOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biological meat butchering. Székhelye Mauleon, Franciaország.

  5. LA FERME D OSAANE

    Franciaország

  1. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Franciaország

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  1. JOKO GASTRONOMIE

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A JOKO GASTRONOMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gasztronómia - különlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Kézműipar, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, és dressed game products. Székhelye Lyon, Franciaország.

  2. LA MAISON DES PRODUCTEURS

    Franciaország

    A LA MAISON DES PRODUCTEURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pork, és beef specialties. Székhelye Flamanville, Franciaország.

  3. ENTREPRISE VIANDES ABATTAGES

    Franciaország

    A ENTREPRISE VIANDES ABATTAGES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is meat butchering, butchery, és beef slaughter. Székhelye St Pierre Sur Dives, Franciaország.

  4. METAL OCCITANIE

    Franciaország

    A METAL OCCITANIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and equipment for slaughtering beef cattle. Székhelye Colomiers, Franciaország.