• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • glass cutting

A keresés eredménye

Glass cutting - Franciaország

Franciaország
  1. GROUPE TIV

    Franciaország

    A GROUPE TIV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szigetelőüvegezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is insulating windows, Finishing and transformation of glasswork, és glass cutting. Székhelye Treize Septiers, Franciaország.

  2. MONGIN

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A MONGIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaging and packing, Bagging machine blade, Sealing wheel, Crushing knife, Flat smooth and perforating knife, Punches and dies, Sealer saw blade, Turning blade, és Serrated bagging blade. Székhelye Isle, Franciaország.

  3. BOTTERO FRANCE

    Franciaország

    A BOTTERO FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for glass cutting. Székhelye St Jeannet, Franciaország.

  4. SAS EGRISE MILLION

    Franciaország

    A SAS EGRISE MILLION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síküveg és tükörüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glass cut to size. Székhelye Pantin, Franciaország.

  5. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.