• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fröccsöntőgépek- műanyagipari

A keresés eredménye

Fröccsöntőgépek- műanyagipari - Import export

 1. ME.RO. SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Me.Ro. makes surface treatment systems (corona treatment, plasma treatment) and induction sealing systems (cap sealing). The plasma treatment system is used to make plastic film suited to printing and laminating processes. For certain materials, the plasma treatment system provides advantages over corona treatment. The cap sealing system is used in the bottling industry to seal recipients after filling.

 2. EXTREMPLAST BT.

  Magyarország

  Az EXTREMPLAST Bt. 2000-ben alakult. A vállalat Székesfehérváron található, az M7-es autópálya déli lejárójánál lévő ipari parkban. Magyarország egyik vezető műanyagipari beszállítójaként forgalmazunk fröccsöntő- és, flakonfúvó gépeket, ill. más egyéb, műanyagiparban használt kiegészítő berendezéseket, mint pl. darálók, shredderek, szárítók, anyagfelhordók, keverők, robotok, hűtők, temperálók. Gondosan kiválasztott tajvani és török beszállítóinknak köszönhetően a jó minőség versenyképes árral párosul. Referenciánk több mint 300 magyar vállalkozás. Műanyag újrahasznosítás: A nagy igénybevételre tervezett darálók és aprítógépek (shredder) egy- vagy kéttengelyes kivitelben készülnek. Teljesítményük: 15kW - 2x220kW . Kulcsrakész megoldást nyújtunk autó ill. teherautó gumi újrahasznosításra is. Flakonfúvó gépeink: A Tajvanban működő FULL SHINE cég 1992 óta gyárt flakonfúvó gépeket. A kínálatban megtalálható a kisméretű 10 ml-es flakont gyártó géptől kezdve egészen a 800L-es hordókat előállító gép is. A gépek akár 6 fejjel is fel lehetnek szerelve. A CO-EX gépek több rétegű flakon gyártására is alkalmasak. A szintjelző csík opcióként kérhető. A fő egységek - a kijelző, hidraulika, pneumatika, PLC - eredeti japán gyártmányok. A falvastagság szabályozható 100 pontos MOOG vezérlővel.

 3. SALAPLAST KFT.

  Magyarország

  A Salaplast kft műanyag termékek gyártásával és tervezésével foglalkozik, fő profilunk a műanyagok fröccsöntő megmunkálása. Széles mérettartományban és anyagválasztékban vállaljuk új és meglévő termékeik legyártását. Két generációs cég vagyunk, közel 30 éves szakmai tapasztalattal a műanyag fröccsöntés területén. Ismereteink naprakészen tartásával hivatásunknak tekintjük professzionális segítséget nyújtani ügyfeleinknek a terméktervezéstől az optimális gyártáson keresztül egészen a csomagolásig. Kizárólag német gyártmányú gépekkel rendelkezünk, és pontosan tudjuk, hogy a jó üzlethez elengedhetetlen a kedvező ár és a kimagasló minőség. Kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot termékére!

 4. MATRICERÍA INVIR

  Spanyolország

  A MATRICERÍA INVIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Öntőformák, precíziós, Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru, Öntőformák, precíziós, metal milling, és tool manufacturing. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 5. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugália

  A MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Öntőformák, precíziós, tool manufacturing, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Öntőformák, precíziós, és Mould design and manufacturing. Székhelye Marinha Grande, Portugália.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AL-DA CILINDRI E VITI PER MATERIE PLASTICHE

  Olaszország

  A AL-DA CILINDRI E VITI PER MATERIE PLASTICHE, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants, machinery and equipment for the plastics industry. Székhelye Garbagnate Milanese, Olaszország.

 2. PERFORATION MACHINERY LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PERFORATION MACHINERY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Székhelye Bradford, Egyesült Királyság.

 3. ARIETE-GROUP

  Bulgária

  A ARIETE-GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Integrált logisztika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag fröccsöntés, Szerelőrobotok, Kezelés, raktárkészletek kezelése - szolgáltatások, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Műanyag fröccsöntés, Szerelőrobotok, Kezelés, raktárkészletek kezelése - szolgáltatások, és Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Székhelye Pazardzhik, Bulgária.

 4. GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS

  Olaszország

  A GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipartelepek - tervezés, thermoforming lines, industrial systems, Ipartelepek - tervezés, és Machine maintenance. Székhelye Casnigo, Olaszország.

 5. PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA.

  Portugália

  A PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Oliveira De Azeméis, Portugália.

 1. GRUBER A/S

  Dánia

  A GRUBER A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Székhelye Haderslev, Dánia.

 2. KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek stancolására, moulds for the confectionery industry, és extruders for the food industry. Székhelye Bad-Schwartau, Németország.

 1. ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Németország

  A ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyagok - ipari gépek, Szivacsgumi és műgyantahab, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Neumarkt I.d.opf, Németország.

 2. EXROTEC GMBH

  Németország

  A EXROTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Formázás, acélok és fémek, brioche moulds, tool manufacturing, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Formázás, acélok és fémek. Székhelye Neuhaus-Schierschnitz, Németország.

 3. INDUSTRIAS MICAL

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS MICAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, fémöntéshez, Formák és minták, mazak cast items, Öntőformák, fémöntéshez, és Formák és minták. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 4. MATRICERÍA ROYAN, S.L.

  Spanyolország

  A MATRICERÍA ROYAN, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dies and moulds, punching matrices, template preparation machines, és polyester matrices. Székhelye Denia, Spanyolország.

 5. INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM)

  Portugália

  A INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is design of moulds for plastics, mould design, packaging mould design, és mould building. Székhelye Porto De Mós, Portugália.

 6. ROS GMBH & CO. KG

  Németország

  A ROS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivacsgumi és műgyantahab. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Acélhuzalok és kábelek, Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, és Acélhuzalok és kábelek. Székhelye Coburg, Németország.

 7. WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivacsgumi és műgyantahab. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Stancolt lemezek vasfémek, Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, és Stancolt lemezek vasfémek. Székhelye Marktheidenfeld, Németország.

 8. RUDOLF GEITZ GMBH

  Németország

  A RUDOLF GEITZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, fémipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stancolt lemezek vasfémek, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Stancolt lemezek vasfémek, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyagok - ipari gépek, és Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Székhelye Dinkelsbühl, Németország.

 1. SETFORGE GAUVIN SA

  Franciaország

  A SETFORGE GAUVIN SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, drop-forging, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, és forging. Székhelye La Monnerie Le Montel, Franciaország.

 2. TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Németország

  A TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Stancolt lemezek vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Szivacsgumi és műgyantahab, Hidraulikus reduktorberendezések, Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Szivacsgumi és műgyantahab, Hidraulikus reduktorberendezések, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Gauting, Németország.

 3. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRITSCH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivacsgumi és műgyantahab. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lyukasztók (papír és karton), Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Lyukasztók (papír és karton), Műanyagok - ipari gépek, és Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Székhelye Welden, Németország.

 4. HÄRING GMBH & CO. KG

  Németország

  A HÄRING GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyagok - ipari gépek, Szivacsgumi és műgyantahab, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Eslarn, Németország.

 5. GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG

  Németország

  A GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivacsgumi és műgyantahab. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Műanyagok - ipari gépek, Villamos- és telefonkábelek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Műanyagok - ipari gépek, és Villamos- és telefonkábelek. Székhelye Peiting, Németország.

 6. EMQTEC AG

  Németország

  A EMQTEC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyagok - ipari gépek, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Friedberg, Németország.

 7. HANS MEYER

  Németország

  A HANS MEYER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi - gépek és eszközök, ipari, Szivacsgumi és műgyantahab, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Műanyagok - ipari gépek, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Szivacsgumi és műgyantahab, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Burgthann, Németország.

 8. VF VERPACKUNGEN GMBH

  Németország

  A VF VERPACKUNGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivacsgumi és műgyantahab. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Fröccsöntőgépek, műanyagipari, Műanyagok - ipari gépek, és Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Székhelye Sulzberg, Németország.

 9. FRIEDRICH WEIßBARTH & SOHN GMBH & CO.KG

  Németország

  A FRIEDRICH WEIßBARTH & SOHN GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivacsgumi és műgyantahab, Műanyagok - ipari gépek, Szivacsgumi és műgyantahab, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

 10. WALTER ZINK GMBH

  Németország

  A WALTER ZINK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntőgépek, műanyagipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, Gumi - gépek és eszközök, ipari, Műanyagok - ipari gépek, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Szivacsgumi és műgyantahab, és Gumi - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Jettingen-Scheppach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes