• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • forgattyústengely csapágycsészék

A keresés eredménye

Forgattyústengely csapágycsészék - Import export

 1. MOTOREN MICHAELIS GMBH & CO. KG

  Németország

  A MOTOREN MICHAELIS GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Straubing, Németország.

 2. CDL PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Németország

  A CDL PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 3. ETABLISSEMENTS SELORON

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS SELORON, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forgattyústengely csapágycsészék, metal cutters, Forgattyústengely csapágycsészék, Hard chrome plating of crankshafts, és Precision undercutting. Székhelye St Etienne, Franciaország.

 4. USI MAINTENANCE

  Belgium

  A USI MAINTENANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Villers-Le-Bouillet, Belgium.

 5. POWER INDUSTRIES

  India

  A POWER INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek hajó-dízelmotorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dízelmotor-alkatrészek, Forgattyústengely csapágycsészék, Forged connecting rods, spare parts for farm tractors, Dízelmotor-alkatrészek, és Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Rajkot, India.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HDE

  Törökország

  A HDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hard chrome plating of crankshafts. Székhelye Konya Tukey, Törökország.

 2. NINGBO BREEZE MACHINERY(PARTS) INDUSTRY CORP.,LTD.

  Kína

  A NINGBO BREEZE MACHINERY(PARTS) INDUSTRY CORP.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye YAOAI ROAD, NINGBO, Kína.

 3. GL CRANKSHAFT INDUSTRIES

  Törökország

  A GL CRANKSHAFT INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pistons. Székhelye Konya, Törökország.

 4. WUHU JINYUAN MACHINERY MANUFACTURER CO.,LTD

  Kína

  A WUHU JINYUAN MACHINERY MANUFACTURER CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Wuhu, Kína.

 5. CUBANCIGARSBEST LTD

  Spanyolország

  A CUBANCIGARSBEST LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Las Palmas De Gran Canaria, Spanyolország.

 1. WD BEARING GROUP

  Kína

  A WD BEARING GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Wuxi, Kína.

 2. THISTLE BEARINGS & ENGINEERING PRODUCTS LTD

  Egyesült Királyság

  A THISTLE BEARINGS & ENGINEERING PRODUCTS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csúszócsapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forgattyústengely csapágycsészék, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Forgattyústengely csapágycsészék, és Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 1. ZKL BEARINGS CZ, AKCIOVÁ SPOLECNOST

  Cseh Köztársaság

  A ZKL BEARINGS CZ, AKCIOVÁ SPOLECNOST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Csúszócsapágyak, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, és Csúszócsapágyak. Székhelye Praha 5, Cseh Köztársaság.

 2. SCHAEFFLER TRADING (CHINA) CO.LTD

  Kína

  A SCHAEFFLER TRADING (CHINA) CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bearings, rollers and spools for transmissions, és cpm bearings. Székhelye Tianjin, Kína.

 3. NORTHWEST CRANKSHAFTS & MACHINE LTD

  Egyesült Királyság

  A NORTHWEST CRANKSHAFTS & MACHINE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Wigan, Egyesült Királyság.

 4. ZAPORIZHZHIA MECHANICAL FACTORY

  Ukrajna

  A ZAPORIZHZHIA MECHANICAL FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Zaporizhzhia, Ukrajna.

 5. SAHIN MOTOR YATAKLARI SANAYI VE TICARET A S

  Törökország

  A SAHIN MOTOR YATAKLARI SANAYI VE TICARET A S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forgattyústengely csapágycsészék, és Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 6. IMET-AKE S.R.O.

  Szlovákia

  A IMET-AKE S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forgattyústengely csapágycsészék, és Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Bratislava, Szlovákia.

 7. MHG BÖCKER MBH

  Németország

  A MHG BÖCKER MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forgattyústengely csapágycsészék, és Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Hamm, Németország.

 8. HCB BEARING HOUSINGS AS

  Törökország

  A HCB BEARING HOUSINGS AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forgattyústengely csapágycsészék, és Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Konya, Törökország.

 1. GENMOT CRANKSHAFT IND.

  Törökország

  A GENMOT CRANKSHAFT IND., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forgattyústengely csapágycsészék, és Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Konya, Törökország.

 2. MORBIDFLEX

  Olaszország

  A MORBIDFLEX, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Forgattyústengely csapágycsészék. Székhelye Trevignano, Olaszország.

 3. INTERVOLVENTI (S.P.A.)

  Olaszország

 4. BOWMAN INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság