• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • folyatásos sajtolás- acélok és fémek

A keresés eredménye

Folyatásos sajtolás- acélok és fémek - Import export

 1. G.M.S.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  G.M.S. has been producing aluminium moulded parts and hot-stamped brass parts since 1985, producing ready-to-use parts to client specifications. We have a wide network of sub-contractors providing services ranging from mechanical machining to surface treatments such as polishing, sand-blasting and galvanizing processing. Our scope for production is wide-ranging and includes both aluminium moulding and hot-stamping of brass.

 2. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kína

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Industry Co., Ltd is a group of manufacturing facilities over 18 years, offering one-stop solution for quality mechanical products with total lower cost in China. We can make all kinds of metal parts, such as Sheet metal fabrication, CNC machining parts, Tube bending parts, Welding parts, especially Assembly parts. Product market range covers auto industry, medical industry, agricultural machinery, sport industry and so on. Our products have mainly been exported to Europe and America, and Australia. We almost have all the process in house, including machining(cnc milling, cnc turning, grinding), sheet metal fabrication(laser cutting, stamping, deep draw, bending, tube bending, welding). So we are very suitable for the production of finished products, assembly parts in house, such as elevator parts, lift parts, trailer parts, ATV/UTV parts, forklift truck parts, tractor parts, machine housing, club car/golf cart parts and so on. which can have better price and better control on quality also. Meanwhile, we have strong capability of design, development and manufacture of tooling and we can produce the products according to buyers'drawings and samples. Our main manufacturing services including laser cutting service, welding service, assembly service, turnkey assemblies, contract manufacturing, machining service, machine and equipment assembly, mechanical assembly service, supply chain solution and so on.

 3. MIFA ALUMINIUM B.V.

  Hollandia

  Verified by europages badge

  A MIFA ALUMINIUM B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, aluminium profile extrusion, magnesium profile extrusion, aluminium profiles, Aluminium - special profiles, Custom aluminium profiles, Extruded profiles, machining aluminium profiles, és precision profiles. Székhelye Venlo, Hollandia.

 4. MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MN KALTFORMTEILE MÄRKISCHE NIETENFABRIK GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Altena, Németország.

 5. G.RAU GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A G.RAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Pforzheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO.

  Németország

  Verified by europages badge

  A H. HESSE KALTPROFILE + BEARBEITUNG GMBH & CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Schwerte, Németország.

 2. JOHS. STEINER GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A JOHS. STEINER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Wehingen, Németország.

 3. AV ALUMITRAN S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A AV ALUMITRAN S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumötvözetek, aluminium profiles, aluminium, anodised aluminium, metal extrusion, aluminium moulds, extruded aluminium, industrial extruded, és aluminium profile extrusion. Székhelye Villarejo De Salvanés (madrid), Spanyolország.

 4. CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CAPPELLETTI & MOLTENI S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, hot forging, hot stamping of steel parts, hot forming, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, hot steel stamping, metal moulding, hot metal stamping, és subcontract working. Székhelye Figino Serenza, Olaszország.

 5. GEBR. UNGLAUB & CO GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEBR. UNGLAUB & CO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, CNC turned parts, Aluminium turned parts, cold extruded parts, Aluminium housings, extruded parts, Stamped parts for the electronics industry, és Housings for the electronics industry. Székhelye Ubstadt-weiher, Németország.

 1. OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A OVERHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Hemer, Németország.

 2. SMV FORGING SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SMV FORGING SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel, special alloys, hot working, carbon steels, stainless steels, alloy steels, TITANIUM, numerically controlled machines, és NICKEL. Székhelye Rogeno, Olaszország.

 1. PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK

  Németország

  A PENTACON GMBH, FOTO- UND FEINWERKTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Dresden, Németország.

 2. EKM-ROTH GMBH

  Németország

  A EKM-ROTH GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Biberach, Németország.

 3. PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Németország

  A PRINZ VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Plettenberg, Németország.

 4. FP DI BRIGNOLI SRL

  Olaszország

  A FP DI BRIGNOLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, hot forming, steel moulding, Acélok és fémek alakos sajtolása, és hot presses. Székhelye Pontoglio, Olaszország.

 5. STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH

  Németország

  A STB STAHLHAMMER BOMMERN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Hamm, Németország.

 6. IBERIA DIES PHOENIX SL

  Spanyolország

  A IBERIA DIES PHOENIX SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extruded aluminium, moulds, aluminium, és extrusion. Székhelye Muel-Zaragoza, Spanyolország.

 7. ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V.

  Belgium

  A ALIPLAST ALUMINIUM EXTRUSION N.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is insulated and extruded aluminium profiles, anodised aluminium, és powder-coating of profiles. Székhelye Lokeren, Belgium.

 8. IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Németország

  A IVT VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Neuenrade, Németország.

 1. PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI

  Törökország

  A PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntöttvas csövek, Solar system aluminium profiles, Öntöttvas csövek, aluminium profiles, és sheet rolls. Székhelye Hatay, Törökország.

 2. YSIUM, LDA

  Portugália

  A YSIUM, LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Vila Nova Famalicão, Portugália.

 3. SPEKTR-SMELA

  Ukrajna

  A SPEKTR-SMELA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cold heading, CNC milling, és turning. Székhelye Smela, Ukrajna.

 4. COECKE MACHINES INTERNATIONAL

  Belgium

  A COECKE MACHINES INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hajlítás, Acélok és fémek - esztergálás, Sajtolás, acélok és fémek, Folyatásos sajtolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - hajlítás, Acélok és fémek - esztergálás, Sajtolás, acélok és fémek, és Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Gent, Belgium.

 5. ALLIT SPA

  Olaszország

  A ALLIT SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extruded aluminium. Székhelye Sezze, Olaszország.

 6. CRW WILLEMS

  Belgium

  A CRW WILLEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hajlítás, Acélok és fémek - esztergálás, Sajtolás, acélok és fémek, Folyatásos sajtolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - hajlítás, Acélok és fémek - esztergálás, Sajtolás, acélok és fémek, és Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Tessenderlo, Belgium.

 7. PROING INDUSTRIAL SRL

  Románia

  A PROING INDUSTRIAL SRL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - esztergálás, Folyatásos sajtolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - élhajlítás, Ipari formatervezés (design), Acélok és fémek - esztergálás, Folyatásos sajtolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - élhajlítás, és Ipari formatervezés (design). Székhelye Satu Mare, Románia.

 8. PROMOTECH ÇELIK PROFIL SAN.AS

  Törökország

  A PROMOTECH ÇELIK PROFIL SAN.AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cold worked profiles. Székhelye Ankara, Törökország.

 9. NICROM ACCIAI INOX SRL

  Olaszország

  A NICROM ACCIAI INOX SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Folyatásos sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel mills, stainless steel, stainless steel alloys, és steel and alloys. Székhelye Napoli, Olaszország.

 10. EVEREST CONSTRUCTION GROUP

  Albánia

  A EVEREST CONSTRUCTION GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyatásos sajtolás, acélok és fémek, Alumínium ablakok, aluminium profile extrusion, UPVC Profiles, Folyatásos sajtolás, acélok és fémek, és Alumínium ablakok. Székhelye Tirana, Albánia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Folyatásos sajtolás- acélok és fémek - Import export

Találatok száma

694 Vállalat