• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fogaskerékáttételek

A keresés eredménye

Fogaskerékáttételek - Import export

 1. INTEGRA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A INTEGRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenőanyagok, Fogaskerékáttételek, Precíziós mechanika, Kenőanyagok, Fogaskerékáttételek, és Precíziós mechanika. Székhelye Le-Val-Saint-Germain, Franciaország.

 2. MEHMET ERDIREN DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Törökország

  A MEHMET ERDIREN DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fogaskerékáttételek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel gears. Székhelye Konya, Törökország.

 3. IBERPIÑON SL

  Spanyolország

  A IBERPIÑON SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogaskerékáttételek, Fogaskerékáttételek, Pine kernels, foodstuffs - import/export, és producer of food products. Székhelye Pedrajas De San Esteban, Valladolid, Spanyolország.

 4. Z.M.C. ITALIA

  Olaszország

  A Z.M.C. ITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogaskerékáttételek, chains, farm chains, Fogaskerékáttételek, és roller chains for transmissions. Székhelye Cavaria Con Premezzo, Olaszország.

 5. MINI GEARS (STOCKPORT) LTD

  Egyesült Királyság

  A MINI GEARS (STOCKPORT) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek, Fogaskerékáttételek, Mechanikus hajtóművek, 3- and 5-axis CNC machining, Fogaskerékáttételek, és racks. Székhelye Stockport, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AXOMECA

  Franciaország

  A AXOMECA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogaskerékáttételek, electric motors, Bearings, Fogaskerékáttételek, és cpm bearings. Székhelye Aubagne, Franciaország.

 2. YAVUZLAR DISLI SANAYI TICARET A.S.

  Törökország

  A YAVUZLAR DISLI SANAYI TICARET A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fogaskerékáttételek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is racks, accessories and spare parts, és epicyclic reduction gears. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. ITAFRAN

  Franciaország

  A ITAFRAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fogaskerékáttételek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bearings, és bearings. Székhelye Corbas, Franciaország.

 4. ABMI

  Belgium

  A ABMI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogaskerékáttételek, Tömítőgyűrűk, Golyóscsapágyak, precision mechanics, Fogaskerékáttételek, Tömítőgyűrűk, és Golyóscsapágyak. Székhelye Deux-Acren, Belgium.

 5. ADBA MAKINE SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Törökország

  A ADBA MAKINE SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fogaskerékáttételek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel gears, computerised cutting and burnishing, worm gears for transmissions, és milling. Székhelye Başakşehir, Törökország.

 1. LLC MODULTEC

  Belorusszia

  A LLC MODULTEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fogaskerékáttételek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cylinder gears, transmission gearing, és helicoidal gears. Székhelye Gomel, Belorusszia.

 2. AMIS

  Franciaország

  A AMIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogaskerékáttételek, Fogaskerékáttételek, és Gearboxes. Székhelye Montluçon Cedex, Franciaország.

 1. AVRUPA DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Törökország

  A AVRUPA DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogaskerékáttételek, filtration of pharmaceuticals, Fogaskerékáttételek, Internal gears, és cone drive. Székhelye Istanbul/bayrampaşa, Törökország.

 2. PIÑONES MATEO ZARA S.L.

  Spanyolország

  A PIÑONES MATEO ZARA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fogaskerékáttételek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított (aszalt) gyümölcsök, és Szárított (aszalt) gyümölcsök. Székhelye Cadiz, Spanyolország.

 3. OGUZ MAKINA MÜHENDISLIK

  Törökország

  A OGUZ MAKINA MÜHENDISLIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fogaskerékáttételek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is filtration of pharmaceuticals, Wormwheels for mechanical engineering, és original replacements. Székhelye Çorum, Törökország.

 4. DMS TEKNIK MALZEME

  Törökország

  A DMS TEKNIK MALZEME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fogaskerékáttételek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is contract manufacturing. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. PIÑAS Y PIÑONES LA JANDA SL

  Spanyolország

  A PIÑAS Y PIÑONES LA JANDA SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fogaskerékáttételek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry fruits. Székhelye Vejer De La Frontera, Spanyolország.

 6. HALIFAX RACK & SCREW CUTTING CO. LIMITED

  Egyesült Királyság

  A HALIFAX RACK & SCREW CUTTING CO. LIMITED, tevékenységi ágazata Minőségellenőrzés és -tanúsítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogaskerékáttételek, Fogaskerékáttételek, és Machined parts. Székhelye Brighouse, Egyesült Királyság.

 7. S.C.MASINI S.R.L.

  Románia

  A S.C.MASINI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogaskerékáttételek, és Fogaskerékáttételek. Székhelye Targu Jiu, Románia.

 8. REQUISITOS UNÂNIMES

  Portugália

  A REQUISITOS UNÂNIMES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fogaskerékáttételek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pine seedlings, és painting. Székhelye Amora, Portugália.