• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • feszítőzárak

A keresés eredménye

Feszítőzárak - Import export

 1. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  Kína

  Verified by europages badge

  A NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feszítőzárak, Fémkampók, fémhorgok, Tactile indicators, HDG Guardrail bolts, hexagonal bolts, stainless steel screws and nuts, steel washers, special self-tapping screws, és chipboard screws. Székhelye Yuyao City,zhejiang, Kína.

 2. AIV HANDELSGES. MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AIV HANDELSGES. MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Feszítőzárak. Székhelye Frankfurt, Németország.

 3. KAISER + CO. GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KAISER + CO. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Feszítőzárak. Székhelye Breckerfeld, Németország.

 4. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajófelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Láncok vasból és acélból, Zsanérok, Zárak, reteszek és kulcsok, Stainless steel wire ropes, Stainless steel nuts, Stainless steel screws, és accessories and equipment for ships and sailboats. Székhelye Bremen, Németország.

 5. DAVID DORFMÜLLER SÖHNE GMBH + CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A DAVID DORFMÜLLER SÖHNE GMBH + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Feszítőzárak. Székhelye Remscheid, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. U.S.A JUXIN INT'L ENTERPRISE DEV.CONTROL GROUP LIMITED

  Amerikai Egyesült Államok

  A U.S.A JUXIN INT'L ENTERPRISE DEV.CONTROL GROUP LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Feszítőzárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel screws and nuts, és Blind rivet technology. Székhelye Guangzhou, Amerikai Egyesült Államok.

 2. GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK

  Németország

  A GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lánctartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feszítőzárak, Emelő- és rögzítőhevederek, Feszítőzárak, rods, tap wenches, és Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Bielefeld, Németország.

 3. SHS GMBH

  Németország

  A SHS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Feszítőzárak. Székhelye Freiburg, Németország.

 4. RENOLD FRANCE

  Franciaország

  A RENOLD FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feszítőzárak, Mechanikus hajtóművek, Feszítőzárak, és Mechanikus hajtóművek. Székhelye Vendeville, Franciaország.

 5. G & J GRIEP UND JETEK HANDEL GMBH

  Németország

  A G & J GRIEP UND JETEK HANDEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelek - kellékek, Láncok, Láncok vasból és acélból, Feszítőzárak, Kábelek - kellékek, Láncok, Láncok vasból és acélból, és Feszítőzárak. Székhelye Bentwisch, Németország.

 1. DAVID DIETRICHS -SEILEREI- INH. DIETMAR DONATH

  Németország

  A DAVID DIETRICHS -SEILEREI- INH. DIETMAR DONATH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok vasból és acélból, Feszítőzárak, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Autódaruk, Láncok vasból és acélból, Feszítőzárak, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, és Autódaruk. Székhelye Salzwedel, Németország.

 2. FERDINAND HÖFLE KG

  Ausztria

  A FERDINAND HÖFLE KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelek - kellékek, Feszítőzárak, Műszaki textíliák ipari alkalmazásokhoz, Szövetek, Kábelek - kellékek, Feszítőzárak, Műszaki textíliák ipari alkalmazásokhoz, és Szövetek. Székhelye Dornbirn, Ausztria.

 1. WOLFGANG BOCKISCH

  Németország

  A WOLFGANG BOCKISCH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Oedheim, Németország.

 2. CODIPRO

  Németország

  A CODIPRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, és Szaniter szerelvények. Székhelye Köln, Németország.

 3. ALBERT POHLE GMBH

  Németország

  A ALBERT POHLE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Feszítőzárak, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, és Feszítőzárak. Székhelye Zeulenroda-Triebes, Németország.

 4. MONTAGETECHNIK ROTENBURG UWE FRIEDRICH

  Németország

  A MONTAGETECHNIK ROTENBURG UWE FRIEDRICH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Egyedi készítésű tőcsavarok, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, és Egyedi készítésű tőcsavarok. Székhelye Rotenburg, Németország.

 5. RALF HELMUT LANGE GMBH

  Németország

  A RALF HELMUT LANGE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Csavarok, Szaniter szerelvények, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Csavarok, és Szaniter szerelvények. Székhelye Ennepetal, Németország.

 6. H+H CELCON GMBH

  Németország

  A H+H CELCON GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelek - kellékek, Feszítőzárak, Festékek és lakkok, Írószerek és papíráruk, Kábelek - kellékek, Feszítőzárak, Festékek és lakkok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wittenborn, Németország.

 7. SEILEREI SAMMT

  Németország

  A SEILEREI SAMMT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kábelek - kellékek, Feszítőzárak, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, Autódaruk, Kábelek - kellékek, Feszítőzárak, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, és Autódaruk. Székhelye Elsterberg, Németország.

 8. HENSSGEN INTERNATIONAL

  Németország

  A HENSSGEN INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kábelek - kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül, Feszítőzárak, Kabinok, darukhoz és fali futódarukhoz, Emelő- és rögzítőhevederek, Láncok, hegesztett szemekből, merevítés nélkül, Feszítőzárak, Kabinok, darukhoz és fali futódarukhoz, és Emelő- és rögzítőhevederek. Székhelye Bocholt, Németország.

 1. THAL-PARTS

  Németország

  A THAL-PARTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kábelek - kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, ipari, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, és Szaniter szerelvények, ipari. Székhelye Raesfeld, Németország.

 2. ADOLF WÜRTH GMBH & CO. KG

  Németország

  A ADOLF WÜRTH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Acélkönnyűszerkezetek építése, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Magdeburg, Németország.

 3. A. W. NIEMEYER GMBH

  Németország

  A A. W. NIEMEYER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Feszítőzárak, Drótok és kábelek - vasfémek, Kábelek - kellékek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és Feszítőzárak. Székhelye Kiel, Németország.

 4. HSK HAMBURGER SCHRAUBENKONTOR

  Németország

  A HSK HAMBURGER SCHRAUBENKONTOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Acélkönnyűszerkezetek építése, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. MUTTERN-ONLINESHOP

  Németország

  A MUTTERN-ONLINESHOP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Anyacsavar, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, és Anyacsavar. Székhelye Wehingen, Németország.

 6. E. KUHN GMBH PROSELECT EDELSTAHLSCHRAUBEN

  Németország

  A E. KUHN GMBH PROSELECT EDELSTAHLSCHRAUBEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Acélkönnyűszerkezetek építése, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Neustadt, Németország.

 7. OLDENBURGER TAUWERK

  Németország

  A OLDENBURGER TAUWERK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Kábelek - kellékek, Feszítőzárak, Műanyag termékek, ipari célokra, Acélhuzalok és kábelek, Kábelek - kellékek, Feszítőzárak, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Oldenburg, Németország.

 8. HEBDA-WERKSVERTRETUNGEN E.K.

  Németország

  A HEBDA-WERKSVERTRETUNGEN E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Feszítőzárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bent wire parts. Székhelye Freiburg, Németország.

 9. TETENBORG BEFESTIGUNGSGROSSHANDEL

  Németország

  A TETENBORG BEFESTIGUNGSGROSSHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Anyacsavar, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, és Anyacsavar. Székhelye Saerbeck, Németország.

 10. ROSENTALER SCHRAUBEN

  Ausztria

  A ROSENTALER SCHRAUBEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, Anyacsavar, Rögzítőanyagok, Feszítőzárak, Csapok, facsavarok, anyák, és Anyacsavar. Székhelye St. Margareten Im Rosental, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes