• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • festőanyagok és pigmentek- ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari)

A keresés eredménye

Festőanyagok és pigmentek- ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari) - Import export

 1. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH has specialised in the development and manufacture of masterbatches and additives since 1968. We use a wide variety of plastic carriers (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU, and many more) to create colour solutions to provide our customers with the optimal solutions. We also offer on-site colour adjustment (Colour Mobile Service), which ensures that we can provide a smooth product adjustment. Our masterbatch product range also includes compounds, pigments, liquid dyes and special batches (effect pigments, Multify concentrates and combination batches). The varied range of additives includes: Anti-fog agents, UV protection, flame retardants, antistatic agents, antiblock agents, etc. Our solutions are successfully used in applications for the construction, automotive, electrical, cosmetics and food industry, as well as for medical technology and the general packaging industry.

 2. G.E. HABICH'S SÖHNE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A G.E. HABICH'S SÖHNE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Reinhardshagen, Németország.

 3. PINTURAS FERROLUZ S.L.

  Spanyolország

  A PINTURAS FERROLUZ S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Val De San Vicente, Spanyolország.

 4. ITACA

  Spanyolország

  A ITACA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), és Ceramic additives. Székhelye La Pobla Tornesa-Castellón, Spanyolország.

 5. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Oroszország

  A ZAVOD KRONAKRIL LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adalékanyagok, ipari (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Korrózióvédelem - vegyi termékek, Korróziógátló bevonatok, Adalékanyagok, ipari (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Korrózióvédelem - vegyi termékek, és Korróziógátló bevonatok. Székhelye Tutaev, Oroszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COLORANT GMBH

  Németország

  A COLORANT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), compound materials, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), industrial colourants and pigment, és Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Limburg, Németország.

 2. IDOK BOYA KIMYA

  Törökország

  A IDOK BOYA KIMYA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi trágyázószerek, Vegyi trágyázószerek, stable manure, és Powder dyes. Székhelye Konya, Törökország.

 3. PIGMENT A.L. SAS

  Olaszország

  A PIGMENT A.L. SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is mixed iron oxides, Titanium dioxide, és calcium carbonate. Székhelye Bari, Olaszország.

 4. DEF MEDITERRÁNEO S.L.

  Spanyolország

  A DEF MEDITERRÁNEO S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Vila-Real, Spanyolország.

 5. HEBEI OXEN SPECIAL CHEMICALS CO., LTD.

  Kína

  A HEBEI OXEN SPECIAL CHEMICALS CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Zhuhai, Kína.

 1. ECKART GMBH

  Németország

  A ECKART GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is products for the cosmetics industry. Székhelye Wackersdorf, Németország.

 2. PROKAPS

  Törökország

  A PROKAPS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import/Export - vegyipar és gyógyszeripar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), paint for industrial use, recycled chemical products, és Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Ankara, Törökország.

 1. ESENCO

  Franciaország

  A ESENCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Melesse, Franciaország.

 2. ARC

  Franciaország

  A ARC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is extrusion. Székhelye Saint-priest, Franciaország.

 3. SUPERKIMYA CHEMICALS

  Törökország

  A SUPERKIMYA CHEMICALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festés, textíliák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), pigments and dyes for the textile industry, finishing and dyeing of fabrics and textile products, és Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ARIA DOLPHIN TRADERS(ADT CO.)

  Irán

  A ARIA DOLPHIN TRADERS(ADT CO.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Tehran-Iran, Irán.

 5. KARL FINKE GMBH & CO. KG

  Németország

  A KARL FINKE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), pigments for plastics, masterbatch for plastics, industrial colourants and pigment, és Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Wuppertal, Németország.

 6. HANGZHOU XCOLOR CHEMICAL COMPANY

  Kína

  A HANGZHOU XCOLOR CHEMICAL COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is pigments. Székhelye Hangzhou, Kína.

 7. PROTEC SYSTEMPASTEN GMBH

  Németország

  A PROTEC SYSTEMPASTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Herdecke, Németország.

 8. COLORS(INDIA)

  India

  A COLORS(INDIA), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is pigments. Székhelye MUMBAI, India.

 1. KEMAS S.R.L.

  Olaszország

  A KEMAS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial chemical products, chemical products for the tanning industry, colour dyes for shoes, és zirconium ores. Székhelye Santa Croce Sull'arno, Olaszország.

 2. REKOL

  Lengyelország

  A REKOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilfestőanyagok, wholesale paints, és Textilfestőanyagok. Székhelye Radziszów, Lengyelország.

 3. FRESCOPAINT KÖLN GMBH

  Németország

  A FRESCOPAINT KÖLN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Köln, Németország.

 4. YIPIN PIGMENTS GMBH

  Németország

  A YIPIN PIGMENTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Nyers (megmunkálatlan) fa, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Hameln, Németország.

 5. AKEMI CHEMISCH TECHNISCHE SPEZIALFABRIK GMBH

  Németország

  A AKEMI CHEMISCH TECHNISCHE SPEZIALFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, és Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Nürnberg, Németország.

 6. CENEVIZ GIDA

  Törökország

  A CENEVIZ GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeraromák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), natural flavours for the food and canning industry, natural flavours, Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), és natural food colourings. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. RIKA CHEMIE GMBH

  Németország

  A RIKA CHEMIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), és Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Münchweiler, Németország.

 8. KYUNG KEE COLOR CO., LTD.

  Dél-Korea

  A KYUNG KEE COLOR CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye BUSAN, Dél-Korea.

 9. PRIMA CHEMICALS

  India

  A PRIMA CHEMICALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Ahmedabad, India.

 10. SUDARSHAN EUROPE

  Hollandia

  A SUDARSHAN EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Amsterdam, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Festőanyagok és pigmentek- ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari) - Import export

Találatok száma

195 Vállalat